Bildirim
yamaha bms 100 yan sanayi parçaları
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sanırım bws demek istedin piyasada motor aksamı için pek parça bulamassın ancak dış aksamı ile ilgili parça arıyorsam rm motorun parçaları üstüne uyuyor diye biliyorum motor aksamıyla ilgili parçada sınıntın varsa yurtdışı siparişi şart...... -
bu motorla uğraşmayıp yeni bir motosiklet alırsan daha kara geçersin diyebilirim. -
bu sitede bayağı bir parçası mevcut
http://motorsikletyedekparcasi.com/index.php?do=catalog/show2&p=8 -
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
bu motorla uğraşmayıp yeni bir motosiklet alırsan daha kara geçersin diyebilirim.
Bu motorla niye ugrasilmasin omurluk bi motordur.... -
uğraşmak isteyen uğraşabilir tabiiki. fakat günümüz şartlarında bu motorlar ekonomik değil. malum benzin fiyatlarını biliyoruz. 4 zamanlı motosikletler daha sorunsuz ve daha uzun ömürlü oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
uğraşmak isteyen uğraşabilir tabiiki. fakat günümüz şartlarında bu motorlar ekonomik değil. malum benzin fiyatlarını biliyoruz. 4 zamanlı motosikletler daha sorunsuz ve daha uzun ömürlü oluyor.
yakışı diğerlerine göre biraz daha fazla ama bu tamamen gazı nekadar açıp açmadığınla alakalı bişey ben yaklasık 4 senedir kullanıyorum performansı çok iyi bi 10 lira benzinle yaklaşık 4 gün idare edebiliyorum çok fazla gazlamadıkça ... tabi seçim meselesi haklısın o bakımdan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X