Şimdi Ara

yamaha bms 100 yan sanayi parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yamaha bms 100 yan sanayi parçaları parçalarını nerde bulurum orijinal istemıyorum cok pahalı bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
    saygılar...

• sanırım bws demek istedin piyasada motor aksamı için pek parça bulamassın ancak dış aksamı ile ilgili parça arıyorsam rm motorun parçaları üstüne uyuyor diye biliyorum motor aksamıyla ilgili parçada sınıntın varsa yurtdışı siparişi şart......
  • bu motorla uğraşmayıp yeni bir motosiklet alırsan daha kara geçersin diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111
    bu motorla uğraşmayıp yeni bir motosiklet alırsan daha kara geçersin diyebilirim.

Bu motorla niye ugrasilmasin omurluk bi motordur....
  • uğraşmak isteyen uğraşabilir tabiiki. fakat günümüz şartlarında bu motorlar ekonomik değil. malum benzin fiyatlarını biliyoruz. 4 zamanlı motosikletler daha sorunsuz ve daha uzun ömürlü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

uğraşmak isteyen uğraşabilir tabiiki. fakat günümüz şartlarında bu motorlar ekonomik değil. malum benzin fiyatlarını biliyoruz. 4 zamanlı motosikletler daha sorunsuz ve daha uzun ömürlü oluyor.

yakışı diğerlerine göre biraz daha fazla ama bu tamamen gazı nekadar açıp açmadığınla alakalı bişey ben yaklasık 4 senedir kullanıyorum performansı çok iyi bi 10 lira benzinle yaklaşık 4 gün idare edebiliyorum çok fazla gazlamadıkça ... tabi seçim meselesi haklısın o bakımdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.