Şimdi Ara

yamaha-jbl subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yamaha YST SW800 ile JBL E250 arasında kararsız kaldım.İkisinden birine sahip olmayı düşünüyorum. Dinleyen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Öneride bulanacak kardeşler fiyat bakımından değerlendirmezse çok memlun olurum.Arasında 300-400YTL lik bi fark var. Fiyatı sorun değil.Sadece hangisinin sesi daha tatmin edici onu merak ediyorum. Bu aralar çok yoğunum herhangi bir mağazaya gidipde dinleme şansım yok. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla...

• jbl iyi ama yamahanın bu modeli çok daha iyi.özellikle 800 yerine 1500 serisi olsaydı daha mükemmel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 1 Şubat 2007; 0:23:59 >
  • 1500 serisini hala arıyorum.gerekli dökümanları bulamadım. şansa 800 serisini buldum.ama çalışmalarım sürüyor elbet bulacam. Bu arada bunları gidip almayacam kendim yapacamonun için pek fiyat sorun değil dedim.
    Saygılarımla...
  • biraz daha açar mısınız ? yapacam derken neyi kastediyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: irdal

1500 serisini hala arıyorum.gerekli dökümanları bulamadım. şansa 800 serisini buldum.ama çalışmalarım sürüyor elbet bulacam. Bu arada bunları gidip almayacam kendim yapacamonun için pek fiyat sorun değil dedim.
    Saygılarımla...
  • Sw800 ile ilgili teknik döküman var. devre şeması, baskı devresi,yerleşim planı,kabinin ölçüleri vb. kendimde elektronik okuduğum için rahatlıkla kopyalarım devreyi.bir tek kullanacağım hoparlör beni düşündürüyor onuda araştırırm artık. Yani subwooferi birebir kopyalıyacağım.Saygılarımla...
  • orjinali gibi olacağını zannetmiyorum ama yine de çalışır ... iyi çalışmalar
  • haklısın kardeş ama o kadar param yok orjinalini alayım. birtek hoparlör kısmı aklıma takılıyor gerisini aynen kopyalarım onda sorun yaşamam performans konusunda.Bakacaz artık olduğu kadar. Önerilerin için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rms-anfi-hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Yamaha & Onkyo & Denon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.