Şimdi Ara

yamaha ns777- wharfedale 9.6 sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lutfen bilgi sahibi olanların düşüncelerini istiyorum

• Bu konu hakkında çok hararetli tartışmalar yaşandı, önce biraz forumda araştırıp okuyun bence. Hem de fikir alacağın neredeyse herkes gidip dinlemeni ve kendin karar vermeni söyleyeceklerdir ki en doğrusuda budur. Okuduğum kadarıyla yamahalar biraz sert ve tiz bakımından biraz parlak. 9.6 lar ise biraz daha dengeli ama kimisine göre mid bakımından biraz sorunlu. Ama işte hep birilerinin kulağına göre. Yani çok değişken bu kulak olayı. Onun için en iyisi gidip dinlemek. MM lerde her ikisi de mevcut olabiliyor, Ben satürnde de görmüştüm.
  • ben yamaha ns777 sahibiyim 9.6 dinleyemedim izmirdeyim mm ve bestbuys da yok dinleme sansım olmadı focal 8 serisi cabasse jersey dinledim b&W ve kef Q5 dinledim bu söylediklerimin maliyeti şuan için bana fazla o yüsden yamaha ns777 satıp 9.6 almaya değermi ? bunu öğrenmek istiyorum sitede baya hararetli sohbetler olmuş okudum ben 9.6 dinlemediğim için bi açıklama yapamıyacağım
  • 9.6 ları hakkıyla besleyebilecek bir amfiniz varsa orta seslerde sıkıntı yaşamazsınız. Orta seslerde sıkıntı yaşayanlar 9.6 ları layığı ile süremeyenlerdir. Ki.. o durumda bile biraz volume yediğinde orta sesler yine ayaklanır.

Fakat gelin görünki.. NS777 leri satıp 9.6 almaya hacet yok. Zaten bu bir upgrade de sayılmaz. Heleki NS777 lerden memnunsanız.
    Ama NS777 lerden memnun degilseniz o zaman başka tabi. Fakat yinede bu değişimden sonra harikalar beklenmemeli, en nihayetinde sadece ses rengi farklı fakat aynı klasmanda iki ürün denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 29 Mart 2010; 22:49:11 >
  • ben orta sesi seviyorum bi front bence detaylı olmalı ben ns777 bunu alamadım tam sanırım

ns777 parlak çalıyor (kullandığım halde detay yok benim sahsı fikrim) ben biras daha mat dinlenebilir yormayan bi front istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vibee -- 29 Mart 2010; 23:10:57 >
  • Hocam 9.6 larda deli gibi orta sesi yüklü bir hop. degil zaten. Sadece mid konusunda diger frekanslardan geride kalıyor diyenlere cevap olarak yazmıştım. Düzgün sürerseniz geride kalmıyor. Fakat orta sesleri çokta açık degil buda bir gerçek. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali yani. Bu klasmanda bu fiyatta bir hop. den daha iyisini beklemek hem komik hemde hata olur.
  • ben ns777 parlak çaldığını buda belirli süreden sonra yorduluğunu düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bunu düşünüyorum, almak için öneri isteyenlerede önermiyorum açıkcası.
    Ama sizin durumunuz birak farklı, begenmişsiniz almışsınız. Değiştirmek içinde mazeraya gerek yok açıkcası, eğer değiştirmek istiyorsanız daha yukarı çıkın ki bir upgrade olsun derim. İmkanlar dahilinde tabi.

Ama illa NS777 leri istemiyorum öle yada böle değiştiricem derseniz 9.6 ların fiyatının üzerinde hop. lerdi (yeni fiyatlarını bilmiyorum.)
  • ben dezavantajı nasıl bir amfi ile kapatabilirim aklımdan geçen mat natural bi stereo amfi almak böylelikle ns777 neler yapabilceğini görmek ondan sonra ns777 hakkında daha geniş bi bilgiye ulaşıp isteklerimin hangi yönde olduğunu belirlemeliyim
  • NS777 lerle kullanacaksanız parlak olmayan daha naturel ve flat bir amfi ile sürebilirsiniz. Bu özelliklerde bir amfi NS777 leri biraz dizginler. Fakat yarın öbürgün hop. değişikliği yapmak istediğinizde elinizdeki amfiniyle uyum sağlayacak bir hop. seçmeniz icap eder.
    Flat amfi arayışınızda stereo da olsa sinemada olsa Marantz flattır. Sinema amfisi olarak Onkyo da flata yakındır. Pioneer da çok flat olmamakla birlite çokta parlak ta degildir. Bunlar değerlendirilebilir.
  • stereo iyi bir amfiyle iyi netice alınır.
  • nad t753 dinledim cambridge azur 640v2 dinledim sanırım bu amfilerden birini alacağım herhalde bir daha ki front mission olur o yüsden bu amfilerle rahatlıkla sürebilirim senin görüşün nedir
  • Ben cambridge in flat olduğunu düşünmüyorum, Nad tan ise pek emin deyilim, dinleyeli çok oldu ve anımsayamıyorum. Mümkünse amfileri NS777 lerle sürerek test edin.
    Tahminim NS777 ler her iki amfiylede yine parlak karakterini koruyacaktır.
  • Her 2 kolonuda kullandım sinemada 9.6 stereoda 777
  • Neye istinaden soylüyorsunuz bunu? Detayları biraz açabilirmisiniz?
    Başarım, çözünürlük, sahne konularında değerlendirirseni sevinirim.
  • yamahanın tizleri wharfedale 9.6 ya monte edilse ortaya güzel bir ses çıkabilir,doğrudur yamahanın tizleri alışmayan kulağı yorabilir ama wharfedalenin tizlerini duyabilmek için ise volume e dokunmak gerek,kısık seste de detay için klipsch diyorum
  • ns 777 iyi bir anfi ile geniş mekanda sub olmadan bilassa yabancı canlı ritimlerde harika netice veriyor sinema performansını pek begenmedim ama 9.6 sinemada rakipsiz gibi efeklerde ses dagılımında dogalık ve saf bir ses
  • iyi bir amfi derken mesela neler?
  • denon 1500 marntz 6003.7300 hk 9900 gibi.
  • söylediğiniz amfiler zaten sert karakteristli amfiler daha da sertleşmez mi frontlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.