Şimdi Ara

Yamaha Pacifica 112J

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese, umarım keyifler yerindedir =P

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim """Yamaha PAC112J""" nasıl bir gitar sizce ?
    Ben şu anda bu gitarı kullanıyorum,ama hala tam anlamıyla sevemedim gitarı.

Sizce nasıl bir gitar?? Yorumlarınızı almak istedim ?

Yorum yazarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

• Yazımı okuyan 32 kişinin yazdığı yorumlar için teşekkür ederim
  • Valla gitar gövde ağacı olarak iyi, ne tarz müzik sevdiğini bilmiyorum ama manyetik dizilimi itibariyle sert tonlara çok giden bi gitar değil.. Yanılmıyosam gitar floyd rose'lu, bence gitarın en önemli eksisi bu.. Ama tremolo kolunu çok kullanmazsan akord kaçırma olayları filan başına dert olmaz çok tabi.. Eğer sert müzik yapmıyosan bence ısınmaman için pek bi neden yok..
  • Çok teşekkür ederim, eğer sizin için de uygunsa whisperdan konuşalım... burdan zaten başka yardımcı olan yok...
  • Bu fiyattaki müdail markalarından özellikle squier serisinden mukayese edilemeyecek kadar iyi bir gitar olduğunu düşünüyorum. Gerçi ben daha çok 112xj modeli için söylüyorum ama diğer 112 lerde birbirlerine yakındır diye düşünüyorum. Bence gitarını sevmelisin ve ileride yeni bir gitar almayı planlıyosanda bence bu gitarı satma güzel bir gitar çünkü.
  • gitar o paraya bulabilecegin en rahat klavyeyi sana saglar, yag gibi klavyesi var bunu ilerde anlayacaksın.

sunu soyleyim isterse thrash' in peygamberi olan soloist olsun elinde amfin blues junior falansa sert ton alamazsın. yani bu gitarın kadar hatta bence gitarından daha onemli olarak sistemin -amfi, pedallar vs.- ile ilgilidir. H-S-S dizilişiyle de gayet sert tonlar alma imkanın vardır.

artı olarak gitarda floyd rose yoktur ama sabit kopru degildir tremolo kolu vardır. 112' ler arasında fark yoktur sadece gorunum farkıdır. govdesi alder body dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

gitar o paraya bulabilecegin en rahat klavyeyi sana saglar, yag gibi klavyesi var bunu ilerde anlayacaksın.

sunu soyleyim isterse thrash' in peygamberi olan soloist olsun elinde amfin blues junior falansa sert ton alamazsın. yani bu gitarın kadar hatta bence gitarından daha onemli olarak sistemin -amfi, pedallar vs.- ile ilgilidir. H-S-S dizilişiyle de gayet sert tonlar alma imkanın vardır.

artı olarak gitarda floyd rose yoktur ama sabit kopru degildir tremolo kolu vardır. 112' ler arasında fark yoktur sadece gorunum farkıdır. govdesi alder body dir.

Klavye konusunda haklısın,çok ama çok rahat...

Amfi olarak Fame 30W var..
    Pedal olarak Zoom G2 var..
    quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Bu fiyattaki müdail markalarından özellikle squier serisinden mukayese edilemeyecek kadar iyi bir gitar olduğunu düşünüyorum. Gerçi ben daha çok 112xj modeli için söylüyorum ama diğer 112 lerde birbirlerine yakındır diye düşünüyorum. Bence gitarını sevmelisin ve ileride yeni bir gitar almayı planlıyosanda bence bu gitarı satma güzel bir gitar çünkü.

Tonlar çok yumuşak geliyor.. sanki biraz daha sert bir gitar lazım bana.. İbanezin sert modelleri kadar da değil tabiki...

yapacağım müzik türü metal/hardrock değil... biraz hardrocka kaçabilirim ama çok değil... clean tonlar da iyi çıksın istiyorum..Çok sert bir gitar alıp da clean tonları çok bozmak istemiyorum..

Mesela örnek olarak(türkçe)= Duman'ın şarkılarındaki gibi bir ton istiyorum../herşeyi yak/dibine kadar/senden daha güzel/ gibi şarkılarında daha net anlaşılıyor.Ne çok sert ne çok yumuşak.

Seçenekler= Ibanez/Yamaha/J&D Brothers

Bu markaların çoğu modeli var değiştirebileceklerim arasında...Bu gitarla hemen hemen aynı fiyatta olması da iyi olur tabiki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha XSR 125 Nasıldır ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duman' ın tonları sert degildir, klasik overdrive kullanır, yamaha ile bu tonu hayli hayli alabilirsin.

hatta sadece pedal degiştirerek bile bunu saglayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

sunu soyleyim isterse thrash' in peygamberi olan soloist olsun elinde amfin blues junior falansa sert ton alamazsın.

Katılıyorum..
  • pac112j metallica için nasıldır sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ecstasy of Gold

pac112j metallica için nasıldır sizce

hortlamış gibi olmayayım. ama yeni konu açmak istemedim. bu gitar ile thrash metal yapılabilir mi.
    Pentagram- metallica tarzı çalacağım en sert tarzlar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.