Şimdi Ara

Yamaha rx-v 661

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var eve samsung 40m 87 lcd tv aldım buna istinaden ses siteminide güncellemek istedim yamaha RX-V 661 ALMAYI DÜŞÜNDÜM DOĞU BANKDAN. AMA KOLONLARDA KARARA VARAMADIM doğu bankda bana jamo e 416, s 606 ve QUADRAL QUANTOS 500 BLACK VE BLASTER UPS 4009 ÖNERDİLER performans ları nasıl anlayamadım bu konuda bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
    bu arada yamaha rx-v 661 seçimimde doğrumudur
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 661 e ne fiyat aldınız dogubankta bilgilendirirseniz sevinirim
  • cok iyi bir arkadasım var bana 1.000 ytl fiyat verdi
  • O anfi o parayı etmez!
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

O anfi o parayı etmez!

Sizin bu fiyata öneriniz nedir teknika? Ya da bu anfiye ne değer biçersiniz? Zira benim almayı planladığım anfi de bu, bilmediğimiz bir şey mi var?
  • teknika üstad bu fiyat aralığında sony 1200es önerir gibime geliyor .zira daha önce bir topicte bu fiyat aralığında sony 1200es 'den daha iyisi yok diye bir ibaresini hatırlıyorum.yanlışım varsa düzeltin kardeş.
    quote:

Orjinalden alıntı: teknika

O anfi o parayı etmez!
  • teknika bu anfi için 1.000 ytl çok demişsin ! fakat 20 gündür buradaki konuları inceliyorum yamaha 661 için söylenen hersey olumlu kıyaslamalarda hep başarılı çıktı bende buna istinaden almaya karar verdim eğer yanılmıyorsam yamaha 661 piyasada 1.300 altında fiyat yok eğer bu iyi değilse önerin nedir birde kolon sistemi olarak ne önerirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    onkyo tx nr 616 hdmi arizasi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daneel'in bu modelle ilgili, bazı girişler kullanıldıgında HDMI üzerinden cıkıs alınamadıgını yazdıgı geliyor aklıma iyice arastırmanızı oneririm + kullandıgınız 40M87 1.3 HDMI destekli 661 ise 1.2a bunları karsılastırmanızı oneririm
  • dolayısıyla
    1,3 hdmı için en ufak bütçeli anfi denon 1508 serisi alınacak
    ya da onkyo 705 iyi bir bütçeyle
    hop takımı olarak;hafta sonu birçok hoparlörü dinledikten sonra kesinlikle infinity beta 40,şiddetle tavsiye edilir.
    bu anfilerin hiçbiri TR'de yok şimdilik.
  • arkadaslar avr - 1905 denon nasıldır. bu konuda
  • denon avr-1905 özellikleri

Sinemada da, stereoda da çok başarılıymıs. önemli iki özelliği: AB zone özelliği var ve 2 kanal kayırlı filmde Prologic II' de DTS kadar kanal detayı veriyor
    response bandwidth 20 - 20000 Hz
    Signal-to-noise ratio 100 dB
    Output power / total 560 Watt
    Input Impedance 47 KOhm
    Input Sensitivity 200 mV
    Amplifier output details :
    110 Watt - 6 Ohm - THD0.7 % - 7 channel(s) (Surround),
    80 Watt - 8 Ohm - THD0.08 % - 7 channel(s) (Surround)
    Built-in decoders: DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS decoder, Dolby Digital, DTS-ES decoder, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Surround EX
    Audio D/A Converter 24bit / 192kHz
    Sound effects Cinema EQ
    Surround sound effects Virtual Surround Mode
    Digital sound processor (DSP)
    DSP presets Game, Music, Cinema, Matrix, Jazz club, 5ch stereo, 6ch stereo, 7ch stereo, Mono Movie, Rock Arena, Video Game, Virtual Surround
    Surround system class 7.1 channel
    Bass Control
    Treble Control
    In-line crossover, On-screen display, A-B speaker switch, Composite video to S-Video conversion, Composite video to component video conversion

• denon avr -1905 3 model geride olan bir ürün 1908 yeni ürünü var yamaha nın rx-v 661 ürünü denonun 2000 li serileri ile eşdeğerdir 6 ohm da 155 watt
    dinamik güç e sahip
  • Özelliklerin çok olması o amfiyi/receiverı veya komple sistemi iyi yapmaz. Bence seçtiğiniz amfi ve hoparlörleri birlikte test edin ondan sonra kararınızı verin. Burada bahsedilen cihazların hepsi iyi ama size göre iyi mi acaba. Test etmek lazım. İstediğiniz sesi/ortamı yaratan bileşenler sizin için iyi olacaktır.
  • Çok doğru bir yorum!

quote:

Orjinalden alıntı: index

Özelliklerin çok olması o amfiyi/receiverı veya komple sistemi iyi yapmaz. Bence seçtiğiniz amfi ve hoparlörleri birlikte test edin ondan sonra kararınızı verin. Burada bahsedilen cihazların hepsi iyi ama size göre iyi mi acaba. Test etmek lazım. İstediğiniz sesi/ortamı yaratan bileşenler sizin için iyi olacaktır.
  • Önemli olan sizin kulağınız. Ben yamaha'nın giriş düzeyindeki anfilerinden 461 kullanıyorum ve memnunum. Ama sizin alıştığınız bir düzey, bir ses biçimi vardır ki Marantz dinlersiniz beğenmezsiniz, sony dinlersiniz bayılırsınız.

Herkes test edin diyor ama o test ettiğiniz yerin metrekaresi, eşyaların azlığı-çokluğu, duvalar vs herşey sesi etkiler. Mağazada dinler beğenir, eve gelince beğenmezsiniz. Yani test etmek de çözüm değil. Kaldı ki kimse de öyle size sistem kurup test ettirmeye hevesli değil.

Öncelikle evinizde sistemi kuracağınız yeri belirleyin, ne tür müzik dinlediğinize, daha ziyade müzik için mi yoksa sinema için mi kullanacağınıza karar verin. Önemli olan o. Sonuçta üç aşağı beş yukarı bu anfilerin ve kolonların hepsi sizi mutlu eder.

Bilinen bir ifade var, yamaha daha ziyade sert müzik için, Onkyo daha yumuşak müzikler için iyidir diye.

Bir Yamaha kullanıcısı olarak bas tonlarını delay (uzatım) olmaksızın aldığımı, daha kesik ve keskin tonlar elde ettiğimi, kullanışlı bir anfi olduğunu ifade edebilirim. Ancak sizin için ne kadar anlam ifade eder bilmiyorum.

Naçizane önerim, ne alırsanız alın, paraya kıyıp iyi bir sub alın.

• arkadaşlar herkeze teşekkürler ama ben kararımı verdim yamaha rx-v661 front wharfedale diamond 9.6-center 9cmdiamont-rear wharfedale diamont 9.5 subwoofer wharfedale sw150 veya defininitive prosub 100 bu arada bana yardımcı olan kürşat-75 teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.