malesef bir sese alistiktan sonra hep daha fazlasini istiyor insan. Kulak doydukca ses her zaman yetersiz kalicaktir.
speaker set menüsünde speaker level durumları kaça ayarlı aaman arkadaşım..bunları kontrol ettinmi acaba..?
quote:
Orjinalden alıntı: aaman00
sanırım amfi kolonlara yetmiyo zayıf kaldı
aynen öyle. bakalım yapılabilecek ne var.
slm zapatero kardeşim msj yeni okudum. kusura bakma seyahatteydim anca gördüm. eve geçince kontrol edip yarın rapor veriim. level ne olmalı , ideali kaçtır?
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
speaker set menüsünde speaker level durumları kaça ayarlı aaman arkadaşım..bunları kontrol ettinmi acaba..?
valla ses azlığından söz ettiğin için söyledim...ne olmalısı gerek diye bir kural yok...seni tatmin edecek dereceye gelinceye kadar arttır....ama ön seslerin arkayı veya arkalar önleri bastırmayacak şekilde de ayar yap...biraz kulağına bağlı yani..kolay gelsin.
Bu kadar aradan sonra yeni baslik acmak istemedim, gene rx-v1600 basliginin altina yazmak istiyorum. 3 seneyi askindir kullandigim sistem imzamda var. Bu aralar herhangi bir kablolama vs. degisikligi yapmamis olamama ragmen 5 uydu hoparlorden birden ses duzeyinden bagimsiz olmaz uzere kisik bir seviyede standart bir ugultu geliyor. Ne yaptiysam duzeltemedim. Yardimlarinizi rica ediyorum.
YPAO yaptigimda FR; SL icin bazen W-1 hatasi aliyorum. Yani her seferinde vermiyor ayni hatayi.
Simdiden tesekkur ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme