Şimdi Ara

Yamaha RX-V365 Amfiyi Subwoofer a bağlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir Amfi aldım başlıkta belirtiğim üzere, fakat bu Amfide eve gelip baktığımda Subwoofer çıkışının diğer hoparlör çıkışları gibi kablolu değil pre-out denen jacklı bir çıkış olduğunu fark ettim. Elimde daha önceki sony ev sinema sistemimin subwoofer ve hoparlörleri var, subwoofer elektrik bağlantısı olmayan sanırım pasif denenlerden, bu subwooferı bu amfiye herhangi bir bağlama yolu var mıdır? Bir ucu RCA bir ucu normal +- çıkış olan kablo ile mesela? Veya illa subwoofer sesinide yükseltmek gerekiyorsa ara bir aparat varmıdır subwoofer a amfi görevi görecek? Yeni aktif subwoofer lar çok pahalı olduğu için elimdekini bir şekilde kullanmak istiyorum. Bilgi verebileceklere teşekkürler şimdiden...

• aktiv sub almanı tavsiye ederim çok fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperius

Merhabalar,

Yeni bir Amfi aldım başlıkta belirtiğim üzere, fakat bu Amfide eve gelip baktığımda Subwoofer çıkışının diğer hoparlör çıkışları gibi kablolu değil pre-out denen jacklı bir çıkış olduğunu fark ettim. Elimde daha önceki sony ev sinema sistemimin subwoofer ve hoparlörleri var, subwoofer elektrik bağlantısı olmayan sanırım pasif denenlerden, bu subwooferı bu amfiye herhangi bir bağlama yolu var mıdır? Bir ucu RCA bir ucu normal +- çıkış olan kablo ile mesela? Veya illa subwoofer sesinide yükseltmek gerekiyorsa ara bir aparat varmıdır subwoofer a amfi görevi görecek? Yeni aktif subwoofer lar çok pahalı olduğu için elimdekini bir şekilde kullanmak istiyorum. Bilgi verebileceklere teşekkürler şimdiden...

elindeki sublar yamaha için pasiftir bir işe yaramaz ama hoparlorleri front bağlantı yapabilirsiniz
    o dediğiniz ucu rca olan aktif sub girişi sadece sinyal taşır bunu beslemek için amfili sublara tercih etmelisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.