Arkadaşlar cihazı bugün media markt tan set olarak aldım. Setin içeriği : YAMAHA RX-V365/B - - 2 ADET YAMAHA NS-8900/CH - - 3 ADET YAMAHA NS-P8900/CH SUBWOOFER ŞİMDİLİK ALMADIM ANCAK SİSTEME UYUMLU OLABİLECEK TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM bU ARADA İNDİRİME GİRMİŞ SETİN TOPLAM MALİYETİ 1.199.00 TL BONUSA 10 TAKSİT
gule gulle kullan bence ses ve fiyat ilişkisi gayet makul kullelerin sesi benim hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: 2001mondeo
gule gulle kullan bence ses ve fiyat ilişkisi gayet makul kullelerin sesi benim hoşuma gitti
Önerebileceğiniz bi subwoofer varmı sistem ile çakışmayacak?
secenek cok butcene gore değerlendirmek lazım ama kulelerdeki ses seni tatmin eder tahminimce
Bende aynı amfiden aldım, fakat evde farkettimki amfinin subwoofer çıkışı sanırım pasif subwooferlara bağlanamıyor, acaba ne yapmak gerekiyor bilen varsa sevinirim.
JAMO 200 UYGUN OLR 300TL KADAR.
bende aynı sistemden aldım ön kolonları baglamak için kanal A yı yoksa Kanal B yi mi kullanmak matıklı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: akurttr
bende aynı sistemden aldım ön kolonları baglamak için kanal A yı yoksa Kanal B yi mi kullanmak matıklı acaba
kanal a daha doygun ses verir b ise ses daha ön planda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme