Şimdi Ara

YAMAHA RX-V373 vs. RX-V467

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kompakt sistem bakarken bu mecraya daldım ben de. Tabi doğal olarak giriş seviyesinden yukarı çıkmayı düşünmüyorum. Olaya tersten başladım ve ilk olarak D&R dan NS-PA 120 5.0 hoparlör setini aldım 450 liraya. Almamdaki en etkili faktör fiyatının yanı sıra nispeten küçük hacimli olmalarıydı malum kafamıza göre hareket edemiyoruz. Tabi en başından beri AVR araştırmam devam ediyordu. Şimdi bu araştırmalar sonucu SONY STR-DH520, PIONEER VSX-520 yi eledim. Eklediğim resimdeki ürünler kaldı. Bana göre önemli olan maddeleri çerçeve içine aldım. Şimdi sizin tavsiyeleriniz nedir onu bekliyorum. İki üründe aynı fiyat 750TL civarı (daha makul bulursanız o da süper olur tabi ).

İşin uzmanları olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Hoparlörler: Yamaha NS-PA 120

YAMAHA RX-V373 vs. RX-V467

Ekleme: Evlenmek üzere olduğum için subwoofer işini erteledim ama o da olursa büyük ihtimalle yine YAMAHA YST-SW012 veya YST-SW216 olacak.

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolby Pro Logic IIx

Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic II teknolojisinin bir uzantısıdır. Bu oldukça geliştirilmiş algoritma, 6.1 veya 7.1 çıkış kanalları üretmek için doğal stereo ve 5.1 kanal verilerini işler. Dolby Pro Logic IIx, surround hoparlörü/hoparlörleri olmayan sistemde bulunmaz.

Dolby Pro Logic IIx Music: Müzik modu, subwoofer'e verilen zengin ve çevreleyici bir surround ortamı yaratarak planlı arka efektleri geliştirir. Bu mod sadece 2 kanallı ses kaynaklarıyla kullanılabilir.

Dolby Pro Logic IIx Cinema: Sinema modu, Dolby Surround film müzikli filmler veya programlar için geliştirilmiştir. Bu mod ayrıca video oyunlarıyla kullanım için de uygundur.
  • 4k ne için önemli sizin için 4 k nın 4 k olması için daha cok senelere ihtiyacı var bence

467 daha eski olmasına ragmen daha ust seviyedir
  • Peki anladigim kadariyla kaliteli bir stereo sesi ilk cihazla "Ön x 2 + merkez + arka kanal seklinde ayristirabilecegim.

Prologic 2 ile de arka iki kanali birbirinden ayirmak mumkun anladigim kafariyla.

Bu özelliği göz ardi edersem bana 373 gercekten yakin.

4k olayina gelince de uygulamaya gecmesi uzun zaman alacak ama PS4'e ayak uydurmak icin düşündüm sadece. Eğer gereksizse gerçekten onu da es geçebilirim tabi ki.

• Baska tavsiye yok mu ?

• Güncel.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieCavalry -- 26 Mart 2013; 22:38:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yamaha'nın 100-150 TL fiyatlı bir center'ı vardı, almışken onu da alın madem.
    AVR olarak (vsx 520'yi neden elediniz anlamadım, klasik giriş seviyesi avr'si cünkü) gidin magazalarda farklı marka/modelleri deneyin. Bir fark var mı anlamaya çalışın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.