Şimdi Ara

Yamaha RXV757 vs. Marantz RS 5600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar evime sistem kurmak istiyorum...Fakat amfi için ayırabileceğim bütçe 800-900 YTL...Almanya da RXV 757 buldum 423 Euroya...Fakat danışdığım insanlar Yamaha değil de Marantz ın daha iyi bi marka olduğunu söylediler. Ben de RXV 757 ile hemen hemen aynı fiyata Marantz RS 5600 buldum...
    Ne dersiniz???

Başka bir marka veya model önerebilir misiniz???

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minorcem -- 13 Kasım 2006; 16:42:13 >

• eğer aynı fiyatsa kesinlikle MARANTZ ...

o kategoride alacağınız en iyi cihazlardan biridir ... başka bir tercihte PIONEER VSX-1015 veya 1016 olabilir

saygılar ...

quote:

Orjinalden alıntı: minorcem

Merhabalar...

Arkadaşlar evime sistem kurmak istiyorum...Fakat amfi için ayırabileceğim bütçe 800-900 YTL...Almanya da RXV 757 buldum 423 Euroya...Fakat danışdığım insanlar Yamaha değil de Marantz ın daha iyi bi marka olduğunu söylediler. Ben de RXV 757 ile hemen hemen aynı fiyata Marantz RS 5600 buldum...
    Ne dersiniz???

Başka bir marka veya model önerebilir misiniz???

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • bakın ben yamaha ve marantz bayisiyim alacaksanız kesinlikle YAMAHA ALIN. ÇÜNKÜ SİZE BİR BİLGİ VERECEM İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN YAMAHA BU MARKALARA TEKNOLOJİ SATAN BİR FİRMADIR.KENDİ ÇİPLERİNİ KENDİSİ YAPAR.TERCİH SİZİN AMA KESİNLİKLE YAMAHA
  • bu bir tercih meselesidir ... marantz ve denon tarzı receiver lar yamahaya göre daha yumuşak ses tonajına sahiptirler ...

rock - jazz tarzı için yamaha daha iyi performans verir ...

ben şahsen bu kadar para vereceksem marantz,denon ya da pioneer kullanırım
  • technician77' nin görüşüne bende katılıyorum.marantz dinledim..pioneer ve sony dinledim.denon u ise bir showroom da dinlemiştim sadece...o da film içindi.daha yumuşak tonlamaları var bana göre de...ben aynı kategoriye onkyo' yu da dahil ederim dinlediklerimden...hatta stereo performansını çok beğenmişimdir onkyo nun dinlediğim cihazında (TX-DS 676 modeldi).Bu cihazların içerisinden, kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama sadece sony'yi hiç beğenmedim.Tabii bu kulak olayı ve benim yorumum.Yamaha ise daha agresif bir cihaz...efektleri verişi ,ses alanları çok başarılı.Bu son cihazlarındaki pure direct modu da, özellikle müzikal ses kalitesi açısından başarılı olmuş..sinema performansın da ise yamaha'yı, dinlediklerim içerisinde en başarılı cihaz olarak görüyorum.
  • YAMAHA nın sinema performansı fiyat olarak en iyi olan cihazlarından birisi bence r-xv459

bunu da göz ardı etmem yani ...

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

technician77' nin görüşüne bende katılıyorum.marantz dinledim..pioneer ve sony dinledim.denon u ise bir showroom da dinlemiştim sadece...o da film içindi.daha yumuşak tonlamaları var bana göre de...ben aynı kategoriye onkyo' yu da dahil ederim dinlediklerimden...hatta stereo performansını çok beğenmişimdir onkyo nun dinlediğim cihazında (TX-DS 676 modeldi).Bu cihazların içerisinden, kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama sadece sony'yi hiç beğenmedim.Tabii bu kulak olayı ve benim yorumum.Yamaha ise daha agresif bir cihaz...efektleri verişi ,ses alanları çok başarılı.Bu son cihazlarındaki pure direct modu da, özellikle müzikal ses kalitesi açısından başarılı olmuş..sinema performansın da ise yamaha'yı, dinlediklerim içerisinde en başarılı cihaz olarak görüyorum.

• merhaba. ben deckler ve hoparlörler dahil tatmin edici bir ev sinema-müzik sistem kurmayı düşünüyorum. bütçem ise 5000 euroyu birkaç ay sonra bulur ve bu fiyata şu an için aklımdaki sistemin genel hatlarını da birkaç haftadır hem forumdan hem de web sitelerinden ve birkaç bayiiden öğrenerek kararımı verdim gibi ama şu anki ortamda kesin olmayan birşey var bu konuda benim için, o da; son aylarda toshiba vb. firmaların teknolojisini sürdüğü "hd dvd" ve "blue-ray" ortamları var. ama haftalardır netten de takip ettiğim kadarıyla bu teknolojileri çözüp, bir player ını yapıp ta piyasaya sürmüş olan bir tane dünya firması yok. ne denon, yamaha, marantz.. "böyle olunca şu ankilere göre birşey karar verip satın alsam 1-2 yıl sonra demode kalacağı kesin" diyorum ben. sizce ne zaman bu teknolojilerin playerını ve receiverını yapıp, piyasaya sürerler?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • minorcem ve agrega size pm attım gelen kutusundan bakın isterseniz
  • http://www.estore.com.tr/product.asp?sku=EK06165&dept%5Fid=28000000&bid=&mscssid=KPSCFKF218SC9JT7N0PJP75PL0J307G5

Toshiba nın ürünüdür...yenisi de çıktı bunun...blueray ler cephesinde olay biraz daha yavaş ilerliyor.Receiver lar tarafında ise, yeni hd dvd ve blueray lerle beraber ortaya çıkan yeni nesil ses formatları olan DOLBY TRUE HD ve DTS HD ses formatlarını destekleyen cihazlar daha ortaya çıkmadı ama yakındır.Bunlar ortaya çıksa da film üreticilerinin bu formatlı filmleri piyasaya sürmesi daha zaman alacaktır...ancak hd dvd ve blueray cephelerindeki hızlanma, bu medyaların ortaya çıkış hızını belirler...Dolby ve DTS sitelerinde ise HDMI veya multi ch. analog girişli 6 veya 7 kanal şu anki receiverlarla bu yeni cihazları bağlamanın mümkün olduğu yazılmakta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.