Şimdi Ara

Yan Binadan İnternet Çekmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: prestij06

Yok yanlış anlamışsınız. Everest access point aldım. İnternet aldığım evden kablo ile bağladım kablosuz olarak benim eve ulaştırdım. Benim evde de ulaştırdıgim kablosuz bağlantı sadece salon ve yatak odasında çekiyor. Haliyle ulaştırdıgım kablosuz bağlantıyı güçlendirmem lazım. Bunun için interneti aldığım yere taktigim Everest access pointten bir tane daha almak yerine evimde boşta bekleyen Asus marka modem var. Bu modemin de kablosuz bağlantıyı güçlendirme özellği olduğunu öğrendim. Attığım menü resim asus modemin menüsüydü. Ama ben yapamadım. Bu konuda yardımcı olmanızı istedim. Ama eğer yapılamazsa mecburen interneti aldığım evdeki Everest access pointten bir tane daha alıp wifi güçlendirici olarak kullanacağım.

Kusura bakmayın ya bende o an anlama sorunu olduğu veya sizde anlatım sorunu olduğu için anlayamadım. Şimdi tane tane anlatınca durumu daha net anladım. Normalde sizin durumda 2. bir cihaz alıp güçlendirici kullanmanız gerekmezdi fakat herhalde satın aldığınız Everest yeterince güçlü değil. Eğer anteni değişen bir model aldıysanız üstündeki antenleri değiştirerek de güçlendirebilirsiniz. TP-Link'lerin çıkış gücü 20 DB olduğu için 20 DB'ye kadar anten takılabiliyor. Sizin Everest'i aradım ama resmi sitesinde ne kullanım kılavuzu var ne de nette teknik verileriyle ilgili karşılaştırma var bu sebeple cihaz hakkında yorum yapamıyorum.

Asus konusunda yardım lazımsa elimden geldiğince yardım edebilirim. Kullandığınız Asus cihazın tam modelini söylerseniz teknik verilerine ve ayarlarına bakıp ondan sonra size yardımcı olmaya çalışırım. Bende de Asus markalı Router var ve kurulumu oldukça kolay, muhtemelen sizinde kolaydır ancak cihazı repeater modda çalıştırmanız gerektiği için belki sıkıntı çıkıyordur. Tam modeli söylerseniz webden kılavuzuna veya yurt dışı teknik bilgilerine bakar ve geri dönüş yaparım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LNB L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam gerek kalmadı. 50 tl daha verip o ilk aldığım Everest marka access pointten evime bir tane daha alıp wifi güçlendirici olarak kullanıyorum. 2 cihaz da aynı marka ve model olunca eşleştirmesi kolay oldu. Şimdi evimin her yerinde internet var. Evdeki yeni aldığım access point yani wifi güçlendirici olarak kullandığımda çok nadir kopmalar oluyor ama arayüzüne girip reset atınca düzeliyor. Bu da büyük bir sorun değil. Bunun dışında en ufak hız kaybı yaşamadan kullanıyorum. Alacaklara tavsiye ederim. Toplam 110 tl maliyetle bu işi çözdüm. Yardımcı olduğun için çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

Teşekkürler hocam gerek kalmadı. 50 tl daha verip o ilk aldığım Everest marka access pointten evime bir tane daha alıp wifi güçlendirici olarak kullanıyorum. 2 cihaz da aynı marka ve model olunca eşleştirmesi kolay oldu. Şimdi evimin her yerinde internet var. Evdeki yeni aldığım access point yani wifi güçlendirici olarak kullandığımda çok nadir kopmalar oluyor ama arayüzüne girip reset atınca düzeliyor. Bu da büyük bir sorun değil. Bunun dışında en ufak hız kaybı yaşamadan kullanıyorum. Alacaklara tavsiye ederim. Toplam 110 tl maliyetle bu işi çözdüm. Yardımcı olduğun için çok teşekkürler.

Hayırlı olsun ve rica ederim. 1000 lira maliyet çıkartanlara selam söylersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.