Şimdi Ara

yan kapaktaki deliklere fan takabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarda böyle bir yan kapak bulunmakta ben b u deliklere fan takabilirmiyim sizce ?? metalin çok olması uğultuya sebep olurmu ?? boyutları 12*14 cm birde nasıl yapılcağını hiç bilmiyorum ilk an takışım olcak kasaya nasıl bağlanır elektrik kablosu onuda anlatırmısınız

[img=http://img47.imageshack.us/img47/8100/dscn0341dy3.th.jpg]
    resmin linki

• Fan takılır,fazla bi ses yapacağını zannetmem griller o kadar kapalı değil.
    Vida ile de takabilirsin,sıcak silikon ile tutturabilrisin veya japon ile güzelce yapıştırabilirsin.
    İstediğine göre konumlandır kenarlarından bas japonu azar azar kasaya iç tarafından yapıştır en basiti bu bence.

Ayrıca,PSU'dan gelen Sarı kabloya fanın kırmızı kablosunu,PSU'dan gelen siyah kabloya ise fandan gelen siyah kabloyu takacaksın.Eğer FAN 3pin'li ise anakarttaki fan yuvalarından birisine takman yeterlidir.

Hadi kolay gelsin.
  • kaçlık fan takılır oraya ?? 120 lik Uygun mudur ?
    bu arada senin dediğin sarı ve siyah kablo yok ortada ? boşta sadece hdd ye bağlanan kablodan bitane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarrath -- 17 Ağustos 2006; 16:46:25 >
  • 120 MM LİK en uygunu oraya
  • sarı siyah kırmızı kablolar zaten hdd ve cd rom lara güç veren elektrik kablolarıdır arkadaş ordan elektrik alabileceğini söylüyor

zaten psu da kuvvetliyse sorun olmaz

al bak burdan bir arkadaş forumda vermişti aynen veriyorum sana

yan kapaktaki deliklere fan takabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop içine heatsink takmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.