Şimdi Ara

Yanak kisti ameliyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce kanal tedavisi yaptırdım dişime son 2-3 gündür felaket derece ağrıyor o kısım ve gözlerim iyice çöktü yanları çok ağrıyor gözlerimin ve başım çok ağrıyor ağrı kesici içtim kaç tane hiç bir işe yaramıyor. Dün dişçiye randevum vardı gittim film falan çekti yok yani bir şey göremedi baktı kanal tedavisinde zaten sinirleri almıştı sende sinüzit olabilir bir KBB'ye git dedi ondan ağrı yapar dedi.

Neyse olayın özüne geliyorum ; bugün KBB'ye gittim işte randevu almıştım dün gece. Film falan çektirdik burnumun sağ ve sol taraflarında ve dişlerimin birazcık üst kısımlarında 2 tarafta da kist var dedi ve film e baktım gerçekten film de oraları bembeyazdı. Ağrı kesici işe yaramaz ilaç vericem ama onlarda geçirmez tek çözüm ameliyat dedi. (Devlet hastanesi değil özel bir hastane) Ve doktor yılların doktoru burada da ünlü bi doktor. Yani boş yere ameliyat yapmaz o yüzden başka doktora git diyen olmasın diye dedim.

Fakat merak ettiğim şey bu ameliyat nasıl oluyor ? Var mı hiç önceden olan ? Netten videolarına falan baktım ama çene var başka türlü de var ama yani midem kalktı gerçekten ilk defa ameliyat olacağım, açıkçası korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.