Şimdi Ara

Yanan top değil yakar top! Uyanın ey Beşiktaşlılar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manudan benficadan futbolcu kiralıyorsun verim alırsan da parasını hem de makul bir para ödeyerek alacaksın olmazsa olmadı kardeş dersin gönderirsin neyin muhabbetini yapmıtığınız anlamadım ben.bu takımlar bu futbolcuları aldıysa kara kaşı kara gözü için almamıştır geldikelri takımlarda iyidir onsdan almıştır.ha tutmamıştır olmamıştır olabilir normal bunlar genç çocuklar beşiktaşta başarılı olacaklarının garantisi olmadığı gibi olmayacak diye de birşey garanti değil.20-21 yaşında 2 genç futbolcu.sende tutarsa sana ne zararı var bunun?dediğim gibi beğenmezsen seni bağlayan birşeyde yok gönderirsin gider..drogbaya kloseye forlana 15-20 milyon mu ödeyelim ha ödedik başarılı olma garantin nerede?ne oldu geçen sene adı olan futbolcular geldi uefa mı aldık şampiyonmu olduk?yok.bu oyuncularla da en kötü bu seviyede olurduk.
  • BEŞİKTAŞ'ın defansa ihtiyacı var. Gözle görülüyor.
    Peki bana biri bunu açıklasın:
    Geçen sene orta sahamız, forvetimiz press yapan defansa yardım eden oyunculardan mıydı?
    Geçen sene defansımız tel tel dökülmedi mi?
    Kaleciler yönünden çok sıkıntı çekmedik mi?
    Ligdeki yarıştan düştükçe daha çok salmadık mı kendimiz?

Bu 4'üne evet diyenlere sözüm şu.

Bazı FENERBAHÇELİ'lere göre Avrupa'Nın en iyi defans hatları ve kalecisine sahip FENERBAHÇE'den sadece 2 gol fazla nasıl yedik?

Ben çözemedim bu olayı. Benim için defanstan çok gol atamamayışımız (senelerdir) önemli bir sorundu. Kalitemiz artmasına rağmen gol sorunumuzu hala çözebildiğimizi sanmıyorum.
  • belkide bu meşur fonun yan etkisidir, 1-2 kaliteli transferi ucuza kapatır bikaçtanede kiralik adam getirir binevi pilot kulüp gibi kullanır, bjk taraftarı kiralık oyuncuların takımı olmayı beğenirmi,sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

manudan benficadan futbolcu kiralıyorsun verim alırsan da parasını hem de makul bir para ödeyerek alacaksın olmazsa olmadı kardeş dersin gönderirsin neyin muhabbetini yapmıtığınız anlamadım ben.bu takımlar bu futbolcuları aldıysa kara kaşı kara gözü için almamıştır geldikelri takımlarda iyidir onsdan almıştır.ha tutmamıştır olmamıştır olabilir normal bunlar genç çocuklar beşiktaşta başarılı olacaklarının garantisi olmadığı gibi olmayacak diye de birşey garanti değil.20-21 yaşında 2 genç futbolcu.sende tutarsa sana ne zararı var bunun?dediğim gibi beğenmezsen seni bağlayan birşeyde yok gönderirsin gider..drogbaya kloseye forlana 15-20 milyon mu ödeyelim ha ödedik başarılı olma garantin nerede?ne oldu geçen sene adı olan futbolcular geldi uefa mı aldık şampiyonmu olduk?yok.bu oyuncularla da en kötü bu seviyede olurduk.

Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Yahu zahmet edip üstünüzdeki mesajlara bir bakıverseydiniz. Bebe, Sidnei başarılı olursa ne güzel, buna bir itirazımız yok ki.

Bizim itirazımız genç, ucuz yabancı alınmasına değil. Tutarsa şahane olur, tutmazsa zaten kiralıktı der göndeririz, burada bir problem yok.

Sorun şurada, sizler olaya oyuncu açısından bakıyorsunuz. Yani Bebe gelip sezonu 6-7 golle kapatsa, birkaç maçta iyi oynasa çalımlar atsa, yeteneğini gösterse dikiş tutturmuş olacak, hiçbir şey yapamazsa da kiralıktı deyip göndereceğiz. Yani sizin değerlendirmeniz tamamen oyuncu bireysel olarak başarılı olur, olamaz üzerine.

E peki Beşiktaş bu adama güvenip şampiyonluk yoluna çıkarsa boşa giden bir yılın hesabını kim verecek? Bebe 10 gol atıp kendini aşsa, yani bireysel olarak başarılı olsa bile bizim için yeterli değil ki bu, 15 gol atan Bobo'yu gönderdik yetersiz diye.

Biz ise olaya takım açısından bakıyoruz. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan ne? Herkesin ortak fikri senede 20 civarı gol atabilecek bir forvet. Peki Bebe bu ihtiyacı karşılayabilecek bir oyuncu mu? Hayır. Kariyerinde 2 gol atmış bir oyuncudan 20 gol atmasını beklerseniz ve buna güvenip transferi kapatırsanız şampiyonluk ancak hayal olur.

Yani olay Bebe'nin tutması, tutmaması değil. Olay Bebe'nin Beşiktaş'ın ihtiyacını karşılayacak golcü oyuncu olmaması ve yöneticilerin bu adama güvenip transferi bitirmesi. Onca transfer yaptık ama en bariz aksayan bölgelere oyuncu almadan transferi kapattık, sıkıntı bu.

Eğer gerçekten transferi kapattıysak forvet hattımız Almeida-Pektemek-Bebe-Akyüz'den oluşacak demektir. Bu dörtlü toplam kaç gol atarlar sizce? Aralarında 15 golü rahat bulur diyebileceğiniz bir oyuncu var mı? Ya da bizim orta saha oyuncularımız takımın skor yükünü çekecek kadar golcü oyuncular mı? Bu soruların cevaplarına göre önümüzdeki sene için şampiyonluk şansımızı değerlendirebilirsiniz.

Hala yıldız oyuncu gelmedi, o sebeple şikayet ettiğimizi düşünüyorsanız bu mesajın başına dönün ve tekrar okuyun.

• çok zarar ediyoruz aslında son yıllarda.bu 6+2+2 yüzünden.

Öncelikle elimizde olan yabancıları nasıl zarar etmeden gönderilir onun planlamasını yapılması gerekirdi.(umarım yapılmıştır)

Alıyoruz yabancıları diğerleri elde şişiyor.sistem belli gönderilecekler.avrupa eldekilerin zaten yüzüne baktığı yok.rusya , araplar falanda ucuzlatma yolunda.anadolu klüpleri de cin olmadan adam çarpma peşinde.aslında haklılar nasıl olsa bjk bunları göndermek zorunda...

Diğer konuya Bebe'ye gelirsek.Neden kötü olsun ki?fizikli,hızlı,az birazda teknik adam her zaman iş yapar.Ben bebe den beklentili olanlar arasındayım sanırım. . .

Ferrari bu takıma gelirken bir çok taraftarın yüzü güldü.Ama şimdi bize çektirdikleri.

Futbolcu getirmek kim olursa olsun zaten koca bir kumar. . .
  • Adamı 8 küsür milyona 1 sene önce alan M.United bu adamın hikayesini bilmiyor mu?
    Yaşını da biliyorlar gelişme potansiyelini de. Peki 1 sene sonra 2 küsür milyon opsiyonlu niye kiralamaya kalksınlar ve 6-7 milyon zararı göze alsınlar?

Bunlar biraz soru işaret gibi duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

Bebe Türkiye ligi için cuk oturmuş bir transferdir.

Adam Hulk gibi kenarlardan yardırıyor omuz koyuyor ikili mücadeleri süper . Tekmek mekme dinlemiyor . Bizde hep böyle savaşçı ruhu olan bir oyuncu istemiyor muyduk ? Çıt kırıldım oyuncular yapamıyor işte burada. Yapsalarda 90 dakikayı çıkaramıyorlar. bknz . Guti .

Bebe bizde kendini bulacaktır. İnönü'nün o muhteşem atmosferinde 30 bin kişi BEBEEEEEEEE diye bağırdığı vakit iyicene hırslancak canını dişine takacak ve halkın takımının yeni Pascalı olacaktır arkadaşlar . Transfer politikamızı şahsen çok iyi buluyorum. Şu ana kadar tek gereksiz transfer yok bence. Her yer de kadro zenginliği yarattılar. Geçen sene ki gibi olmayacak. Sakatlık , çok maç oynama vs şeyler koymayacak artık. Kadro derinleşti ve forma yarışı kızışacak.

Almeida var zaten, iki de yerli yeni forvet, bir de Bebe oldu forvette. Tek forvet oynayacağını düşünürsek çok Bebe bence iyi transfer. Yedekliği sorun etmez, potansiyeli var (sonuçta Manc.Un.'de oynamış ve birşey görüp transfer etmişler), güçlü, Türkiye ligindeki sertliği uygun.

• SAF "gozu kapali aldigim tek oyuncu" demis ya herkes saniyor adam ala-ul ala SAF bile izlemeye gerek duymamis... Maalesef kazin ayagi oyle degil.

Mendes efendinin asiri tavsiyesi uzerine bu oyuncu M.Utd.'a katiliyor, bakiyorlar ki cocukta kumas yok zararin neresinden donersek deyip iskartaya cikariyorlar. SAF'in sonraki roportajinda bile adam Bebe'yi konusurken arkasinda durarak degil "kendini cumleleiyle kendini ikna etmeye" calisarak konusuyor resmen... Velevkin bu adam "birazcik olsun" is yapabilecek kapasitede olsaydi zaten M.Utd. bunyesinde catir catir yetistirilip oynatilirdi. Bizim gibi altyapiya hasbelkader baslamis takimlarin bu yastaki adami egip bukmesi, istenen hale getirmesi cok zor.

Gol yollarini acacak kilit Bebe olamaz, bunu 5 yasindaki bebeye sorun o bile soyler... Bazi seyler icin zamana ihtiyac yok arkadaslar.

• Yav ne yildiz oyuncu duskunusunuz arkadas.Sonra Porto gibi olalim Avrupa'da basari yok diye aglarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

simdi eger yabanci forvetimiz (forlan) ve yabanci sag bekimiz (bosingwa) gelecekse ve bebe+sidnei yabanci kontenjaninin +2 lik bolumu icin alindiysa eyvallah... ama yonetimin cikip transferi bitirdik demesinden korkuyorum...

Arkadaşıma kelimesi kelimesine katılıyorum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

quote:

simdi eger yabanci forvetimiz (forlan) ve yabanci sag bekimiz (bosingwa) gelecekse ve bebe+sidnei yabanci kontenjaninin +2 lik bolumu icin alindiysa eyvallah... ama yonetimin cikip transferi bitirdik demesinden korkuyorum...

Aynı şekilde ben de katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

SAF "gozu kapali aldigim tek oyuncu" demis ya herkes saniyor adam ala-ul ala SAF bile izlemeye gerek duymamis... Maalesef kazin ayagi oyle degil.

Mendes efendinin asiri tavsiyesi uzerine bu oyuncu M.Utd.'a katiliyor, bakiyorlar ki cocukta kumas yok zararin neresinden donersek deyip iskartaya cikariyorlar. SAF'in sonraki roportajinda bile adam Bebe'yi konusurken arkasinda durarak degil "kendini cumleleiyle kendini ikna etmeye" calisarak konusuyor resmen... Velevkin bu adam "birazcik olsun" is yapabilecek kapasitede olsaydi zaten M.Utd. bunyesinde catir catir yetistirilip oynatilirdi. Bizim gibi altyapiya hasbelkader baslamis takimlarin bu yastaki adami egip bukmesi, istenen hale getirmesi cok zor.

Gol yollarini acacak kilit Bebe olamaz, bunu 5 yasindaki bebeye sorun o bile soyler... Bazi seyler icin zamana ihtiyac yok arkadaslar.

+100000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

quote:

quote:

quote:

+1903

Bence transfer bitti :( Belki son bir Türk sağ bek alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

quote:

quote:

quote:

+1903

Bence de bitmiş gibi.
    Veya bir ihtimal taktik yapıyorlar.
    Diğer takımlar transferini tamamlasın. Bizde zaten hızlı tamamladık ama iyi giden transferimizden Sidnei ile kafamızda soru işareti kalırken,
    BEBE ile ağzımıza kabak tadı verildi derken,
    tüm umutların kırıldığı anda tanınmış bir isimle bir parmak bal çalmayı düşünüyor olabilirler. Bu şekilde ağzımızda en azından bal tadı kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

BEŞİKTAŞ'ın defansa ihtiyacı var. Gözle görülüyor.
    Peki bana biri bunu açıklasın:
    Geçen sene orta sahamız, forvetimiz press yapan defansa yardım eden oyunculardan mıydı?
    Geçen sene defansımız tel tel dökülmedi mi?
    Kaleciler yönünden çok sıkıntı çekmedik mi?
    Ligdeki yarıştan düştükçe daha çok salmadık mı kendimiz?

Bu 4'üne evet diyenlere sözüm şu.

Bazı FENERBAHÇELİ'lere göre Avrupa'Nın en iyi defans hatları ve kalecisine sahip FENERBAHÇE'den sadece 2 gol fazla nasıl yedik?

Ben çözemedim bu olayı. Benim için defanstan çok gol atamamayışımız (senelerdir) önemli bir sorundu. Kalitemiz artmasına rağmen gol sorunumuzu hala çözebildiğimizi sanmıyorum.

Malesef haklısın Kunter abi. Çok fena gol sıkıntısı yaşadık. Ölü bir orta saha ve hataların üst üste geldiği defansa rağmen.

Sidnei transferine sözüm yok. İyi bir oyuncu diye alınmış ama beklenen performansı gösterememiş olabilir. Ama bu Beşiktaş'ta da böyle devam edeceği anlamına gelmez. Defans için alternatif fazla. Eğer performansından memnun kalmazsan oturtursun kenarda sene sonunda yollarsın. Ama Bebe konusu öyle değil. Kiralık olması güzel ama opsiyonsuz olması çok kötü ki nasıl bir oyuncu olduğunu izleyen yok. Manu almışsa iyi oyuncudur hesabıyla gidip kiralamamışlardır umarım diyecem ama öyle görünüyor. Ben kaç yıldır şu takımda araya kaçan hızlı forvet görmek istiyorum. Amokachi'nin bi düşük versiyonunu dahi bulamıyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

quote:

quote:

quote:

+1903

Bence de bitmiş gibi.
    Veya bir ihtimal taktik yapıyorlar.
    Diğer takımlar transferini tamamlasın. Bizde zaten hızlı tamamladık ama iyi giden transferimizden Sidnei ile kafamızda soru işareti kalırken,
    BEBE ile ağzımıza kabak tadı verildi derken,
    tüm umutların kırıldığı anda tanınmış bir isimle bir parmak bal çalmayı düşünüyor olabilirler. Bu şekilde ağzımızda en azından bal tadı kalır

Alınan futbolcular o kadar da kötü değil, en azından kiralandılar.

• quote:

bizim transfer komitesinden veya teknik heyetten 1 Allahin kulu bebenin 2 macini izlememistir. bari bosingwanin kefareti falan olsa bu bebe, yoksa kesinlikle kumar gibi bir transfer...

"İzlenmeden alındığına" kendini inandırıp burada veryansın yapıyorsun. Nereden biliyorsun?

Ya arkadaş, rakip takım taraftarları bile senden daha olumlu bakıyor be
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

bizim transfer komitesinden veya teknik heyetten 1 Allahin kulu bebenin 2 macini izlememistir. bari bosingwanin kefareti falan olsa bu bebe, yoksa kesinlikle kumar gibi bir transfer...

"İzlenmeden alındığına" kendini inandırıp burada veryansın yapıyorsun. Nereden biliyorsun?

Nerde izleyecekler ki, bu adam hayatında doğru düzgün maça çıkmamış.
    Bizim Muhammed'in bu bébéden daha fazla tecrübesi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

Nerde izleyecekler ki, bu adam hayatında doğru düzgün maça çıkmamış.
    Bizim Muhammed'in bu bébéden daha fazla tecrübesi vardır.

Tamam arkadaşlar, "izlemeden alınmıştır". Tartışmak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.