Şimdi Ara

Yandan çekilmiş fotograf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yandan çekilen fotolarda kendimi iğrenç bi şekilde hissediyorum. Önden çekilse problem yok ta yandan çekince ulan bu ben miyim diyorum.

Sizde de böyle bi durum var mı? Burunum çenem falan bi acaip çıkıyor yandan çekilince.

Denemeyen varsa webcamda kafanızı yana çevirip bi çekermisiniz foto.

• Benim de kafamda bu soru oluyor bazen burnum çok çıkık gibi geliyor ama değil.Bi garip oluyor gerçekten.
  • bazılarıda profilden güzel gözükür karşıdan iğrenç kendim nasıl gözüküyorum bilmem fotoğraf çektirmeyi hiç sevmem. video olur ama fotoğraf çektirmem
  • Bende yandan güzel çıkıyorum.Önden çekilenleri pek beğenmiyorum.Bu değişken bir durum.
  • ss isterük
  • güzel fotoğrafı yakalamak gerçekten zor bazen amele gibi çıkıyorsun bazen süper çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4BlueWolf

güzel fotoğrafı yakalamak gerçekten zor bazen amele gibi çıkıyorsun bazen süper çıkıyor

Yahu bende yıllardır çözemedim bunu. Bi insan neden fotolarda amele gibi çıkar

Videolarda sorun yok ama resimlerin %70 i amele. Arada bi manyak pozlarda çıkmıyor değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun sebebi kendinize yandan bakmaya alışık değilsiniz.. sürekli ayna karşısında yandan bakmıyorsunuz çünkü.. şöyle rahat 1 hafta boyunca sürekli yandan bakın kendinize,ve bakmaya da devam edin,bi süre sonra brad pitt i de geçersiniz ,tabi kendi gözünüzüde
  • ben nerden bakarsam bakayım bi b*ka benzemiyorum
  • aynadan bakarken iyi fotğrafta iğrenç
  • aslında güzel suratım var(insan olarak) ama fotoda noluyosa en kötü halini kareliyo ibi geliyo.
  • Evet bu durum bende de var.
    Ama ben sadece sağ profilden kötü çıkıyorum
  • Bu duruma karar verebilmemiz için bir adet fotoğrafını koyman gerekiyor ama görmeden ne diyelim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DağdanGeleN

aynadan bakarken iyi fotğrafta iğrenç

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Evet bu durum bende de var.
    Ama ben sadece sağ profilden kötü çıkıyorum

sağ tarafa yan yat böylece güzel cıkarsın
  • Örneğe gerek varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizza

bunun sebebi kendinize yandan bakmaya alışık değilsiniz.. sürekli ayna karşısında yandan bakmıyorsunuz çünkü.. şöyle rahat 1 hafta boyunca sürekli yandan bakın kendinize,ve bakmaya da devam edin,bi süre sonra brad pitt i de geçersiniz ,tabi kendi gözünüzüde

En mantıklı cevap
  • bende çok iğrenç buluyorum kendimi yandan.hiç alakam yokmuş gibi geliyor yandan foto filan çekiyosam.
  • kendinle barışık ol Allahın yarattığı bedeni sen kim oluyosunda beğenmiyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.