kampanya devam ediyor mu katılan var mı |
Bildirim
kampanya devam ediyor mu katılan var mı |
Bu kodların SKT nedir bilen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
karekod okuttum arama motoru seçtim arattım vs. kampanyayla ilgili hiçbir şey çıkmıyor. sayaç , bildirim vs. edge üzerinden girdim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Almak isteyen varsa 140 tl den satıyorum çoğu satıcı 250 üzerinde bedava kargo yapıyor.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İphone'ada geliyor chrome üzerinden yapın. 5 farklı no ve 5 farklı tel ile(ios-android karışık) chrome üzerinden hiçbir sıkıntı olmadan kodları aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Link verebilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skt ile ilgili bilgi: ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 7 Mart 2025; 16:27:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 8 Mart 2025; 8:37:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hemen zam gelmiş |
Burada yazana göre öncesinde bir Yandex hesabının açılıp, telefon numarasının da o ilgili hesaba tanımlanmış olması şartı mı var? Hiçbir Yandex hesabı olmayıp, hediye kodu alabilen var mı? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2003 -- 10 Mart 2025; 12:54:5 > |
siparişi iptal edince 2 dakida sonra tekrar kod geçerli oluyor. |