|
Bildirim
Bu arkadaşın incelemelerini çok seviyorum tıpkı yabancı sitelerdeki gibi her ayrıntıya değinerek, bol görselli ve kullanıcının merak ettiği her şeyi cevaplayan incelemeler yazıyor. Başarılarının devamını diliyorum
|
Keşke Google Maps ile de karşılaştırma yapsaydınız. İnceleme için teşekkürler.
|
Yandex navigasyon için dh'de çıkan ikinci inceleme olması lazım. Bu da gereksiz olmuş çünkü ilk çıkan incelemeden sonra uygulama, ikinci inceleme konusu olacak kadar gelişmedi ki.
Keşke Google haritaları inceleseydiniz son 1 yıl içinde o kadar gelişti ki ücretli navigasyon servisleri artık dükkanı kapatabilir. |
POI bakımından Türkiye'de google rakipsiz bence.
|
Birde hacı gibi kesmese sakalları
|
bursa içinden yalova arabalı vapuruna rota çizdim beni bursa deniz otobüsüne götürdü. yandex ile işim olmaz.
|
3 yıldır aralıksız yandex navi kullanıyorum.
apple'ın ve google haritayıda denedim en iyi rota ve trafık bilgisini yandex navide alıyorum. google maps'in tek avantajı daha çok mekan tanıyor olması. yürürken google maps araç başında yandex navi. istanbul'da yaşıyorum. hergün en az 2-3 kere kullanıyorum hatta bildiğim yerlere bile yandexle gidiyorumki trafik bilgsi en iyisi. 3 yıl iphone cihazlarımda kullandım 4 aydırda xiaomi mi6 ile kullanıyorum hiç çökme ve hata almadım desem yeridir. hatalı rotada hiç çizmedi. navigasyon kullanmak google da arama yapmak gibidir neyi nasıl aradığına bağlı. doğru aramayla tavsiyem yandextir. edit: ayarlardan ilinizi ayrıca hatta ilçeleri indirirseniz daha güzel sonuçlar alırsınız. anı: bodrumdan istanbula dönüyoruz. bursada feribota gidicez. internetimizde yok gibi. arkaplanda bi kere başlatmıştık sonra gayri ihtiyyari bi bakıyım dedim. bi baktık ilerde trafik kazası gibi birşey var. açtık az kalan interneti bi güncellesin diye. alternatif bir yol buldu yemin ediyorum devletin haritasında yoktur o yol. 25 kmlik köy yolu ama asfattan hallice. yetişmemizde gerekiyor zaman kısıtlı. girdik. güvendik yandexE yemin ediyorum hayat kurtarır. bizim gibi 5-6 arabda vardı yolda. rahat 20 dakıka kazandırdı. yetiştik idoya. ama gece 3 zifiri karanlık. virajlar falan. arabada herkes korkudan uyandı. bildiğin meçhüle gidiyoruz. orman yolu. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 1 Aralık 2017; 15:2:22 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 1 Aralık 2017; 1:9:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|