Şimdi Ara

YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuşmalar kayıt ediliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici SSD istiyordum bu aralar tam zamanında indirime girmiş .http://www.amazon.com/Optimized-Inateck-Enclosure-Tool-free-FE2002/dp/B00FCLG65U harici SSD isteyenlere bu ürünü tavsiye ederim yanında.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşında dediği gibi Amazon'da tüm konuşmalar kayıt altına alınıyor.
    Promo kodunu sorduğunuz için size de böyle bir ayrıcalık tanıyabilirler.
    Amazon'da satılan ürünlerde fiyat garantisi var. Bu da onunla alakalı olabilir.

Dediğim gibi; Promo kodu gelene kadar ürün fiyatı artarsa hem vergi eklenecek, hem de indirimi kaçırmış olacağım diye yazınca,
    ürün fiyatın güvence altına alındı cevabını almıştım.
    quote:

I see. I fully understand you and I really want to help you with this. But no worries, you are now secured with the price of the item. All you have to do is to wait for the promo and place the order.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 22 Ağustos 2015; 21:31:50 >
  • 90 dolar yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERSONICQ

Webdenal.com'da daha mı ucuz amazon ve diğer sitelere göre yoksa ben mi yanlış görüyorum
    http://www.webdenal.com/samsung-mz-75e120bw_741604.html?gclid=COf22bytvccCFcSRGwod4DgMPQ

120
  • Ne işe yarar bu alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120gb ondan hocam

• doğru hocam limite dikkat etmemişim şimdi istesek haberi veren arkadaşın aldığı fiyattan alamayız heralde fiyat artmış sanırım.
  • Kaçırdık fırsatı akşam alırım dedim... 10 dolar indirimde yoktu
  • valla bu sefer kaçırmadım verdim siparişi 9 eylül ü gösteriyor tahmini geliş süresi olarak teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için
    sıcak fırsatları seviyorum
  • Ya arkadaş ne bankamatik kartıymış ödemiyor yapıkredi sonra işbanka geçirdim yine ödemedi. Ben de iptal ettim

• dert etmeyin hocam aynı durumdan bende yoksunum geçen sefer en son amazon'un blackfriday gününü forumdaki bir arkadaşın logitech g930 kulaklık yanıyor şeklindeki fırsatı görüp sipariş geçmiştim bir adet ama her ne nedenden ise bir türlü finansbank banka kartımla ödeme yapmaya çalıştığımda siparişi geçemedim. Hesabınızdan para çekilemedi iletisi çıktı karşıma bende uzun bir uğraş sonrasında baktım boşa kürek sallıyorum iptal ettim siparişi sanırım bu banka hesap kartlarının hepsi yurtdışından alışveriş işlemine kapalı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma insanları bu hizmetten yoksun bırakıp parasıyla rezil ediyorlar diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar sizde de import fees deposit gözüküyor mu? Neredeyse 60 tl para kesiyor onun için?
  • Yine 3-5 ay önce bir ssd fırsatı olmuştu başka bir markaydı hatırlamıyorum. 210 a alıp 285 e satmıştım.
    Bu yemez galiba aynen
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef o fiyat gümrüğe tabi ve o dediğiniz ücret gümrük ücreti amazona vekalet veriyorsunuz bir nevi oda sizin adınıza gümrük vergisini ödüyor.
  • Fırsat güzelmiş ancak garanti konusu biraz sıkıntı. Eğer uzun dönemli kullanmak istiyorsanız garanti şart, özellikle Samsung diskler çok uzun yıllar sorunsuz çalışmıyor. Türkiye garantili sıcak bir fırsat çıkarsa bende almayı düşünüyorum.

Şu SSD'lerde bir türlü ucuzlamadı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

Hocam malesef o fiyat gümrüğe tabi ve o dediğiniz ücret gümrük ücreti amazona vekalet veriyorsunuz bir nevi oda sizin adınıza gümrük vergisini ödüyor.

İyi de 100 dolar altı olunca nasıl gümrüğe takılıyor. Madem o gümrük ücreti buradaki arkadaşlardan neden alınmadı?
  • kargosuyla vergisiyle 325 TL pek iç açıcı değil 350 civarı tr bulunur
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    şöyle izah edeyim hocam gümrük yasası gereği 75 euro göz önüne alınır yani çapraz kurlarda 75 euro kaç dolara tekabül ediyorsa o kadara izin verilir yani 100 dolar zamaninda hesaplanan çapraz kurlardan dolayi denilmiştir. Ek olarak ürün 80 dolar civari iken aldı herkes şimdi amazon ufak bir zam yapinca direkt olarak gümrük vergisi eklendi tabi bu alınacak demek değildir bazen ürünler direkt olarak geçiyor gümrükten ve ücret alinmiyor eğer böyle de olursa amazon aldiği vergiyi size iade ediyor ama tabi bu çok düşük bir ihtimal.
  • Order Summary
    Items: $89.99
    Shipping & handling: $5.69
    Total before tax: $95.68
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $17.22
    Order total: $112.90

Ben de neden ekstradan 17 $ Import fees Deposit çıkıyor????
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.