Şimdi Ara

YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten büyük meblağlar ile alışverişim oldu lakin hiç yurtdışı alışverişi yapmadım.Amazon'un müşteriye davranışını biliyorum çoğu arkadaşım övüyor.Lakin bir türlü cesaret edemedim.Sonuçta buradaki fiyat farkını bir kenara bırakırsak bir de garanti meselesi var.

50$'lık gift kartta da sistem şöyle mi çalışıyor bu kartı alacağız, üstüne 10$'lık indirim kodu gelecek ssd'yi alırken hem kartı hem de kodu kullanacağız öyle mi?Bunu yapana kadar inidirm kalır mı acaba?

Beni ikna edin arkadaşlar alasım var ama çekiniyorum
  • Geçmiş olsun fiyat eskisine döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NetX N kullanıcısına yanıt
    burası sıcak fırsatlar bölümü, ucuza mal etmek istemenin zenginlik fakirlikle alakası yok.

neyse vazgeçtim zaten, üşendim yazmaya.
  • Bende fiyat hala aynı arkadaşlar ilginç? Yeniliyorum sayfayı değişmiyor.
  • Ah be eve donunce siparis gecicektim sansa bak bitmis

• Amazon stoğu kapattı ikinci sıradaki satıcı 99 dolardan göründü 10 dk boyunca ama şimdi tekrar amazon stoğa koydu. Sanırım fırsat devam

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    hocam o mümkün mü bilmiyorum kaldı ki bu indirim anlık olmuştur ve çekin gelmesi için 7 gün bekliyorsunuz ve öyle herkesede gelmiyor malesef misal bana gelmedi üstelemedim de pek , demem o ki ayrı siparişlerde kullanabilirsiniz.Zaten indirim bitti sanırım.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Hocam mesele o değil ki şöyle birşey mevcut hem hesabiniz komple banlaniyor hemde kart bilgileriniz telefon no nuz hatta id numberiniz bile banlaniyor ki tekrar hesap açmak pek mümkün olmuyor forumda aşiri derecede suistimal eden arkadaşlar vardi malesef hepsi banlandi , ve bu durumda Amazon belki de satışlarını Türkiye'ye kapatma kararı bile alabilir sonuçta adamlar Türkiye'de kardan çok zarar ediyorlar , akabinde artık kargo indirimi felan yapmiyorlar diye yazmıştı birileri sonucta burasi sıcak fırsatlar ki muhakkak Türkiye fiyati 350 tlden bir ürünü çok ama çok aşağısına aliyorsunuz ama daha da aşağısını istiyorsunuz bunu demek istiyor sanırım arkadaş yoksa art niyet yoktur muhakkak. Bu arada Grundig 1150 Laptop'iniza çok selam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spondane

50$ lık gift card ı aldım, promosyon kodunu bekliyorum

Sipariş onaylandı mı bankanız da gözüküyor mu ?
  • Stok yine kapandı ancak bugün açılacağına inanıyorum

• @ersin07 evet gözüküyor
  • tüh kaçırdık ama olsun beklemedeyim.
  • İlginçtir linki bir yeniliyorum 80 dolar oluyor bir yeniliyorum 99 oluyor.
  • @alpi35 benim ürün sepette beklemede aynı fiyata direkt alabiliyorum. Ama promosyon kodu için bekletiyorum ne dersin direkt alayım mı?
  • ZemberekKuşu kullanıcısına yanıt
    hocam valla laptop fiyatına ram + ssd aldım umarım karşılığını alırım
  • 90 dolar olmuş

üründe 81 görünüyor sepete ekleyince 90 oluyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cahilliğimi mazur görün bende http://forum.donanimhaber.com/m_85674308/tm.htm laptop var acaba bu ssd yi satın alsam laptoptaki 1tb hdd yi çıkartıp direk bu ssd yi ekstra aparat olmadan onun olduğu yere çıkarta bilirmiyim 250 gb bana yeter
  • nDise kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ekstra aparat olmadan takabilirsiniz.
  • nDise kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun olmaz hocam akabinde dvd rw girişi varsa orası için yuva satıyorlar orayi alip bilgisayariniz hibrit bilgisayar yapabilirsiniz , dvd rw bölgesine harddisk ki takip normal olan harddisk yuvasina ise ssd takip sistem dosyalarini ssd yükleyebilirsiniz geri kalan arşivide hdd ye atarsiniz .
  • Sap gibi kuponla ortada kaldık. Öglen saatlerinde kuponu aldıktan sonra chat kısmından yazdım şimdiden aktif edebilir misiniz diye. Ama hatun ne yaptıysam ikna edemedim. Yarına gelir dedi. Dedim indirim kaçacak. Yok kaçmaz dedi ama durum ortada. Keşke sohbetin ekran görüntüsünü alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 22 Ağustos 2015; 19:19:03 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.