Şimdi Ara

YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki tane place order dedim. geçenlerde almadıgıma pişman oldum hızlıal'dan ama kısmet bugüneymiş. inşallah parayı karttan çekene kadar kartın dolar kuru uçmaz.

kullanmaktan vazgeçersek açmadan satarız
  • Benim hesabıma uygulanamıyor 50$ gift card nasıl yapcağım bilgisi olan * Yeni hesap açsam olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

500 gb liği var mı

http://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E250B-AM/dp/B00OAJ412U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440239279 520 tl civarına geliyor.hepsiburada vatanda vs 720 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Kargoyu da mı sildiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lne

Kargoyu da mı sildiler ?

Kargo zaten ücretsizdi bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: lne

Kargoyu da mı sildiler ?

Kargo zaten ücretsizdi bende..

$5.69 Kargo ödedik biz
  • beyler şimdi 2 tane sipariş geçtim ayrı ayrı ama gümrüge gelince memurun teki çakallık peşinde koşar mı dersiniz, başım ağrır mı

bir de müşteri hizmetleriyle konuşup kargo bedelini iptal edebilir miyiz, bu benim ilk siparişim ayağım alışsın vs
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Ban riski mevcut ayrıca ilk siparişte yaptırsanız bile 2. de yaptırmayın ban ihtimali %80'lere çıkıyor.

10$ hediye her hesapta olmuyor bana geliyordu bende o şekil de aldım kargo, gift, hediye vs 225-230 civarına mal oldu bana.
  • Al sat a uygunmu sizce
  • Amazon gift kartın yıllık ücreti var mı ?
  • hocam ama gerçekten ilk siparişim amazondan niye banlasınlar :(
  • Bu işbankası beni öldürecek yine :) bi onaylamadı işlemi sizde de oldu mu beyler ?
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz kara cuma satışlarında Türkler bunu çok fazla kullandı Amazon da bunun üzerine tedbirini aldı. Gerçekten ilk siparişlerde sorun olmuyor fakat 2. siparişlerde ban riski %80'lerde. Siz de iki siparişiniz olduğunu söylüyorsunuz 1 tane için belki birşey olmaz ama 2. büyük risk. Ban da sadece hesabı kapatmak olarak olmuyor kart bilgisi, adres bilgisi vs. hepsini kapatıyor ileride bunlardan birini kullandığınıp yeni hesap açtığınız zaman hesap tekrar kapatılıyor.
  • Valla harbiden sıcak fırsatmış. Bugüne kadar yurt dışı kaynaklı hiçbir siteden alışveriş yapmadım. Aklıma yalnızca bir şey takılıyor. Buradan bir tane sipariş geçsek kesin olarak ulaşabiliyor muyuz? Eğer gümrüğe takılma riski varsa ücret iadesi oluyor mu?
  • Çok güzel.
    Az önce 1 adet $50 değerinde amazon gift card sipariş ederek ilk adımı attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

zaten nuvo + çek kombinasyonuyla ve biraz daha zorlanırsa 250 liraya alınacağı, az bir araştırmayla bu forumdan bulunabilir, daha geçenlerde böyle alanlar oldu.. gümrük mümrükle uğraşmayın

Gümrük işlerini amazon hallediyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler şimdi 2 tane sipariş geçtim ayrı ayrı ama gümrüge gelince memurun teki çakallık peşinde koşar mı dersiniz, başım ağrır mı

bir de müşteri hizmetleriyle konuşup kargo bedelini iptal edebilir miyiz, bu benim ilk siparişim ayağım alışsın vs

Bu tarz kucuk hesaplar yapmayin lutfen. 5$ odeyemeyecek kadar fakir degilizdir.

Adamlar zaten fazlasiyla iyi niyetli, bunu suistimal etmenin bir anlami yok.

• yapma be ya kart limiti yeni doldu kingston v300den iyi midir bu
  • 50$ lık gift card ı aldım, promosyon kodunu bekliyorum
  • zam gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.