Şimdi Ara

YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

10 usd kuponu unutmayın 30 lira daha düşer 233 liraya gelir.

http://forum.donanimhaber.com/m_107931845/tm.htm

31 temmuz son diyor orda, ayrica denedim bende 10 dolar vermedi. Eminmisiniz devam ettigine.

Not: Konuyu inceledim. 31 Agustosa uzamis. Ama bana vermedi ilginc. Bir daha deneyeyim.

Yalnızca Amazonun sattığı ürünlerde geçeli sanırım.

Edit: Ships from and sold by Amazon.com. yazıyormuş gerçi bunda da geçerli olabilir. Kod hemen gelecekse kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lne -- 22 Ağustos 2015; 14:19:11 >

• We have canceled your recent Amazon.com order(s) because we are unable to charge your credit card.

Nuvo da bu şekilde hata verdi . Yurtdışına mı kapalı bir sorayım müşteri hizmetlerine bilgilendiririm yine
  • Visa kredi kartıyla bir tane sipariş ettim ben de toplam 86.67 dolar.Fiyat çok iyi bakalım ne zaman gelecek.Konu için teşekkürler
  • hızlıalda uzun süredir 325tl'ydi, yanında 16gb microsd hediyesi ile birlikte. nuvo ile 275.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

hızlıalda uzun süredir 325tl'ydi, yanında 16gb microsd hediyesi ile birlikte. nuvo ile 275.

http://www.hizlial.com/samsung-250gb-850-evo-25-sata-30-ssd-disk-mz-75e250bw/10576509

Keşke olsa hocam
  • TR-SABOTEUR kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi dolar olarak mı tl olarak mı yaptınız? Kur ne oldu?
  • Nuvo red veriyor amazon.com da , müşteri hizmetleri de kullanılmadığını söyledi. Nuvo olsaydı muhteşem olurdu
  • 1 adet geçtim duyuran arkadaşa teşekkürler
  • drkozi D kullanıcısına yanıt
    Dolar olarak ödedim ama kura dikkat etmedim. Bir şey farkeder mi?
  • Masaüstü bilgisayarım olsa alırdım.
  • gift card ın 10 usd hediyesini bekliyorum ben valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

gift card ın 10 usd hediyesini bekliyorum ben valla..

Ne zaman aldınız Gifti ? 3 gün içerisinde diyor ben de alacağım da fırsatı kaçırmak istemiyorum.
  • 86,67 bence gayet iyi fiyat. dolar kurunu çok merak ediyorum yalnız. hafta sonu diye 3 ün üzerinde hesaplamazlar umarım

bence bu saatten sonra çok da önemli değil. 10 kuruş fazla olsa 8tl farkediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 22 Ağustos 2015; 14:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lne

quote:

Ne zaman aldınız Gifti ? 3 gün içerisinde diyor ben de alacağım da fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Valla şimdi aldım.. kısa sürede eklenir diyor livechattekiler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lne

quote:

Valla şimdi aldım.. kısa sürede eklenir diyor livechattekiler..

Ben de aldım bakalım daha Gift Card Balance bile görünmüyor

• drkozi D kullanıcısına yanıt
    Aynen fazla bir fark olmaz aralarında ama ödemeyi TL ya da dolar olarak yapmanın bir farkı oluyor mu?Yani amazonun kuruyla bizim bankaların kurları farklılık gösterir mi onu merak ettim
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    ben temmuzda aldığım da tam 24 saat sonra geliyordu, yine öyledir büyük ihtimal.
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Ben hem kk ile sipariş verdim hem de hediye çeki aldım. Eğer hediye çeki önce gelirse iptal edip siparişi onla veririm, eğer o zamana kadar fiyat artarsa ay içinde zaten tekrar sipariş vericem amazondan iki türlü de olur
  • TR-SABOTEUR kullanıcısına yanıt
    Amazonun kuru çok bi kere onu geçin. Banka kuru daha iyi her zaman
  • Bu arada merak edenler için Yapı kredi 50 dolar için 146.05TL kesmiş. 2.92TL karşılığı. Gayet iyi bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.