Şimdi Ara

YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantisi kac yil olacak? Tr deki gibi 5 yil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıkredi ile aldım..

50 USD için 146,05 TL kesmiş..

USD Kuru : 2,921

--

Ardından 10 USD kuponum gelmediği için live chate e bağlandım durumu anlattım. Siparişi verin 10 usd iade edelim dediler. Ama kuponunuzu kullanamayacaksınız dediler.. Ok dedim..

31,67 USD ödedim.. 10 USD'si geri gelecek..

21,67 USD x 2,921 = 63,29

63,29 + 146,05 = 209,34 TL

Maliyetle ürünü aldım..

• Senceru kullanıcısına yanıt
    hocam benim verdiğim siparişi bi türlü çekmedi banka. hediye kuponunu hemen gözüktü ama sipariş bi türlü gözükmüyor sizde böyle bir sorun var mı?
    bir de livechat e nasıl bağlanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

hocam benim verdiğim siparişi bi türlü çekmedi banka. hediye kuponunu hemen gözüktü ama sipariş bi türlü gözükmüyor sizde böyle bir sorun var mı?
    bir de livechat e nasıl bağlanıyorsunuz?

Hangi siparişi çekmedi ? SSD siparişi ise çekmez 9 eylülde kargolanacak , kargolanmasına yakın çekerler..

Gift card'ıysa bankanızda sorun olabilir..

Hediye kuponu nasıl hemen gözüktü ?? 10 usd lik olan mı ??
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    SSD'leri çekmemişti görüştüm kargolanacağı zaman çekiyor dedi. Sizin söylediğiniz gibi.
    50 dolarlık gift kart hemen gözüktü provizyonda. 10 dolardan ses seda yok daha
  • bende sipariş ettim :) teşekkürler
  • bu gift card işini istediğine veriyor sanırım bize niye vermiyor :)
  • Bu arada aldığım 50 dolarlık gifti siparişimden düşürdüler. 10 doları artık sonraki siparişimde kullanırım
  • Sata1'e alsam mi almasam mi arasinda gidip gidip geliyorum. İnat ettim 8 yillik Hp Pavilion'um bozulana kadar yenisini almayacagim. Sata1'de 150mb gorursem yeter de artar bile. :)
    10$ hediyeyi chate baglanip hemen isletebilirsek super olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar live chat'e bağlandım durumu anlattım. hangi item dedi, SAMSUNG evo 250 dedim. siparişi geçin ben düzenleyeceğim dedi. siparişi verdim ve sipariş numarasını yolladım. 50 dollarlık kupon üstüne 26 dolar çekti sadece. F5 le yenileyin sipariş tutarınızı güncelledim manuel olarak dedi. yani 10 dolar kodu gelmeden kullandırdı. shipping dahil 76 dolara aldım. hayırlı olsun :)
     YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiiiii -- 22 Ağustos 2015; 15:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Yapıkredi ile aldım..

--

Ardından 10 USD kuponum gelmediği için live chate e bağlandım durumu anlattım. Siparişi verin 10 usd iade edelim dediler. Ama kuponunuzu kullanamayacaksınız dediler.. Ok dedim..

Maliyetle ürünü aldım..

10 dolar hediye kuponu almaya çalışıyorum da üyeliğiniz yeni miydi daha önceden alışveriş yapmış mıydınız ?

• Ne zamandır iyi bir fırsat bekliyordum. Önce alpi35'e sonra da Senceru'ya teşekkür ederim.
    $50 gift cardı aldıktan sonra chatte biraz dil dökünce hemen hesabıma $10 tanımlandı, böylece toplam $76.67'a güzel bir SSD almış oldum. Dolar uçmasaydı, eskisi gibi 1.5-1.8 olsaydı müthiş olurdu.
  • 10 dolar hediye verdi ama yükleyemiyorum. nasıl yapmamız gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Ne zamandır iyi bir fırsat bekliyordum. Önce alpi35'e sonra da Senceru'ya teşekkür ederim.
    $50 gift cardı aldıktan sonra chatte biraz dil dökünce hemen hesabıma $10 tanımlandı, böylece toplam $76.67'a güzel bir SSD almış oldum. Dolar uçmasaydı, eskisi gibi 1.5-1.8 olsaydı müthiş olurdu.

Güle güle kullanın. Geri dönüp adamlara ben şu forumda adminim herkese duyurdum bana da bi 10$ çıkın dedim, iade yapalım dediler, bana da aynı fiyata geldi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Yapıkredi ile aldım..

--

Maliyetle ürünü aldım..

kargo?

• 10$ kod için eligbe değilmişim. ayrıca bende doları 3.10 olarak hesaplıyor + 17 dolar kargo :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

10$ kod için eligbe değilmişim. ayrıca bende doları 3.10 olarak hesaplıyor + 17 dolar kargo :(

Odemeyi dolar olarak secin. Amazon kurlari ucuk.

• NetX N kullanıcısına yanıt
    17 liraymış kargo :D
    87 dolar olarak ödüyorum o zaman haydi hayırlısı. iş bankası maximum bakalım kur ne olacak.

bir de arkadaşıma almam gerekiyor da tekrar kendi adresime bir kez daha sipariş versem gümrük sıkıntısı olur mu dersiniz?
  • zaten nuvo + çek kombinasyonuyla ve biraz daha zorlanırsa 250 liraya alınacağı, az bir araştırmayla bu forumdan bulunabilir, daha geçenlerde böyle alanlar oldu.. gümrük mümrükle uğraşmayın
  • 500 gb liği var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 22 Ağustos 2015; 16:59:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.