Şimdi Ara

YANDI BİTTİ! Samsung evo850-250gb amazonda / 89$ oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spondane

@alpi35 benim ürün sepette beklemede aynı fiyata direkt alabiliyorum. Ama promosyon kodu için bekletiyorum ne dersin direkt alayım mı?

Bence al gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10$ ı beklemeden aldım gift cardla birlikte, bazen de fazla zorluyoruz gibi geliyor
  • ZemberekKuşu kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yapıp dvd ile bağladığımızda diğeri kadar performans alamıyormuşuz.hem o yüzden hemde laptop zaten ağır ekstra ağırlık olsun istemiyorum
  • spondane kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, 16gb rami 75 dolara almadım duvarlara vurdum başımı. İkincisi olmasın diye bunu aldım, bakalım eski ssd 4 yılına giriyor onun yedeği olarak aldım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: nDise

dediğiniz gibi yapıp dvd ile bağladığımızda diğeri kadar performans alamıyormuşuz.hem o yüzden hemde laptop zaten ağır ekstra ağırlık olsun istemiyorum

Yanlışınız var. DVD yi komple söküyorsunuz. onun yerine hdd yi takıyorsunuz. Boşa çıkan hdd yerinede ssd y itakıyorsunuz. Ana hdd yuvası sata3 oldugu için ssd ile tam performans çalışıyor. hdd de zaten sata2 yeterli, dvd nin cıktığı yerde sata2. Ağırlık olaraksa daha hafif oluyor
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklama için hocam bunlari yazmaya gelmiştim bu arada ek bilgi olsun anakartinizin sata 3 destekleyip desteklemediğinide mutlaka göz önünde bulundurun harddiskler zaten sata2 de sorunsuz bir şekilde çalışıyor hem 5400 rpm hemde 7200rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

Hocam mesele o değil ki şöyle birşey mevcut hem hesabiniz komple banlaniyor hemde kart bilgileriniz telefon no nuz hatta id numberiniz bile banlaniyor ki tekrar hesap açmak pek mümkün olmuyor forumda aşiri derecede suistimal eden arkadaşlar vardi malesef hepsi banlandi , ve bu durumda Amazon belki de satışlarını Türkiye'ye kapatma kararı bile alabilir sonuçta adamlar Türkiye'de kardan çok zarar ediyorlar , akabinde artık kargo indirimi felan yapmiyorlar diye yazmıştı birileri sonucta burasi sıcak fırsatlar ki muhakkak Türkiye fiyati 350 tlden bir ürünü çok ama çok aşağısına aliyorsunuz ama daha da aşağısını istiyorsunuz bunu demek istiyor sanırım arkadaş yoksa art niyet yoktur muhakkak. Bu arada Grundig 1150 Laptop'iniza çok selam ederim

Agziniza saglik hocam aynen onu demek istedim ama arkadas sanirim yanlis anladi. Yoksa hepimiz yaptigimiz her alisverisi ucuza getirmek isteriz. Nasil hepsiburada'ya su kargoyu silin demiyorsak amazon'a hic diyemeyiz.
    Adamlar daha ne yapsin, artik en ucuz gonderi ucreti 5 dolar. Daha once bu rakam 15 dolar civarindaydi.
    Suistimal etmeden gul gibi gecinelim, yoksa yarin cat diye yeter ulan diyerek kapatacaklar Turkiye'ye satislari. Ben artik direk amazon'a bakiyor Turkiye fiyatlari ile kiyasliyor ona gore yapiyorum alisverisleri. Boyle bir nimeti kaybetmek istemeyiz hicbirimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Hocam mesele o değil ki şöyle birşey mevcut hem hesabiniz komple banlaniyor hemde kart bilgileriniz telefon no nuz hatta id numberiniz bile banlaniyor ki tekrar hesap açmak pek mümkün olmuyor forumda aşiri derecede suistimal eden arkadaşlar vardi malesef hepsi banlandi , ve bu durumda Amazon belki de satışlarını Türkiye'ye kapatma kararı bile alabilir sonuçta adamlar Türkiye'de kardan çok zarar ediyorlar , akabinde artık kargo indirimi felan yapmiyorlar diye yazmıştı birileri sonucta burasi sıcak fırsatlar ki muhakkak Türkiye fiyati 350 tlden bir ürünü çok ama çok aşağısına aliyorsunuz ama daha da aşağısını istiyorsunuz bunu demek istiyor sanırım arkadaş yoksa art niyet yoktur muhakkak. Bu arada Grundig 1150 Laptop'iniza çok selam ederim

Agziniza saglik hocam aynen onu demek istedim ama arkadas sanirim yanlis anladi. Yoksa hepimiz yaptigimiz her alisverisi ucuza getirmek isteriz. Nasil hepsiburada'ya su kargoyu silin demiyorsak amazon'a hic diyemeyiz.
    Adamlar daha ne yapsin, artik en ucuz gonderi ucreti 5 dolar. Daha once bu rakam 15 dolar civarindaydi.
    Suistimal etmeden gul gibi gecinelim, yoksa yarin cat diye yeter ulan diyerek kapatacaklar Turkiye'ye satislari. Ben artik direk amazon'a bakiyor Turkiye fiyatlari ile kiyasliyor ona gore yapiyorum alisverisleri. Boyle bir nimeti kaybetmek istemeyiz hicbirimiz.

Adamin kafasina silah dayayipda mi indirim aliyoruz 13.6 dolar indirim aldim yani cebimde kaldi sicak firsatlar bolumundeyiz haberiniz olsun.

• haydaaaaa fiyat 89.99 olmuş, vergi ekliyor şimdi.. kaçtı
  • ZemberekKuşu kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_85674308/tm.htm linkteki anakart destekler dimi
  • ben şimdi ssd nin siparişini verdim 80 dolar + 6 dolar kargo ile, ama sonradan 50 dolarlık gift card alsam sonra da 10 dolarlık hediyesi gelse bunu siparişime uygulayabilir miyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Adamin kafasina silah dayayipda mi indirim aliyoruz 13.6 dolar indirim aldim yani cebimde kaldi sicak firsatlar bolumundeyiz haberiniz olsun.

Tamam devam edin, fakat ara sıra da Hepsiburada'dan falan da isteyin, ne de olsa burası Sıcak Fırsatlar

Ha bu arada bana 2-3 gün önce 36$ DHL indirimi yaptılar, baktım paket İstanbul'a girmiş bile.
    Emin olun siz iyi niyetli olduktan sonra kendileri bu tarz jestleri zaten yapıyorlar.

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Ben ilk konuşmada hallettirdim yav bana da yarın gelicek felan dedi 850 evo şuan indirimde hemen almak istiyorum dedim 1-2dk bekletti ardından hesaba tanımladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 22 Ağustos 2015; 20:16:59 >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Ürünün Türkiye garantisi yok, bu nedenle konu da SSD olunca Değmez.
  • Aslında doğru söylüyorsunuz. Samsung firması Türkiye'deki SSD satışlarında yanılmıyorsam 5 yıl garanti imkanı sağlıyor. Az-Buz bir zaman değil. Aradaki 100 liralık fark garanti için sayılabilir.
  • nDise kullanıcısına yanıt
    Sata 3 desteği mevcut hocam içiniz rahat olsun :)
  • Azıcık empati kuralim hocam onlarda kafaniza silah dayamiyor ki o fiyattan alın diye adamların bir liste fiyati ve bu fiyattan satiyoruz diyorlar yani empati tek tarafli değildir unutmayin , kargo indirimleri veya ufak gecikmelerde çek tanımlamalari yapiyorlar zaten kaldı ki siz şimdi yüzlerce kişiye örnek oluyorsunuz ve adamlar sırf müşteri memnuniyeti adına yıllık cirolarinin %35-40 civari ayırıyor bu indirimlere demem o ki gün gelecek Türkiye için bunlarin önü alınamayacak zaten sıcak fırsatlar ahalisi indirimi gördü ve aldı fakat dediğim gibi yapıcı konuşmaya çalişiyorum eğer bir hatam olduysa affola.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle konuşup, $10 promo kodunun en erken yarın gelebileceğini öğrenince,
    Fiyatın artabileceğini, fiyata gümrük vergisinin eklenebileceğini söyledim.

Konuştuğum kişi bana şöyle bir söz verdi:
    quote:

Oh, I am sorry for the confusion. In case, item price gets high, you have nothing to worry as we can give you the $80.98 price of the item and thus the tax or import fee deposit will follow the corresponding amount and this is what will be charge to you once the order ships out.

Yani, bir kaç gün içerisinde fiyat değişse bile, promo kodu ve gift card kullanarak ürünü aynı fiyattan alabileceğim.
  • yılbaşına çok sağlam kampanyalar çıkar beklemek lazım 500 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

Müşteri hizmetleriyle konuşup, $10 promo kodunun en erken yarın gelebileceğini öğrenince,
    Fiyatın artabileceğini, fiyata gümrük vergisinin eklenebileceğini söyledim.

Konuştuğum kişi bana şöyle bir söz verdi:
    quote:

Oh, I am sorry for the confusion. In case, item price gets high, you have nothing to worry as we can give you the $80.98 price of the item and thus the tax or import fee deposit will follow the corresponding amount and this is what will be charge to you once the order ships out.

Yani, bir kaç gün içerisinde fiyat değişse bile, promo kodu ve gift card kullanarak ürünü aynı fiyattan alabileceğim.

O fiyattan tekrar nasıl alacağımızı anlamadım ben. Dünkü konuşmayı gösteremem çünkü chat'de olduğu için kayıt altına alınmadı. Dün böyle böyle elemanınızla konuştum desem inanmazlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.