Şimdi Ara

Yanık Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Asrock P4V88 478 pin anakrt kullanıyordum yanlız dalgınlığımdan ram la temizledikten sonra nasıl yaptıysam tek soketi ters takıp tek tarafını oturtmuşum ve anakart yandı sanırım yani sanırım diyorum heniz bir servise götürmedim doğrusu ben ilk olarak ram yanmıştır deyip ram aldım taktım makina çalışıyor ancak sürekli reset atıyor kendine hdd ışığı sürekliyanıyor şimdi ben bir anakart almak istiyorum ancak eko durumum çok iç açıcı değil emanet laptop la iş yapmaya çalışıyorum grafikerim bilgisayara ihtiyacım var şekli şimdi asıl sorum ben makinama 478 pin satalı başka bir board alsam işimi görürmü yada eksileri ne olur artıları ne olur yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler

• 478 socket anakart üretimden kalktı çok zor bulursun.
  • evet usta doğru söylüyorsun ama piyasa talebi çok olduğundan üretim yapılmış eski mahsüllerden şu anda yanan anakartın fiyatı 71 ytl internette hani hiç ne kadardır diye araştırmadım ama yinede acil bir ihtiyaç yardımcı olabilirmisin?
  • Üstadım gittigidiyor.com dan bulabilirsin ama 2.el anakarttan ne kadar medet umulur o ayrı bir tartışma konusu..Ama size tavsiyem Asus p4p800 alın bulursanız sakın p4p800s-x almayınBen aynı kartı kullanıyorum da..Pişman olmayasınız diye söylüyorum..
    Ama Asus p4p800 size uyar bence..
  • kardeş bendede aynı anakart var. Benm anakartın 8 kondanstörü yanmöış 8 tane tanesi 1 milyondan kondanstör aldırmış babam fabrikaya sonra bilgi işlem müdürünede yanıkları söktürüp yenilerini takdırdı. Şimdi alet canavar gibi.Reset atma sorunuda ya ramdendir yada PSU (Power supply) dandır.
  • ustam tavsiyen için çok teşekkürler (anilbak) bedeki sorunda seninkinin aynısıdırda nereden bulucam ben o kadar geniş kanalı yada sağlam bi anakart tamircisini belkide bi leyimi attı ama nerden buluruz anakartı tamir edebilecek babayiğit
  • Arkadaşım o kadar para harcamak yerine işlemcini sat Lga 775 anakart ve p4 930 gibi bir cpu al.

Benim tavsiyem bu. 2. elde 478 pin anakart bulursun onların fiyatlarıda 40-45 usd arası. Değmez.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi tamir olayını İst. Yazıcıoğlunda, Ankara da Konya Sokak ta yaptırabilirsin.

Garantisi yoktur. eve gelirsin çalışmayabilir.

Yazdıklarım şahsi görüşümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 15 Eylül 2007; 0:03:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart arıza
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

478 socket anakart üretimden kalktı çok zor bulursun.

ARENA'da halen daha S478 anakartlar var, oyle cok zor bulursun diye bir durum yok. Herhangibir bilgisayarciya gidip bana su anakart lazim dersen (arena nin sayfasindan bakip) ertesi gunu elinde olur kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.