Şimdi Ara

Yanık kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci anakart ram psu sıfır satın aldım montajını yaptım bütün kabloları bagladım pc yi açmak için dügmeye basınca pc açıldı yeni parçalar bulundu yazdı sonra birden yanık kokusu geldi hemen pc yi kapattım koku sanki psu dan geldi gibi ama emin degilim ne yapmalıyım ilk açılışta yanık kokusu gelmesi normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bağlantılarda yanlış bağlama yaptıysan ve sonra bilgisayarın çalışıyorsa eğer anakart üzerinde kondansatörlerinden biri yanmıştır.Bunu nasıl anlarım diyorsan açılış düğmesine basınca hemen elektrik gelmez bi kaç kere basman gerekebilir he zararı nedir bilmiyorum ben bu şekilde 1.5 seneye yakın kullanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalkan12345

İşlemci anakart ram psu sıfır satın aldım montajını yaptım bütün kabloları bagladım pc yi açmak için dügmeye basınca pc açıldı yeni parçalar bulundu yazdı sonra birden yanık kokusu geldi hemen pc yi kapattım koku sanki psu dan geldi gibi ama emin degilim ne yapmalıyım ilk açılışta yanık kokusu gelmesi normal mi

parçaları sıfır aldıysan aldığın yere götür. değişim yapmaları lazım
  • pc yi bidaha açtım koku gelmedi ilk oldugu için geldi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalkan12345

pc yi bidaha açtım koku gelmedi ilk oldugu için geldi galiba

ilk açılışta yanık kokusu gelmez. parçalara ışıkla iyice bakın yanık varmı
  • Windows normal olarak başlat dedikten sonra ekran donuyor pc reset arıyor bunun nedeni nedir yardımlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.