Şimdi Ara

Yanımdaki kıza bakmaktan çekinmiyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanında ki kıza bakıyorlar sende bunu forumlara yazıyorsan sorun sende !
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Diğer türlü olsa bakmaya hakları mi olacak?

Alıntıları Göster
    Tabiki olmayacak ama göz kayıyor
  • Demek ki sende onlara bakıyorsun ki onların baktığını görüyorsun. Belkide ilk sen bakıyorsundur sonra onlar bu niye bize bakıyor diye bakıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanayi bölgesinde oturuyorum. Yolda yürürken otobüstekiler mi dersin yaya yürüyenler mi dersin dimdik bakıyorlar. Öyle böyle değil. Hele yaya olanlar kilitlenip gözlerinin içine kadar bakıyorlar. Otobüse biniyorsun yayalar otobüsteyken de bakıyorlar. Erkeğim bu arada.
    Ulan diyorum ne var da bu kadar ap açık bakıyor bunlar? Havasından mıdır nedir bilmiyorum ama simülasyon teorisini bu olay destekler bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçenlerde bizim orda genç ve baya güzel, sarışın ayrıca bi taş bi kız gördüm, minicik de şort giymiş her yer meydanda yani öyle böyle dikkat çekmiyo.

ben dışarıda alenen bakamayı kendime yediremediğim için (biri baktığımı görse çok utanırım çünkü, ve internette sonsuz süre boyunca görebileceğim bir şeyi orada 2 saniye görmek için kasmam) hemen başımı çevirdim çapraza bakarak yürüdüm. neyse kız yanımdan geçti, ters istikamette yürüyodu. kız geçince ben başımı gene önüme çevirdim. bi baktım, önümdeki bastonla yürüyen 80-90 yaşındaki dede arkasına döndü bir güzel kıza baktı doya doya :))) hani kız 18 yaşında falan bile olabilir, kızı anlık gördüğüm için yaşını kestiremiyorum ama baya gençti muhtemelen :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareket eden herşeyi kesenler olduğu sürece çokta yapacak bir şey kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MAYAKEN

Hocam sanayi bölgesinde oturuyorum. Yolda yürürken otobüstekiler mi dersin yaya yürüyenler mi dersin dimdik bakıyorlar. Öyle böyle değil. Hele yaya olanlar kilitlenip gözlerinin içine kadar bakıyorlar. Otobüse biniyorsun yayalar otobüsteyken de bakıyorlar. Erkeğim bu arada.
    Ulan diyorum ne var da bu kadar ap açık bakıyor bunlar? Havasından mıdır nedir bilmiyorum ama simülasyon teorisini bu olay destekler bence.
    bu olay benim başıma bir kez geldi, Güngören'de. ev arıyordum, oraya bakmaya gittim kiralık. gittiğim yer Bağcılar devlet hastanesinin karşısındaki bir mahalle idi. ilk defa gittim oralara. sokaklarda çete gibi 4-5 kişilik genç gruplar dikeliyo. evi ararken sokağa giriyorum, hepsi birden kilitlenip dimdik bana bakıyolar hani diyorum bunlar benim yolumu kesecek heraldi, yok abi yolumu da kesmiyolar, sadece tip tip bakıyolar. 2-3 sokak gezdim, 3-4 tane böyle grup gördüm. evi buldum, tutmadım tabi, çıktım, durağa gidiyorum, park var orda ve parktaki oturan kişiler bile bana baktılar dik dik. durağa geldim, at hırsızı bi tip var. bu da kitlendi bana. aralıksız bana bakıyo. ben önüme bakıyorum, ara ara dönüp bakıyorum hâlâ bakıyor mu diye, ve evet eleman full bakıyor. o gün kiralık ev bakacam diye biraz iyi giyinmiştim, ondan mı acaba dedim kendimce. tipte bi farklılık yok çünkü, esmerim, klasik türk tipim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay çıkmaması için başta görmezden gelmeye çalışıyorum.Ama bildiğin dikizliyorsa ben de tip tip bakıyorum."Bir sorun mu var birader" falana gitmeden genelde kesiyorlar bakmayı.Devam ederlerse bir gün olay çıkartıcam ben de

• Sen de onların direk gözünün içersine bak bi süre sonra gözlerini kaçırıyorlar. Ben her seferinde yolda kızın arkasından yürürüm biri bakıyorsa direk önüne dikilip suratına dik dik bakarım bana bakıp bi süre sonra gözlerini kaçırıp işine bakıyolar erkek müsvetteleri seslerini çıkarırlarsa direk dalıyorum. Hele geçen avm de koskoca adamın biri yanında 2 tane çocuğu var çocuk arabasında, karısı var dik dik bakıyor dikildim karşısına "Noldu?" dedi. Nereye bakıyon sen dedim. Oraya diye başka tarafı gösteriyor. Dua et çocukların var yoksa senin gözünün ferini zükerdim dedim sesini çıkaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 29 Ağustos 2019; 12:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazordegildinozor

Yanında sevgilisi olduğu belli olan bir erkek ile gezen kıza farklı anlamda bakmayı normal karşılayamıyorum kusura bakmayın
    Yanında dünyanın en kaslı adamı olsa bile bakan yine bakar, sevgilisi mevgilisi kimin umurunda, burası Türkiye. Cinsel açlığın Afrikası. Bu klişeyi de söylettin bana.
  • Bakarlar hocam abaza dolu her yer alışıcan bura Turkiye

• yigitwinner kullanıcısına yanıt
    Sen adamlığını yapmışsın kral kızı yaptığı şeylikle baş başa bırak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.