Şimdi Ara

Yanımdaki kıza bakmaktan çekinmiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda yürürken veya kafede otururken, yeri farketmeksizin yanımdaki kıza öylesine bakmaktan ibaret olmayan şekilde (kesmek diyebiliriz) bakıldığını fark ettim. Kızla ilgili olduğunu düşünmüyorum, fark ettiğimde ona da bakıyorum ve onun o kişiyle bakışmadığını görüyorum. Sorun bende mi? Nedeni ne olabilir bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanımız istisnasız her şeye tip tip bakıyor, oraya gidip kendi başına otursan yine tip tip bakacaklar, yani sorun sende değil, sorun insanımızın şu bakma huyunda. Eğer rahatsız edecek derecede bakıyorlarsa gidip olay çıkartmanı tavsiye ederim bende, başka türlü adam olmuyorlar.
    nargile Cafe gibi yerlerde olabiliyor. genelde bu ayak takımı yapıyor. başıma bir defa geldi şef garsona söyledim ilgilenilmesini yoksa sıkıntı çıkacağını belirttim elemanı dövsen sorun dövmesen sorun. bir kere de xlarge isimli clubte elinde tespihli iki hanzoyu önce uyardım baktım olmadı yanına gidip sorun çıkardım güvenlikler araya girdi hallettik. diğeri yanıma gelip iki üç kere özür dilemişti. kendinize güveniyorsaniz gidin sorun çıkarın

yanında erek olan hatuna bakmam bakılacak bir durum varsa kız belli eder zaten (gruba yabancı olabilir alakasız olabilir sıkılmış olabilir vs vs)
  • Sürekli olmuyor ama son zamanlarda 4-5 kez başıma geldi canımı sıkıyor

• sorun sende
  • Hocam boyum kilom yerinde, kızla da uzak uzak yürümüyorum genelde elini tutuyorum. Sorunum nerede olabilir bu ikisi dışında?

• Nerede yaşıyorsun ? sorunu niye kendinde aradığını çözemedim.
  • nargile Cafe gibi yerlerde olabiliyor. genelde bu ayak takımı yapıyor. başıma bir defa geldi şef garsona söyledim ilgilenilmesini yoksa sıkıntı çıkacağını belirttim elemanı dövsen sorun dövmesen sorun. bir kere de xlarge isimli clubte elinde tespihli iki hanzoyu önce uyardım baktım olmadı yanına gidip sorun çıkardım güvenlikler araya girdi hallettik. diğeri yanıma gelip iki üç kere özür dilemişti. kendinize güveniyorsaniz gidin sorun çıkarın

yanında erek olan hatuna bakmam bakılacak bir durum varsa kız belli eder zaten (gruba yabancı olabilir alakasız olabilir sıkılmış olabilir vs vs)

• İstanbuldayım. Sorunu neden kendimde aradığım hakkında da pek bir fikrim yok, ilk aklıma gelen bu oldu sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanımız istisnasız her şeye tip tip bakıyor, oraya gidip kendi başına otursan yine tip tip bakacaklar, yani sorun sende değil, sorun insanımızın şu bakma huyunda. Eğer rahatsız edecek derecede bakıyorlarsa gidip olay çıkartmanı tavsiye ederim bende, başka türlü adam olmuyorlar.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Avm, metro ve sokakta oldu. Açıkçası kızla yeni olmasak sıkıntı çıkaracak kadar sinirlendiğim oldu ama kendimi tuttum. Kızın olay sonunda bana tepki gösterebilme ihtimalinden tedirginim.

• Benim kiz arkadaşımda şort giyince hayvan gibi bakıyorlar çekinme filan sıfır Adana'da yaşıyorum alıştım artık sallamiyorum

• Yanındaki kız sevgilinmi ? Birde bu kız aşırı açık saçıkmı giyiniyor ?

• kız olarak söliyim bize hep bakılıyo zaten alıştık kızda yada sende sorun yok

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Alışkın olmadığım bir durum

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Sevgilim, normal pantolon üst giyiyor genelde açık değil çok.

• O zaman bakmaları yanlış hangi şehirde yaşıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşınız nasıl giyiniyor?
    Nerede yaşıyorsunuz?

Bu sorularımı anormal görmeyim lütfen. Merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyide din kardeşim,senin başkasının kızıyla sarmaş-dolaş gezmen normalmi?

Hatun kişiye bakan o gözler ahırette bunun hesabını verecek,müsterih ol

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Cidden sadece bizde var bu herşeye bakma huyu,
    Her şeye her yere bakıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kız gençse, alımlıysa bakarlar. Bu memlekette güzele bakmak sevaptır diye atasözü var. Asıl garip olan senin bakmalarına şaşırman. Burası Türkiye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.