Şimdi Ara

Yanindaki Oyunlar yüklenmiyo Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp go nun yanindaki oyunlar yüklenmiyo yardim

Cd yi nasil yüklcem psp go yu alali yeni oldu psp go da cd werdiler yükle oyun awr diye ama yüklenmiyo eror weriyo

• İlk Önce Promosyon Dvd sini Pc ye takıyoruz
    Sonra Psp yi pc ye bağlıyoruz
    Dvd den yükleme otomatikman başlıyor zaten siz sadece next e tıklayın
    Sonra sizden PSN ID nizi ve Passaword'unuzu istiyecek
    Eğer PSN ye üyeyseniz o hesabınızı girin
    Eğer üye değilsenizhttps://store.playstation.com/accounts/register/beginNewAccountRegistrationFlow.action
    buradan üye olun[Yalnız doğum tarihinizi +18 yapın yoksa kabul etmiyor]
    Hesap bilgilerine ID ve Passawordunuzu yazdıktan sonra o yüklemeye başlıyacaktır.

Ancak psp nin versiyonu 6.35 veya daha düşükse yüklememeni öneririm.Hatırladıgım kadarıyla o oyunları yüklerken psp otomatik olarak güncelleniyor 6.37 versiyonuna.O versiyonda kırılamadı daha.kopya oyun oynayamazsın.Versiyonun 6.37 ise yükleyebilirsin başka yapabilicegin bişey de yok zaten =) bak sen versiyonuna düşükse yukarıda anlatılan gibi yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: necrop34

İlk Önce Promosyon Dvd sini Pc ye takıyoruz
    Sonra Psp yi pc ye bağlıyoruz
    Dvd den yükleme otomatikman başlıyor zaten siz sadece next e tıklayın
    Sonra sizden PSN ID nizi ve Passaword'unuzu istiyecek
    Eğer PSN ye üyeyseniz o hesabınızı girin
    Eğer üye değilsenizhttps://store.playstation.com/accounts/register/beginNewAccountRegistrationFlow.action
    buradan üye olun[Yalnız doğum tarihinizi +18 yapın yoksa kabul etmiyor]
    Hesap bilgilerine ID ve Passawordunuzu yazdıktan sonra o yüklemeye başlıyacaktır.

Ancak psp nin versiyonu 6.35 veya daha düşükse yüklememeni öneririm.Hatırladıgım kadarıyla o oyunları yüklerken psp otomatik olarak güncelleniyor 6.37 versiyonuna.O versiyonda kırılamadı daha.kopya oyun oynayamazsın.Versiyonun 6.37 ise yükleyebilirsin başka yapabilicegin bişey de yok zaten =) bak sen versiyonuna düşükse yukarıda anlatılan gibi yap.

ok.çocuğun yaşını 18 de yaparız.ama bu ıd ve pasportu anlamadım.başaramadık şu işi ya.biraz ayrıntılı lütfen.

• Dostum ıd ve passaport dediğimiz Id=kullanıcı adı passaport ta bildiğimiz şifre.İlk önce kayıt olup ıd ve sifre yaratıcaksın.Sonrasında senden nerde isterse yazıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni tel icin yardim lutfennn!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.