Bildirim
Yanıt denemesi 95 net
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu net tyt de 15 k yapıyor zaten sen ayt den bahset hocam. -
Hocam eski sistemde öyle 30 dakika eklenmesiyle ben bu netlerin 30k a zor girecegini düşünüyorum ya da çok karamsarım. -
hocam ben mesela bugün bs pusula 3 te 130 dk da 94 net net yaptım o kadar sıkıldım ki kontrol etmedim.toplam 20 yanlıştan 13 Y türkçe geldi ben şimdi bu 30 dk yı kullansam 10 net artar kafadan.Normalde bu kadar türkçe yanlışı yapmıyorum dikkatsiz çözdüm.30 dk süre varsa herkese var.Sen de kullan sende arttır kanka.quote:
Orijinalden alıntı: drmustafabey
Hocam eski sistemde öyle 30 dakika eklenmesiyle ben bu netlerin 30k a zor girecegini düşünüyorum ya da çok karamsarım. -
yok 100 net artar kanka 194 net yaz sen oraya -
Kanka bilmiyorum valla
30dk eklesemde çok birşey degişmezdi
Zaten 4 boşum vardi
Yanlişlarla oldu
Onlarda on kere baksam yine yanlış olacak sorulardi. -
Kanka aynı deneme serisinin 6. lısında 15 dk ekleyerek.101.5 yaptım.Eklenmeden öncede 100 neti geçtiğim oldu ama süre bazı arkadaşlarda işe yarayacaktır.Benim gibi mat fen sos iyi geliyorsa .Genelde türkçen kötüyse işe yarar. Süre sana da verildi emin ol sıralamalar maksimum 3 4 k oynarquote:
Orijinalden alıntı: drmustafabey
Kanka bilmiyorum valla
30dk eklesemde çok birşey degişmezdi
Zaten 4 boşum vardi
Yanlişlarla oldu
Onlarda on kere baksam yine yanlış olacak sorulardi. -
az öncekine seni de etiketlemem lazımmış.quote:
Orijinalden alıntı: mertgms2
yok 100 net artar kanka 194 net yaz sen oraya -
Hocam bugun msu sınavını 110 dk da bitirdim. (Normalde ucu ucuna yetisir hatta 140dk yı bulurdu.)
Sonra 15dk kadar eksiklerime baktım ve birkac net arttırdım diyebilirm. Ama son 10 dakika herhangibirsey yapamadım. Zaten sosyal ve fende bilgi eksiğim olduğu için 10dk etki etmedi. Ilk 20k da +30dk nın neredeyse hiç etki edeceğini dusunmuyorum. Ayrıca dediğiniz netler ile 30k geleceğine cidden inanıyorsanız. Sınavı fulleseniz de bu kafayla olmaz allah askına azcık mantıklı dusunun derim. Bu konulara kada yoran ve yokatlas verilerini ciddi bir sekilde inceleyen biri olarak 20k en fazla 23k olur. Ben o kadar olacagini da dusunmuyorum.
Umarım trolsünüdür. Yoksa sıkıntı (!) -
Yok hocam troll degilim ama pesimistim biraz
Umarim dediginiz gibi olur
Bakalım elimden geleni yapacagım
Baya çalıştıgımı da düşünüyorum
Umarım güzel bir sonuçla ayrılırım. -
Umarım iyi sonuc alırsınız hocam . Bende istediğim gibi calisamadım da son 3 haftadır ölümüne calisiyorum bakalım sonumuz ne olacak. -
Kesinlikle katıliyorum.95 nete 30k mı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yok 100 net artar kanka 194 net yaz sen oraya
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X