< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YANIYOOOR 3060 SİSTEM 11.500 TL🔥🔥🔥 (2. sayfa)
-
-
Fiyat olarak çok uygun geldi bu ekran kartının normal fiyatı 6.3k falan sanırım. İntel i5 12600k siparişi geçtim aslında onunla sistem dizmeyi düşünüyordum ama bu çok cazip geldi bilemedim. 12.nesil malum anakartlar pahalı biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apulu cpu koyup niye rx 6600 koymuşlar anlam veremedim.
apulu cpularda pcie 4.0 yok hepsi pcie 3.0.
ama alınır. ekran kartı satılır rahat rahat ofiste kullanılır.
-
O ikilemde ben de kaldım, 11. nesil topladım ama kurmadım, 2 aydır bekliyorum belki 12.nesil bir hazır kasa denk gelir diye ama nerdee:) Zaten ddr5 e geçeceksek anakartıydı, ramiydi vs f/p oranı felaket. Şimdilik tabi! Ve Asus rx6600 ekran kartı 5-5,5 a kadar bulunabilir hale geliyor gibi. Biraz piyasa takibiyle gerisini istediğimiz parçalarla toplasak yine 11Bini geçmeyebiliriz:) İyi hesap kitap yapın.
-
Açıkçası ekran kartı hariç 10k ya çıkabilirim ama boşuna da para harcamak istemiyorum. İ5 12600k yı iptal etmeyi düşünüyorum kargoya verilmeden. Attığım sistemin konusunu açtım bakalım ne tepki alacak
Sırf Jahrein'e para gidiyor diye 5 tane aldım
Adamlığını ve Jahrein'e desteğini kanıtlamak için isteyen tüm forum üyelerine de alacaksın artık.
-
11 bin liraya çuvalla un şeker- yağ alırım, ne işim var şimdi ona verecem, fırsata bak
-
bu kasa da ayrı bir facia..verilmez 11. nesile bu paralar..
işlemci anakart tamam iş görür diyelim..11. nesil zaten ölü soket..ilerde diyelim ki işlemciyi upgrade etmek istediniz..11700 gibi bi işlemci takamazsınız bu h510 anakarta.vrm leri yetyersiz kalır büyük ihtimalle.yani ilerde bu anakarta cpu upgrade işi sakat..diyelim ki inat ettiniz bu anakarta 11700 gibi bir işlemci taktınız..11. nesil i7 ve i9 lar aşırı güç çeker ve çok ısınır..bu anakartın vrm leri diyelim ki besledi.. bu seferde psu sakat...yani bu kasayı alsanızda ilerde upgrade işi sıkıntı...kısace bildiğin tırt..alınmaz ssd gen3 ..alınmaz işte..ekran kartının yanına çer çöpü kitlemeye çalışıyorlar. bunu almaktansa ilk 4650g li kasayı almak daha mantıklı:))
-
15k ya kadar daha iyi bi öneriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodrama11 -- 29 Mayıs 2022; 21:6:57 >
Evet görüyorum ki çöp yazanlar olmuş arkadaşım dolar kurundan haberin yok sanırım? Kripto piyasası %60 düşüşte yoksa bu paralara rüyanda bulamazsın. Sistemi upgrade yapılabilir 4650G yi satarak üstüne 200tl ekleyerek 5500 alınabilir. Aynı şekil PSU ve SSD içinde geçerli Sistemi Max 12000e mâl edebilirsin. Siz istiyorsunuz bütün parçalarım çok iyi olsun birde 11500 olmasını bekliyorsun. Son 6ayda RTX 3060 sistemlerin en dip fiyatı 13500 dü.
-
5600x ve 4000 mhz ramlerle 16 yapıyor. miss
-
Maalesef sıkıntıda burda hocam alternatif üretmiyor kimse. Üstte attığım üründen daha iyisini 15k ya kadar arıyorum(ürün 11k) maalesef kimse öneremiyor elle tutulur bir sistem.
10999 ve 11500 olan sistemler evet uygun piyasaya göre fakat
11500de ekran kartı pny,işlemci apu,kasa içindeki psu muamma,10999 olanda iyi 11400+6600 olan fakat bu kasa olmamış.Corsair 650w olan kasa olsaymis bu iki sistemden birini alabilirdim.
Hiç sormayın hocam. Kasa Corsair TT Cooler Master filan olsaydı satmak için bile alırdım.
-
Yani kısaca hocam,
Elde kalan oem'leri .....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle diyelim
haliyle ekran kartı fiyatlarının düşmesi beklenmiyordu..:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000_ankara -- 30 Mayıs 2022; 7:52:1 >
bu tartışma niye anlamıyorum parça parça piyasa fiyatlarına bakarsın atıyorum tek tek almaya kalktığında 13.500 liraysa, ama sitede 11.500 liraya satılıyorsa alırsın tam tersi ise almazsın.
hesabı bu kadar basit bir işin niye tartışması bu kadar sidik yarışına dönüyor anlamıyorum gerçekten. kasa gamebooster olunca işlemci celeron performansı vermiyor, relax.
dolar 17 tl'ye koşuyor bu günler iyi günlerimiz. her parçanın fiyatı az buz belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Mayıs 2022; 8:6:55 > -
ekran kartlarının fiyatını dolar belirlemiyor daha başka etkenler var. biara anlatirim sen de öğrenir teşekkür edersin hadi bakalım.
Adam seni alıntılamamış, kendi üzerine alınıyorsun.
Ekran kartından bir anlayan sensin herhalde.
Nvidia etherium düşünce kilit kaldırdı, kartların fiyatını da düşürdü satmak için. Ayrıca Amazon 150 euro sınır getirince, artık eskisi gibi satamıyorsunuz değil mi? Rtx 3060 dolar 13. 5 iken 10kydı. Hemen karta atlayıp al satçılar satardı. Şimdi dolar 16 kartlar yüzde 25 ucuzladı. Kar bırakmıyor değil mi. Bizim satıcılar kadar (buna dükkancı, toptancı dahil) kendini düşünen, milleti kazıklamayı seven kim var başka? Yabancı satıcı bize bizden daha dost, daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 30 Mayıs 2022; 9:33:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X