Şimdi Ara

(YANIYOR) 259 TL Gamepower DarkSide 1xARGB FAN 1xŞERİT (SELFY ile 220TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da iyi gibi 300 tl.psu yeri kapalı,önde rgb butonu varmış.
    https://www.incehesap.com/gamepower-mythril-argb-atx-kasa-fiyati-43506/
    Furylevellyoutube
    [İLK] En Ucuz RGB Kasa | Gamepower Mythril
    https://www.youtube.com/watch?v=3HBdQ_UmCOs

• quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Jordan-__-

Hocam ciddimisiniz önün yarısı kapalı camdan ne farkı var demişsiniz cam olunca yanlardaki ufak bosluklardan hava çekmeye çalışıyor ve aşırı verimsiz oluyor burda fan direk mesh panelden çekiyor havayı doğrudan ve o çok satan kasalardan spec delta rgb nin hava sirkülasyonun bu kasadan kötü oldugunu dusunuyorum. 220 tl kasaya alıyorsunuz bu özellikleri fiyatına oranla fazla bile.
    abi full mesh al o zaman kendinle çelişiyorsun yarısı kapalı niye alasın? dark n5 falan vardı,kasa bu sistemi içine topladığında başka kasaya geçmesi bile 4-5 saatini yiyor, eldeki eski kasa yer kapladığından evde tutman da zor, satılması zor, alan adamın arabası olması lazım.

bir kere alıyorken 50-100 bunlar düşünülmemeli kasada.

ön kısımın yarısı kapalı o yüzden bence alınmamalı. önü cam hiç alınmamalı.

bana kalsa fan kontrolcüsü olmayan kasa da alınmamalı da lükse kaçar bu fiyatlara bakan için. oyun oynamazken tek tıkla hepsini kapatmak sıfır ses internette gezmek film izlemek bunları yaşayınca kontrolcüsüz kasaya sıcak bakmıyorum.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hocam her parçada 50-100 verince fiyat çok yükseliyor. Minimum bütçeyle toplayacak adam için zaten 220 tl ye bu kasa nimet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacak olan varsa selfy kodu gönderebilirmi ? Almayı düşünüyorum selfy yok.
  • Ben de aldım, Enpara ile de 6 taksit yaparım. Fan fırsatı da yakalamak lazım şimdi.
    Konu için teşekkürler.
  • ATX anakart nasıl sığar mı buna uğraştırır mı?
  • güzel model 3 tane arkaya 2 tane üste fan takılabiliyor. üstündeki fani argb fan olması da güzel. argb fanlar 50-60 lira en ucuzu. üstte de delikler var havalandırma sıkıntısı yaşacağını düşünmüyorum. atx ile de uyumlu. power supply kısmı açık ama yani yine rgbli psular var onlar için güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 13 Haziran 2020; 12:36:31 >
  • kasa bugün geldi fakat kasanın içinde anakart takılan bölümün sol üst köşesinde anakart için arkadan psu güç kablosu uzatma deliği yok komple kapalı ilginç bir şekilde youtube da ki video da açık resimlerde açık bana gelen de komple kapalı iade edicem böyle bir saçmalık olamaz
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de 2 adet aldık bu kasadan,

Bir arkadaşımın sistemini taşıdık içine ki eski bir full towerdan taşıdık.

Öncelikle kasa fiyat performans olarak mükemmel bence bu fiyata resmen bedava.

Hatta aynı kasanın içerisindeki sisteme arctic 120 sıvı soğutma dahi taktık ha milim milim taktık hepsini ama taktık yani.

Sol üst köşede bir açıklık var biraz küçük ve zor ama takıyorsunuz bir şekilde, fotoğraf atma imkanınız var mıdır yan kapağı (arka kapak) açarak. Üretim hatası da olabilir ki bu durumda incehesap direk değiştirir zaten.

Sadece ön taraftaki panelin kablolarını ayırırken biraz dikkat etmek gerek, biraz nazik o kısmı, kimisi arka panelin yanlarından kimisini ön panelin yanlarından geçirerek anakarta götürdük karmaşa olmaması adına.

Ekte video gönderiyorum.

• İhtiyacı olanlar için Selfy kodları:

(YANIYOR) 259 TL Gamepower DarkSide 1xARGB FAN 1xŞERİT (SELFY ile 220TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 19 Haziran 2020; 14:48:26 >

• Zalman n2 arasında hangisi tercih edilebilir f/p açısından.
  • nerazzuri kullanıcısına yanıt
    Hocam kabloyu anakartın altında kalacak sekilde monte etsek bi sıkıntı olurmu yani anakart ile kasa arasinda bosluk kaliyormu daha once kendim toplamadim hiç ondan soruyorum. Bu kasadan aldım kuzenime toplayacağım
    Bu arada eklediginiz video açılmıyor.

• Hocam biz z390 Asus rog strix ile montajladık anakart zaten kılı kılına oturuyor...

Onun dışında kasanın arka tarafından yürütebilirsiniz kabloları, yeterli uzunluktaydı hepsi, altta da kablolar için boşluklar var. Anakartın altından kablo almak bana çok sağlıklı gelmiyor.

Youtube da iki üç video izleyin zaten toparlarsınız çok aman aman zor bir durum yok. İşlemciyi takarken dikkat edin, kaldı ki zaten yanlış bile koysanız yuvalara oturmuyor işlemci, zorlamayın yeter.

Çok uzun zamandır video eklememiştim, siteye upload ettim fakat nedense olmadı, link veriyorum ;
    yadi.sk
    IMG_2119.MOV — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/_oI8GUW2XdU2Og

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 20 Haziran 2020; 0:10:1 >

• nerazzuri kullanıcısına yanıt
    Hocam teorik olarak biliyorum.
    Videolarda tam olarak bulamadığım ve anlayamadığım şey fan bağlantıları 3 tane 12cm molex bağlantılı fanım var bunları psuya bağlayacağım peki kendi içinden çıkan fanın ve şeritin bağlantısını nasıl yapacağım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Kasanın ön panelinden iki fan takabileceğiniz iki molex girişi olan yerleşik bir uzatma geliyor, yani kendi çapında bir kontrolcüsü var kasanın, daha fazla fanı buraya bağlayabilmek için molexden molexe bir çoklayıcı da alıp takabilirsiniz diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

Hocam biz de 2 adet aldık bu kasadan,

Bir arkadaşımın sistemini taşıdık içine ki eski bir full towerdan taşıdık.

Öncelikle kasa fiyat performans olarak mükemmel bence bu fiyata resmen bedava.

Hatta aynı kasanın içerisindeki sisteme arctic 120 sıvı soğutma dahi taktık ha milim milim taktık hepsini ama taktık yani.

Sol üst köşede bir açıklık var biraz küçük ve zor ama takıyorsunuz bir şekilde, fotoğraf atma imkanınız var mıdır yan kapağı (arka kapak) açarak. Üretim hatası da olabilir ki bu durumda incehesap direk değiştirir zaten.

Sadece ön taraftaki panelin kablolarını ayırırken biraz dikkat etmek gerek, biraz nazik o kısmı, kimisi arka panelin yanlarından kimisini ön panelin yanlarından geçirerek anakarta götürdük karmaşa olmaması adına.

Ekte video gönderiyorum.

Buyrun hocam kasanın açık olması gereken yeri olduğu gibi kapalı ve kasayı benim için inanılmaz kullanışsız hale getirdi bu durum serim üretim bir malda bu tür hata nasıl olabiliyor gerçekten aklım almıyor

• Fotoğrafa göre sağ üst köşeden parmağınızı içeri soktuğunuzda 4+4 pin in geçeceği kadar ufak bir delik var kasanın diğer tarafından yukarı köşeye doğru bakar mısınız? Ya da flaşı açarak iç tarafın üst kısmına doğru bir fotoğraf çekebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.