Şimdi Ara

(YANIYOR) 259 TL Gamepower DarkSide 1xARGB FAN 1xŞERİT (SELFY ile 220TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selfy kampanyası ile 220 tl ye geliyor piyasada bu fiyata kasa yok bedava fiyat aşırı sıcak fırsat kampanyayı paylaştığım zaman stoklarda yoktu bu kasa stoklara girmiş yakın zamanda zalman n2 almasam bunu alırdım kesinlikle
    https://www.incehesap.com/gamepower-dark-side-argb-atx-kasa-fiyati-43473/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link koysaydınız iyi olurmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heyecandan link atmayı unutmuşsunuz

• https://forum.donanimhaber.com/incehesap-gamepower-urunlerine-15-indirim-selfy--143376587

Aynen link atmayı unutmusum kampanya konusunuda attım ay sonuna kadar geçerli

• 30 hazirana kadar uzatmışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psu bölmesi açık tek fan var ve önden hava akışı zayıf görünüyor. Ama yan paneli cam olduğundan görsel ağırlıklı uygun birşey arayanlara alsın gecsin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Hocam ön panelinde büyük bi mesh panel var extra fan ile ordan iyi bir hava akışı sağlanabilir. Ama dediğiniz gibi psu bölmesinin açık olması kötü olmuş.

• millet bi hevesle alıyor böyle kasaları rgb felan ışıklandırma için 1 ay geçmeden yüzüne bakmıyorlar, Bence RGB felan boşverin, iyi soğutan bir kasa bakın, uygun fiyatlı doğru ama elinizde kalır böyle şeyler yamulur bükülür fiyatına göre sonuçta benden tavsiye alacaklara.
  • valla kaptım hemen bir tane hocam çok teşekkürler bu fiyata bu tarz bir kasa gerçekten çok zor aylardır erteliyordum kasa işini sonunda bu denk geldi, ihtiyacı olan kaçırmasın derim ön taraf mesh yapım kasa dizaynı güzel gözüküyor içi gayet geniş ve kullanışlı gerçekten güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

valla kaptım hemen bir tane hocam çok teşekkürler bu fiyata bu tarz bir kasa gerçekten çok zor aylardır erteliyordum kasa işini sonunda bu denk geldi, ihtiyacı olan kaçırmasın derim ön taraf mesh yapım kasa dizaynı güzel gözüküyor içi gayet geniş ve kullanışlı gerçekten güzel fiyat
    dark n5 falan bakın tek fan önün yarısı kapalı, psu bölmesi yok.
    pardon da bu kasanın olayı nedir? mesh alın iyi de yarısı kapalı zaten önünün camdan ne farkı olacak?
  • Psu bölmesi açık-kapalı ne demek oluyor? Ne farkediyor?

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi güzel yazmışsınızda bir kasa nasıl Yamulur bükülür ve elimizde kalır bunu anlayamadım. Ve rgb konusunda herkesin zevki farklidir bazi arkadaşlarim var rgb manyağı adam bilgisayarı açarken 5dk kasayı izliyor öyle oynuyor rgb keyif veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 12 Haziran 2020; 9:31:13 >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddimisiniz önün yarısı kapalı camdan ne farkı var demişsiniz cam olunca yanlardaki ufak bosluklardan hava çekmeye çalışıyor ve aşırı verimsiz oluyor burda fan direk mesh panelden çekiyor havayı doğrudan ve o çok satan kasalardan spec delta rgb nin hava sirkülasyonun bu kasadan kötü oldugunu dusunuyorum. 220 tl kasaya alıyorsunuz bu özellikleri fiyatına oranla fazla bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 12 Haziran 2020; 9:48:45 >
  • Selfy kodla 220 ye aldım (Telekom Selfyli isen INCEHESAP yaz 6262 ye gönder kod geliyor)
    Aldım haber veren konuyu açan arkadaşa teşekkürler)
  • bu kampanya sayesinde selfy'li oldugumu da ögrenmiş oldum, öğretici bir kampanyaydı teşekkürler
  • önü tamamıyle mesh yapı olsa süper fırsat.
  • Ya abi 220 TL bu kasa, yok psu bölümü açık önü tam mesh değil falan komik kaçıyor biraz 220 TL fiyata buna yakın kasa gösterin alalım bu fiyata böyle bir kasa yok maalesef tek eksisi kasa enlemesine geniş değil ekran kartı çok uzun olanlar dikkatli olmalı

• Kasa güzel. Ön tarafındaki mesh kısım hava akışı için uygundur. Benim kasanın önü komple cam. Hava akışı kötü olduğu için camı söktüm.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.