Bu fiyata düştüğünü hiç görmedim. En ucuz bir kaç ay önce 2600 civarıydı. https://www.amazon.com.tr/dp/B07FPGW68G?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp edit : bir kaç ay* < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercigs -- 1 Temmuz 2021; 11:4:54 > |
Yanıyor... Besafe isofixli x3 9-18 kg oto koltuğu 2097 tl
-
-
sipariş geçtim bir tane umarım fiyat hatası değildir. Farklı renkleri 3085
-
Fiyatlar, hoplamış, zıplamış, uçmuş.
-
bitti.
-
Başka bir tane almıştım ilk doğduğunda araba yoktu. 1 yaşında almıştım. 1 kere oturtamadım. Yeğene verdim o da 1 kez bile oturtamadılar.
Bizimkilerin bağlanma problemleri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef çocukları çok serbest yetiştiriyoruz, bizimki de arkada kemer takmak istemiyor.
-
Her ağlamasına prim vermemek gerekiyor hocam. 2 yaşındaki uşağım bile benim yanımda yapamayacağını bildiği herhangi bir şeyi annesinden destek alarak yapmaya çalışıyor. Hanıma laf anlatabilsem çocuk bu yaşta dahi laf dinleyecek aslında. Hanımlar kıyamıyor malesef. Koltuk meselesinde ise istediği kadar ağlayıp zırlasın. 2-3 defa zorla oturtup kemerini bağladım ve sonrasında hiç problem yaşamadım. Şimdi oturttuğumda kendisi kemeri gösterip "dak" diyor
-
Merhaba, söylediğiniz ürünü aldım, teşekkürler. Yalnız bu konularda epey acemi birisi olarak kafama takılan bir konu var. Normalde bebek arabası olarak Peg Perego Ypsi Travel’ı takip ediyorum. Bebek arabasının yanında bulunan ana kucağı araba için fazlalığa mı çıkmış olacak ? Başka bir araba arayışı içine mi girmeliyim ? Yoksa söylenilen ürünü iade edip takip ettiğim travel sistemi takipte mi kalmalıyım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu isofixli model isofixsiz araçlara bağlanabiliyor mu isofiksiz model mi almalıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam ben de annesinden destek alıyor diyecektim, aynısı başınıza gelmiş.
-
2831₺ görünüyor?
Kanepe parası
romalılar gencler bunu da alabılırsınız on numara 5 yıldız urun. yok grısı olsun dıyorsanız 2000 lira
-
Ana kucagini max 6/7 ay kadar kullanabilirsiniz. Zaten belirli bir kilo uzerinde bebek sigmayacak.
Sonrasinda yavas yavas oto koltuguna gecis yapabilirsiniz.
isofixli araç alın hocam
-
İsofixli aracı yeni sattık Hocam
Tecrübesiz arkadaşlara sesleniyorum. Buralarda gördüğünüz her konuya atlamayin. Şöyle iyi fiyat böyle bomba fiyat falan derken ay sonunda kocaman extrelerle karşılasirsiniz. Benden uyarması.
Bütçeniz ölçüsünde alışveriş yapın. Buradaki Mahmut'un geliri iyidir markasına parasına bakmaz alın oow ow çok iyi diyebilir. Gazına gelmeyin bunların. Yine diyorum sen kendine uygun olana bak.
Belli standartlara bakmanız yeterli. Daha pahalisi daha iyi koruyacak diye bir şey yok.
Konu sahibi ve diğer arkadaşlar üstüne alınmasın. Genel olarak söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Tecrübesiz arkadaşlara sesleniyorum. Buralarda gördüğünüz her konuya atlamayin. Şöyle iyi fiyat böyle bomba fiyat falan derken ay sonunda kocaman extrelerle karşılasirsiniz. Benden uyarması.
Bütçeniz ölçüsünde alışveriş yapın. Buradaki Mahmut'un geliri iyidir markasına parasına bakmaz alın oow ow çok iyi diyebilir. Gazına gelmeyin bunların. Yine diyorum sen kendine uygun olana bak.
Belli standartlara bakmanız yeterli. Daha pahalisi daha iyi koruyacak diye bir şey yok.
Konu sahibi ve diğer arkadaşlar üstüne alınmasın. Genel olarak söylüyorum.Hocam Senelerdir forumdayım sizin gibi kaliteli insanları görünce mutlu oluyorum.
Hocam kafa yapmıyorsun inşallah. Ben vatandaşın iyiliği için konuşuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bütçeniz ölçüsünde alışveriş yapın. Buradaki Mahmut'un geliri iyidir markasına parasına bakmaz alın oow ow çok iyi diyebilir. Gazına gelmeyin bunların. Yine diyorum sen kendine uygun olana bak. Belli standartlara bakmanız yeterli. Daha pahalisi daha iyi koruyacak diye bir şey yok. Konu sahibi ve diğer arkadaşlar üstüne alınmasın. Genel olarak söylüyorum. |
Her ağlamasına prim vermemek gerekiyor hocam. 2 yaşındaki uşağım bile benim yanımda yapamayacağını bildiği herhangi bir şeyi annesinden destek alarak yapmaya çalışıyor. Hanıma laf anlatabilsem çocuk bu yaşta dahi laf dinleyecek aslında. Hanımlar kıyamıyor malesef. Koltuk meselesinde ise istediği kadar ağlayıp zırlasın. 2-3 defa zorla oturtup kemerini bağladım ve sonrasında hiç problem yaşamadım. Şimdi oturttuğumda kendisi kemeri gösterip "dak" diyor |
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- storytel kampanya
- getir finans nedir
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- bim çiğköfte fiyatı
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X