Şimdi Ara

YANIYOR DIGITURK 12 AYLIK 160TL(1AY SÜPERLİG HEDİYELİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
14.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: **engineer09**

Satın aldıktan sonra iletişime geçip adres teyidi yapıyorlar, sonrasında bulunduğunuz bölgeye bakan yetkili servis sizi arayıp randevu alıyor ve digiturk kutusunu getirip kurulumu yapıyor. Bir yıl sonra da devam etmezseniz iptal faksını çektikten sonra kutuyu en yakın digiturk servisine teslim ediyorsunuz.
    beni kimse aramadı, nasıl olacak?
  • yıllık 160tl kupon varsa işliyor. uydudan eutelsat veya turksat dan üyeliğiniz başlatabilirsiniz dendi. turksat da olan kanallar, eutelsat da tüm kanallar denildi. kurulum esnasında çanak ayarlaması yaparlarsa eutelsat yaptıracağım. ekstra ücret yok, film paketini sordum ek aylık 10tl dedi. 1 yılın sonunda güzel kampanya olmazsa iptal ettiririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Ben satın almadan sonraki süreci yazdım. Sorduğunuz şey hakkında fikrim yok. mağazaya mesaj atabilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım. Hemen aradılar yarına randevu verdiler.

• İlçelerde yaşayan arkadaşlar servis için yol parası ne istiyorlar km başına ne kadar ücret çıkarıyorlar

• benim n11 deki numaram gncel değilmiş o yüzden bçyle oldu sanırımi sizi arayan numarayı paylaşabilirmisiniz.
  • Ben de siparişi verdim. İlk defa digiturk kullanacağım. Binanın ortak anteniyle bağlantı olcak. Dikkat etmem gereken hususlar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijiturk kullanan hala daha kaldı mı yav

• sıfır kutu gelirmi yoksa ikinci elmi

• albertandersen kullanıcısına yanıt
    Kazan kazan kampanyası var yeni Digitürkuyelerine katilin bence sezon sonuna kadar sulerlig hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu26 -- 1 Şubat 2020; 12:4:29 >
  • batu26 B kullanıcısına yanıt
    nasıl aktif edebiliriz hocam?

• RagnaroK19 kullanıcısına yanıt
    birlikte yazıp boşluk bırakıp size referans olacak kişiye gelen referans numarasını 3555 e göndermeniz gerekiyor.

• 1AY SÜPERLİG'i 30 güne bölseler o günleride istediğimiz zaman aktif etsek olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu26

birlikte yazıp boşluk bırakıp size referans olacak kişiye gelen referans numarasını 3555 e göndermeniz gerekiyor.
    O kampanya bu pakette olmuyor hocam. Öyle olmuş olsa yikarlardi burayı

• modüllü üyelik ve turksatta olmamaları en büyük - si yıl olmuş 2020 hala zorla kutuda diretiyorlar yoksa fiyat iyi
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım oldu 2 gün önce yeni üyelik yaptırdım sıkıntı yok.paketlerim bölümünde tanımlı görünüyor mesajda geldi.N11 den aldım uyeligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu26 -- 1 Şubat 2020; 14:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu26

Ben yaptım oldu 2 gün önce yeni üyelik yaptırdım sıkıntı yok.paketlerim bölümünde tanımlı görünüyor mesajda geldi.N11 den aldım uyeligi
    Hocam satıcı olmuyor demişti onun için öyle yazdım oluyorsa çok iyi valla

• spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Satıcı banada aynı adreste farklı kisiye üyelik açılmaz dedi ama açtırdım.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Kullanmayan var mı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.