Şimdi Ara

YANIYOR DIGITURK 12 AYLIK 160TL(1AY SÜPERLİG HEDİYELİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
14.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi an heyecan yapmıştım ben de, denediniz olmadı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaa60

Kullanmayan var mı
    Var ben Netflix var sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar kurulum yapıldı bende sorun yok.şu sezon sonuna kadar maçları bedava yapacağımız sistemi biri detaylı anlatabilir mi? Birlikte yazıp devamına ne yazacağız da hangi numaraya mesaj atacağız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Arçelik kampanyası var 3 şubatta bitiyor müşteri hizmetleri n11 ürününü şifresini alırsan size işletiriz dedi ama n11 deki firma şifreyi veremiyoruz bayi geliyor size diyor ya ben ilçedeyim kardeşim buraya bayi geleceği zaman yol parası alıyor en az 50 tl ne anlayacam bu işten ya niye bu kadar inat ediyorlar ki ben ödemeyi yapayım sen şifreyi at olmada ben kurulum için çağırayım nasıl yapabiliriz hiç yapan eden batmı eski Arçelik kampanyası olup da üyeliği biteceklerde

• Arkadaşlar bu paketi almayi düşünüyorum ama bazi sorularım var bilgisi olan satin almis arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

1. Evde ayni zamanda tivibu uyduda kullanılıyor sorun olustururmu ? Tivibu uydunun yaninda normal scart uyduda var ve uydu kanallarinida izliyoruz, izlenmek zorundalar.

3. Eger Digiturk bu sisteme uyarsa sinyal yavaslarmi sizce ? Arada konnektör var çünkü.

4. Eurosport kanalları 1 aymi açık yoksa tamamen dahilmi ? Tivibu da Eurosport 2 yok sirf o yuzden aliyorum denilebilir.

5. Kazan kazan su referans dalgasıyla alakali bilgi veren varmı ? Karşılıkli kazanalim icabında.

6. İlcede ikamet ediyoruz biz, kurulumda ekstra ucret vs aliyorlarmi ?

Teşekkürler..

• engonge23 E kullanıcısına yanıt
    N11'deki kod yeni üyeler için geçerli, mevcut üyeliklere eklenemez dediler bana. Mevcut üyelikler için geçerli olan arçelik kodu var, modül de istenebiliyor sanırım bu kod ile. Şu an iki satıcı biliyorum isterseniz görüşün.

İyi Fiyat
    Digiturk 2020 Bomba Kampanyası - İyi Fiyat
    https://iyifiyat.com.tr/home/910-digiturk-2019-son-bomba-fiyatlamasi.html

www.onilatavm.com
    Digiturk Ailenin Yıldızı + Dizi Paketi Taraftar Paketli 0533 3967613 Vatsap Digiturk Digiturk Digiturk Ailenin Yıldızı + Dizi Paketi #Taraftar Paketi Hediye #0533 3967613 Vatsap
    https://www.onilatavm.com/urun/digiturk-ailenin-yildizi-dizi-paketi-taraftar-paketi-hediye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tane tane ve anlasilir sekilde ve islem kronolojisine uyarak sezon sonuna kadar super lig maclarinin nasil aktive edildigini bir cok sorana destek amaciyla biri konuya yaziversin , boyle bir mevzu var ama yapan da boluk porcuk mesaj atiyor, ne anlatmak istedigi belli ama yontemi kimse tarafindan anlasilmis degil

Bastan ne yapilmasi gerektigi tane tane izah edilse sorun kalmayacak

• Tamam bende müşteri hizmetlerinden aldığım teyitle şifre olsun işletiriz diyor buradaki şubenin hiç birlerden haberi yok zaten dedim şifre size geliyormuş ilçeye gelmeden bana verirmişsiniz diye oda vana ilk şifre size gelir normalde sizde bunu müşteri hizmetlerine söylersiniz bize kurulum için mesaj düşer ya işte benim anlatmak istediğim ben parasını vereyim sen şifreyi bana at patlarsa elimde patlasın kabul 😀 illa yok diyorlar derdimi anlatamıyorum yani merkez beni çok yoruyor ne olur beni zorlamayın yok diyorlar ufffff

• quote:

Orijinalden alıntı: arquerox

Arkadaşlar bu paketi almayi düşünüyorum ama bazi sorularım var bilgisi olan satin almis arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

1. Evde ayni zamanda tivibu uyduda kullanılıyor sorun olustururmu ? Tivibu uydunun yaninda normal scart uyduda var ve uydu kanallarinida izliyoruz, izlenmek zorundalar.

3. Eger Digiturk bu sisteme uyarsa sinyal yavaslarmi sizce ? Arada konnektör var çünkü.

4. Eurosport kanalları 1 aymi açık yoksa tamamen dahilmi ? Tivibu da Eurosport 2 yok sirf o yuzden aliyorum denilebilir.

5. Kazan kazan su referans dalgasıyla alakali bilgi veren varmı ? Karşılıkli kazanalim icabında.

6. İlcede ikamet ediyoruz biz, kurulumda ekstra ucret vs aliyorlarmi ?

Teşekkürler..
    Eurolar 1 yil acik hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: batu26

birlikte yazıp boşluk bırakıp size referans olacak kişiye gelen referans numarasını 3555 e göndermeniz gerekiyor.
    Karsi taraf nasil ref kodu aliyor

• Sabrınız kuvvetliyse ve sabretmenin size fayda sağlayacağını düşünüyorsanız yine de almayın.

• Perşembe aldım bugün kuruldu.. şimdi TS-FB maçı izliyorum güzel oldu 👍

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    hocam bu firmalar güvenilir mi? benim üyelik 8 inde bitiyor, şifreyi versek yararlanabiliyor muyuz.
    son aktivasyon 31.1.2020 demiş biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman07 -- 1 Şubat 2020; 22:39:31 >
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    bana da olmaz dediler hem satıcı hem MH. Benim de 8 inde bitiyor. siz alın deneyelim demeye getirdi MH. Peki olmazsa ne olacak dedim, para iadesi var mı, cevap veremedi

• Merkeze 30 km uzaklıktaki köy evi için almak istiyorum. Çanak Turksata göre hazır. Kurulum ücreti ve yol parası falan alınıyor mu? Kutuyu direk bayiden alsak kurulum ücreti öder miyiz?

• Pazartesi kampanya bitiyormuş, p.tesi günü en geç kurulum yapılmalı.

• İyifiyat kampanyası kullanan varmı güvenilir mi sizce?

• türksat çanağı var. eutelsata ayarlama ücretsiz mi? lnb değiştirmek gerekiyor mu? digitürkün lnb si farklı diye biliyorum

• HCan35 H kullanıcısına yanıt
    Hocam turksata göre ayarlıysa bayiden ona ayarlı bir şekilde kurulum yapılarak teslim alabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.