Şimdi Ara

Yanıyor Hepsiburada Arduino Set (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
18.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fırsat bitti ancak şu setin fiyatı da fena değil gibi

www.hepsiburada.com
    Arduino Uno R3 Eğitim Seti-Arduino Uno Başlangıç Seti - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/arduino-uno-r3-egitim-seti-arduino-uno-baslangic-seti-arduino-uno-set-p-HBV00000GJHO0?magaza=maker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 83,50 olarak güncellenmiş.
  • O zaman senin yarın kadardırlar diyorsun ha , yani lisedeki matematik dersine giren bedencinin sonuçları bunlar ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • browner B kullanıcısına yanıt
    Kimin matematik dersine beden hocası girmiş belli, 5'le çarpıp 9'a bölününce yarısı mı eder? Şakşakçılık yapacağım diye rezil etme kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

öyle ya, bazıları anasının karnında öğreniyor bunu...
    Kimse anasının karında öğrenmiyor ama c ve c++ ve java gibi dillerle hiç alakası olmayıp programlama dilini hiç bilmeyen bakmayan biri gelip bunu aldıktan sonra ne yapacak açıklar mısınız ? kendini geliştirmesi için öncelikle buna ihtiyacı yok dile ihtiyacı var. yoksa en fazla led açıp kapamaya yarar.
  • benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş kodlama yapacak adam da önce kitaplardan okusun bilgisayara gerek yok neyse

• AED07 kullanıcısına yanıt
    Samimiyetle soruyorum, en ufak bir art niyetim yok;
    Hayatınızda 1 satır kod yazdınız mı?
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    selam ben yazdım ve aktif olarak yazıyorum. Yukarıdaki heves kırıcı arkadaşlar çok mantıksız konuşmuşlar. Bu seti alarak bu işe hevesli olan arkadaşlara başarılar diliyorum
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Kod yazımı kitaptan öğrenilmez. Kitaptan takılan yere bakılır. O ekranda defalarca hatalı kod yazacak ki en sonunda hiç kitaba gerek duymayacak.
    Ve evet sadece ledi açıp kapatmak lazım. Çünkü o ledi açıp kapatmadan güneş ışığını görünce kendiliğinden açılan akşam da kendiliğinden kapanan perde yapamazsın.
    Evinde işinde basit işleri yaptıracağın ufak robotlar yaptırmanın ilk adımı o ledi yakmak

evet öyle zaten? Alıntıladığınız arkadaş ironi yapmış.
    evet yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AED07 -- 9 Haziran 2019; 2:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AED07

Aynen kardeş kodlama yapacak adam da önce kitaplardan okusun bilgisayara gerek yok neyse
    Kimsenin hevesini kıracak değilim köstek olmayada çalışmıyorum bilgisayar aldıktan sonra onu kullanmasını bilmedikten sonra ne yapacak o bilgisayarı kendi cebine zarar ithal ürün olduğu için ekonomiyede zarar. Önce bi c diline baksın nasıl bu işler bana göre mi sonra alıp denesin. öyle profesenel şekilde bilmesine gerek yok.
  • Şimdi bunu alıp telefonla kapı açma sistemini yapabiliyor muyuz? Yoksa uzaktan kumandalı aracın içinden çıkan motor için 130 lira mı verelim
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    bu parçalara ek bir kaç parça daha almanız gerekir. bunlar yeterli olmaz. gayet tabi yapılır ama. fazla masraf yapmanıza gerek yok

• AED07 kullanıcısına yanıt
    Örnek proje var mıdır? Hem referans alıp hem eksik parçaları görebileceğimiz.

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt

tavsiye ederim bu kanalı hem bilgili hem de yol gösteriyor.

• Bi link paylaşsaydınız keşke, nedir ne değildir anlayana kadar :p

• 1tane almıştım gönderir mi

• Kaçırdık fırsatı. Alanlara gondeririler inşallah

• 2 tane olarak almıştım havale ile ama satın almaktan vazgeçtim. Almak isteyen arkadaş varsa adresi söylerse hesaba girip kendine gönderimini sağlayabilirim. Kullanacak biri yazsın satmak isteyen değil. İlk yazana vereceğim.

Finansbank ile havale olarak işaretlendi.

Edit: miy7321'e verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 10 Haziran 2019; 11:24:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.