Şimdi Ara

Yanıyor - Incore 20.000 mah 127TL (en ucuz 190TL) - amazon'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B07KGCGY77

Macbook şarj edildiği yazıyor inceleme videosu:
    TeknoMapyoutube
    Yüksek Kapasiteli Powerbank incore inPower İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=SgeGGvnR6AQ

390 gr.

Bu da akakce:
    akakce.com
    Incore inPower 20000 mAh Power Delivery Quick Charge 3.0 Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-incore-inpower-20000-mah-power-delivery-quick-charge-3-0-tasinabilir-sarj-cihazi-fiyati,538438758.html

Yorumlar:

Şu an elimde 4 adet Xiaomi var, bunlardan 3. nesil 10k mah olanının usb girişleri bozuldu temas sorunu var. 1 sene önce almıştım. Diğerleri hala taş gibi, bir de bu ürünü denemek istedim. Kampa giderken 20 binlik lazım oluyor epey
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Usb type-c çıkışlı bir laptop u şarj eder mi acaba bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Apple ürünlerine özel bir cihaz mı bu? Farklı marka laptop yada telefon şarjında sorun olur mu?
  • Bu urun sadece apple için mi samsung için alsak olur mu

• Xiaominin 20.000mah lık type c li micro usb li hızlı şarjlı powerbankı 118 lira iken neden bunu alalım iyi noktaları neler? Yanıyor - Incore 20.000 mah 127TL (en ucuz 190TL) - amazon'da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harubate

Xiaominin 20.000mah lık type c li micro usb li hızlı şarjlı powerbankı 118 lira iken neden bunu alalım iyi noktaları neler?
    videoda belirtiyor, voltaj dengeleyici falan var aletin içinde
  • Yanıyor da taşınmıyor 20 bin mah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon diğer satıcı 148 tl

• Arkadaşlar Redmi 20.000mah almayı düşünüyordum, 18 watt ile doluyor ve 2 çıkış ile 18watt dolduruluyor diye. Sizce bu cihaz daha mı iyi olur? Kaç ile dolduğunu göremedim. Bir de çift çıkış var mı acaba?

Sorularımın cevabını ilgili videoda buldum. Cihazda Micro USB, USB Type C (Q.C 3.0) ve USB Type A (Q.C 3.0) mevcut. Giriş ve çıkış değerleri;

Yanıyor - Incore 20.000 mah 127TL (en ucuz 190TL) - amazon'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 25 Ağustos 2020; 21:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Arkadaşlar Redmi 20.000mah almayı düşünüyordum, 18 watt ile doluyor ve 2 çıkış ile 18watt dolduruluyor diye. Sizce bu cihaz daha mı iyi olur? Kaç ile dolduğunu göremedim. Bir de çift çıkış var mı acaba?

Sorularımın cevabını ilgili videoda buldum. Cihazda Micro USB, USB Type C (Q.C 3.0) ve USB Type A (Q.C 3.0) mevcut. Giriş ve çıkış değerleri;

Hocam hangisi daha iyi sizce?

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Kararsız kaldım desem yeridir. Redmi olan ürün aynı anda çift cihaz şarj ediyor fakat bu cihaz ile ilgili öyle bir bilgiye rastlamadım. Bu cihazın avantajları ise; cihaza göre akıllı max volt ayarı, düşük voltaj koruması, kısa devre koruması gibi bir çok özelliği olması.

• Bunu superbox'da randımanlı kullanabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç hafta önce aldım ürünü, alma nedenim pili arızalı MacBook’u kullanabilmekti, diğer 20000 lerden farkı usbc PD destekli olması. Mac şarj ediyor(kapalı ilken dolduruyor, açık ilken sabit tutuyor daha çok). Ama ürün veger diye bir firmanın fason üretimi. Uzun dönem kullanıp değerlendirmek lazım.

• Arkadaşlar redmi yi aldım bir Xiaomi fanı olarak geri iade ettim .Zaten üreticiside redmi.Çok dandik geldi malzeme kalitesi olarak .Anker 20k çok daha iyi tabi type c giris yok sorun etmezseniz anker alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hızlı dolum ve şarj özelliği nedeniyle tercih edilir.
    Xiaomi redmi düşük kaliteli ürünler üretiyor , 2000mah mi 30 dolumda göbek yaptı.
    100 ÜL olan baseuz En fazla 5V ve 2.1A sağlayabilen standart powerbank.
    Bu ayar anker baseus 250 TL civaırında.
  • PD var da PD için en az 60W lazım. Aynı watt değerini verdikten sonra bir anlamı yokki.

• misterthugg kullanıcısına yanıt
    Laptopa bağlı. Lenovo'lar 30W civarı istiyor en azından. Macbook daha az istiyor olabilir bilemiyorum. Diğer markalar için kullanıcılara sormak lazım aslında ama powerbank ile şarj eden kesim binde bir falan. Halbuki büyük bir avantaj fakat kullanan yok. Her laptopu şarj etsin isterseniz Xiaomi'nin 45W'lık ürününü alın. Daha pahalı ama değer.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz huawei matebook 13 ama bir bakmak lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.