Şimdi Ara

Yanıyor Kamp Sandalyesi 40 TL Bugüne Özel! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
8.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu yaz migrostan almıştım tanesi 55₺. ikinci sınıf kalite olduğunu bilerek aldım. 5 sene dayansa yeterlidir ki tahminimce dayanır. genelde malımı temiz kullandığım için uzun ömürlü eşyalara sahibimdir. öncekiler 7 yıllık ince demirli üçüncü sınıf koçtaştan aldığım rejisör sandalyeydi. iki tanesi paslanıp kırılmıştı. bahsettiğiniz gibi birinci sınıf için decathlon ürünleri tercih edilebilir, hatta birçok spor ve kamp ürünü için adres decathlon olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri üretim sonucu "3 gün sonra yamulmayacak, Kaliteli f/p ürünü" almak bir olarak benim için önemli. Çöpe atacak belki senin gibi 40 liram yoktur herkes 5 10 bine çalışmıyor asgari ücretli adam da okuyor burayı. Forumun amacı benim için bilgi edinmek (senin için oturduğun yerden goygoy muhabbeti olabilir), adı sıcak fırsatlar olsa da amaç bilgi edinmek, bilinçlenmek, duyuru yapmak, haberdar etmek. Beğenmediğin için dalga geçmek zorunda değilsin herkesle. Benim işime yaradı buradan tekrardan teşekkür ederim kendisine. Sen git köşede müzik dinle konuyla ilgisizdin ama aklıma geldi söyleyeyim

• Evet değerli arkadaşlar geçen yıl trendyoldan 2 sandalye bir masa 160tl ye aldım.Tabi 2 ay içinde sandalye benim gibi 96 kiloluk adamı taşıyamadı ve yırtıldı. Bende üşenmedim bir çadırcıya gittim. Adam bir kat branda bir katta kalın bez ile dikti ve 60 tl aldı. En az 12 yıl kullanırsın dedi Demem o ki kasnağı sağlam bir ürün alın ve yırtılınca direk çadırcıya gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

Böyle o konuda vasfa sahip olmayıp haybeden konuşan değil de işin içinde olan noktasal vurucu atış yapan adamların yorumlarını her zaman takdir etmişimdir. İşlerin arka yüzünü gönüllü olarak göstermek büyük hizmet gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: neocoder01

Böyle o konuda vasfa sahip olmayıp haybeden konuşan değil de işin içinde olan noktasal vurucu atış yapan adamların yorumlarını her zaman takdir etmişimdir. İşlerin arka yüzünü gönüllü olarak göstermek büyük hizmet gerçekten

rica ederim hocam, 10 yıldır sektördeyiz, bu yüzden soru bildiğim yerden gelince cevap yazmak istedim.

bir kişiye bile yardımımız dokunsa kardır.

tabi ben alüminyum profil konusunu açıkladım, kumaş konusunda da bilgi veren olursa iyi olur.

• Trendyol'da gray wolf ve noble wolf markaları var. Daha önce kullanan ve tavsiye edecek olan var mı bu markaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serichelli -- 13 Kasım 2020; 10:2:39 >
  • Dün 2 tane aldım.Ürün sağlam ama bana küçük geldi.Sırt yaslama kısmı alçak.Oturup bacaklarını açtığında da demirler baldırları rahatsız ediyor.

Bugun iade edip hb den 50₺ olan modelini alacagım.Farkı varsa editleyeceğim.10₺ fark var arada.

• Decathlondaki kamp sandalyesi beş para etmez.Bel desteği yok.Valla 2 yıldır beni bel fıtığı edicek en sonunda değiştirdim kurtuldum.Bel desteği olmayan sandalye almayın.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    bel destekli kamp sandalyesi mi varmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapezounta_

bel destekli kamp sandalyesi mi varmış
    Yanıyor Kamp Sandalyesi 40 TL Bugüne Özel!
    Yanıyor Kamp Sandalyesi 40 TL Bugüne Özel!

• O ikinci kalite olanlari gecen sene 60 lira harcamaya 10 lira diye satmislardi bol bol almistik. Dandik ama duzgun kullanilirsa, guzel zeminde kullanilirsa bir sey olmaz. Yine de cok iyi ikinci kalite olarak yerinde puanlamissiniz

• Bu tip sandalyelerden, ikinci takımı aldım. İlk partiyi BİM'den almıştım. Onlar eskiyince, Koçtaş'dan...
    İkinci gruptakiler, hemen eskidi. Direkleri, kumaşı deldi geçti.
    Üstelik eskisi kadar kullanmadığım halde.

• 5 yıl önce Decathlon'un web sitesinden kampanya (3+1 kampanyası,146 liraya gelmişti) ile 4 adet kamp sandalyesi aldım (şimdi sattıklarından değil)... en ufak sorun yaşamadan kullanıyorum, 60-70 kiloluk kişiler kullanacaksa bu ve benzeri 3. sınıf malzemeler idare edebilir ama benim gibi kiloluysanız kesinlikle biraz daha fazla verip birinci kalite mal almak gerekiyor. Ben 130 kiloyum ve çok rahat kullanıyorum, bir kere başka arkadaşın aldığı ikinci sınıf bir kamp sandalyesine oturdum ve anında geri kalktım çünkü 5 saniye daha otursam parçalanacaktı.

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Keşke anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmasanız..

• KALİTELİ BİRŞEY ARAYAN ARKADAŞLAR BUYRUN BUNDAN ALIN 4YILDIR KULLANIYORUM ÖYLE BİM A101 KOÇTAŞ ÜRÜNLERİ GİBİ DANDİK DEĞİL

https://www.n11.com/outdoor-ve-kamp/kamp-malzemeleri/kamp-sandalyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Keşke anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmasanız..

keşke iki nokta ve üç nokta nasıl ve nerede kullanılır bilseniz Yanıyor Kamp Sandalyesi 40 TL Bugüne Özel! 

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Bilmediğimi iddia etmeniz mümkün değilken etmeniz hayret verici.. Gerçi yanlışınızı kabul etmiyorken başka ne yapabilirsiniz ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

Dün 2 tane aldım.Ürün sağlam ama bana küçük geldi.Sırt yaslama kısmı alçak.Oturup bacaklarını açtığında da demirler baldırları rahatsız ediyor.

Bugun iade edip hb den 50₺ olan modelini alacagım.Farkı varsa editleyeceğim.10₺ fark var arada.

hepsiburada da 50₺ satılan sandalye bu koctasın aynısı geldi.aynısı yani.ben begenmedim baldırlarım agrıdı.hiç yoktan otururuz yav derseniz alınır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.