Yanıyor Kamp Sandalyesi 40 TL Bugüne Özel!
-
-
hepsiburadadan 10 tl ucuz
-
Kargo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazaya söyledim ben onda bedava
-
Mağazadan teslim kısmını bulamadım.
Üstüne tıklaman yeterli dostum.
2 adet mağaza teslim aldım,
Teşekkürler...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 adet, Yeşil renk, Mağaza Teslim olarak aldım ben de.
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. @AdamPsikopat
-
Teşekkür ederim
arkadaşlar yaz başı konuyu araştırmış ve sandalyeler alıp yaz boyu kullanmış birisi olarak bir iki kelam edeyim. bu model dandiğin dandiği. 1, 2, 3 diye sınıflandırırsam kalite yönünden, decathlonda satılan quechua 1. kalite.
bu konudaki ürün ise 3. kalite. bir de buna benzer, yine migros ve carrefourlarda sarılan decathlondaki ürünün birebir takliti olan sandalye var. o da 2. kalite.
1. kalite ve 2. kalite olan ürünlerden yaz başı alıp yaklaşık 3 ay boyunca kıllandım. 3. ayın sonunda 2. kalite üründe korozyon başladı. özellikle kuma denk gelen ayaklarında. ama decathlondan aldığım 1. kalite sandalyede hiç bir dezenformasyon yok.
şuan 40 lira diye 3. kalite almak üzeresiniz...
a101 den aldım decathlondakı urune cok benzıyor...bakıcaz artık kalıtesını..ama fena gorunmuyor kalıte olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tanede ben aldım, haber verene teşekkür ederim.
saat 24:00 de kampanya bitiyor bilginize
-
Çok fazla kullanımımız yok, benim için sandalyeye ayrılacak bütçe bu kadar.
4-5 sene önce yine bu kalitede 2 tane
aldım hâla kullanıyorum.
ZATEN 40 TL
-
60 olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
arkadaşlar yaz başı konuyu araştırmış ve sandalyeler alıp yaz boyu kullanmış birisi olarak bir iki kelam edeyim. bu model dandiğin dandiği. 1, 2, 3 diye sınıflandırırsam kalite yönünden, decathlonda satılan quechua 1. kalite.
bu konudaki ürün ise 3. kalite. bir de buna benzer, yine migros ve carrefourlarda sarılan decathlondaki ürünün birebir takliti olan sandalye var. o da 2. kalite.
1. kalite ve 2. kalite olan ürünlerden yaz başı alıp yaklaşık 3 ay boyunca kıllandım. 3. ayın sonunda 2. kalite üründe korozyon başladı. özellikle kuma denk gelen ayaklarında. ama decathlondan aldığım 1. kalite sandalyede hiç bir dezenformasyon yok.
şuan 40 lira diye 3. kalite almak üzeresiniz...Konuyla alakasız ama seni her gördüğümde gidip şarkıyı dinliyorum
-
konuyla alakasız ama adam ne güzel inceleme yapmış referans olarak kullanılabilir alacak olan arkadaşlar için. sizin yorumunuzun tam olarak faydası nedir acaba?
-
a101deki de saniyorum 3.kalite oturunca kirilmisti.
quote:
Orijinalden alıntı: thumtkonuyla alakasız ama adam ne güzel inceleme yapmış referans olarak kullanılabilir alacak olan arkadaşlar için. sizin yorumunuzun tam olarak faydası nedir acaba?
Sanki bilimsel makale tartışıyorsunuz arkadaş aklıma geldi söyledim.
-
bu sandalyeyi üretmek isteyen üreticiler bize gelip en ince ve en ucuz alüminyum profili soruyorlar.
biz de onlara her zaman olduğu gibi prensip gereği olması gerekeni anlatıyoruz.
ha biz ürün satamıyoruz, onların düşüncesi ne de olsa 1 parti mal üretip müşteriye sattın bitti gitti gibi düşünüyor hepsi.
halbuki iş öyle değil, ince profil kullanırsan yeterli mukavemeti sağlamaz.
hurda hammadde kullanırsan, yanlış alaşım seçersen, eloksal iyi tutmaz, toz boya olmaz.
eloksal iyi olmazsa malzeme korozyona uğrar, toz boyayı da çok kısa sürede üzerinden atar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu konudaki ürün ise 3. kalite. bir de buna benzer, yine migros ve carrefourlarda sarılan decathlondaki ürünün birebir takliti olan sandalye var. o da 2. kalite. 1. kalite ve 2. kalite olan ürünlerden yaz başı alıp yaklaşık 3 ay boyunca kıllandım. 3. ayın sonunda 2. kalite üründe korozyon başladı. özellikle kuma denk gelen ayaklarında. ama decathlondan aldığım 1. kalite sandalyede hiç bir dezenformasyon yok. şuan 40 lira diye 3. kalite almak üzeresiniz... |
bu sandalyeyi üretmek isteyen üreticiler bize gelip en ince ve en ucuz alüminyum profili soruyorlar. biz de onlara her zaman olduğu gibi prensip gereği olması gerekeni anlatıyoruz. ha biz ürün satamıyoruz, onların düşüncesi ne de olsa 1 parti mal üretip müşteriye sattın bitti gitti gibi düşünüyor hepsi. halbuki iş öyle değil, ince profil kullanırsan yeterli mukavemeti sağlamaz. hurda hammadde kullanırsan, yanlış alaşım seçersen, eloksal iyi tutmaz, toz boya olmaz. eloksal iyi olmazsa malzeme korozyona uğrar, toz boyayı da çok kısa sürede üzerinden atar. |
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- 5 mbps internet hızı nasıl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X