Şimdi Ara

YANIYOR!🔥 - Karaca Multifry Single Pan alana Karaca Mastermaid Power Essential bedava! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biranlık yanındaki hediyenin gazına gelip aldık ama hanımdan veto yedi, Airfryın kapasitesinin çok küçük olduğunu ve etrafındaki bir çok kişininde bu cihazları alıp sadece birkaç kere kullanıp kenara kaldırdığını söyledi.
    İptal ettik, alanlara hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım konuyu açana teşekkürler 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aldım sonra iptal ettim karacanın elinden öıkarmaya çalıştığı bir model bu yeni olan modeller ile pek alakası yok diğer yerlerde de satılıyır yorumlara bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inat ettim ne airfrey ne robot süpürge ne de dayson alacagim

• Pi kullanıcısına yanıt

Depremde ağır hasarlı evde kalan eşyalardan sonra olmasada olur dediğim hiç birşeyi almamaya karar verdim. Ama herşeyin fiyatı hergün artmaya devam ettiği için ihtiyacım olanın fazlasını almaya halen devam ediyorum. Depremde kaybetmesen enflasyonla kaybediyorsun.

• Pi kullanıcısına yanıt

robot aldık bız 3 te 2 direnişe devamYANIYOR!🔥 - Karaca Multifry Single Pan alana Karaca Mastermaid Power Essential bedava! 

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam. Memleket şartları buna itiyor bizi.

• robot216 kullanıcısına yanıt

Bu da bir başarıdır hocam. Direnmeye devam YANIYOR!🔥 - Karaca Multifry Single Pan alana Karaca Mastermaid Power Essential bedava! 

• Pi kullanıcısına yanıt

hocam eşiniz ev hanımı ise çok normal pek ihtiyaç degil özelikle çalişan çiftlerde 1- robot supurge 2- airfrey kullanılıyor pratiklik açısından...dysona bişi demem onu bende almam..

• Pi kullanıcısına yanıt
    Üçü de var.
    Airfryer çok büyük pişmanlık.
    Dyson kesinlikle öneririm.
    Robot da önceden çok kullanışlı buluyordum, dyson aldıktan sonra pek kullanmaz oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Robotu neden kullanmıyorsunuz?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Roborock s5 max var. Bir odayı düzgünce temizlemesi için en az 2 tur ayarlamak gerekiyor. O da 20-25 dakika sürüyor. Dysona göre çok fazla ses yapıyor. Evde çocuk olunca yerlerde hep oyuncak vs oluyor. O yerdeki oyuncaklar vs robot için hep engel. Onun yerine Dysonı alıyorum elime 2 dakikada süpürüyorum ve tertemiz oluyor.

Bir de şöyle bir gözlemimi paylaşayım. Evi robotla süpürdükten sonra kendi elimle mopladığımda suyun rengi ciddi şekilde koyulaşırken, Dyson ile süpürdükten sonra mopladığımda suyun renginde neredeyse hiç değişme olmuyor. Dyson gerçekten güzel temizliyor. Robotun halı kenarlarında vs bıraktığı kirler insanın canını sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 9 Mayıs 2023; 9:56:16 >

peki dysondan önceki makine ile süpürdüğünüzde suyun rengi nasıl oluyordu?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bütün mahalleyi inleten koca fantomlardan vardı. Onunla kıyaslamak ne kadar doğru olur bilmiyorum tabi de onda da suyun rengi koyu oluyordu. :)

Alip deneyimlemissiniz airfyer neden pişmanlık almayan bizlere yol gösterici olsun siparişi ona göre iptal edeyim 😏

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Cosori 5.5 litre olandan var. 1 seneden fazla oldu alalı. Antrikot, tavuk vs güzel pişiriyor aslında. Ama iki kişiye yetecek kadar bile pişiremiyor. (Ekstra haznemiz yok, belki bu yüzdendir.) Kızartmalar görsel olarak yağda kızartılmış gibi dursa da lezzet olarak kesinlikle tutmuyor. Tabi artı olarak yağ ve koku derdi olmuyor. Makinede yıkanabiliyor lakin yıkamak için iki tencerelik yer kaplıyor ve güzel temizlenmiyor. Hava kanallarının araları hep leke kalıyor. Eşiniz daha hamarat biri ise memnun da kalma ihtimaliniz var tabi.

• YANIYOR🔥

TCL TELEVİZYON ALANA YANINA EKLEDİĞİ ÜRÜN BEDAVA! > 1000,1500 VE 3000TL İNDİRİM

YANIYOR!🔥 - Karaca Multifry Single Pan alana Karaca Mastermaid Power Essential bedava!

➡️DETAYLAR İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ⬅️

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.