Bildirim
YANIYOR LAPTOP MASASI 29.90 ÜCRETSİZ KARGO (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Paparada ne gibi bir avantaj var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alışverişin %5'ini anında iade ediyor. aylık max 50liraya kadar.
-
paranızı çöp etmeyin. ayak bağlantıları plastik olduğu için kırılır. metal olursa da bu fiyata olmaz.
-
kesinlikle alın derim. laptopu hep böyle kullanıyorum 2018den beri, en ufak sorun yaşamadım.
-
papara ile de n11 de nerdeyse aynı fıyata gelıyor kargo dahil
-
herkes papara mı kullanıyor, hayır ne yapalım şimdi onu anlamadım, aynı ürün daha uygun fiyatlı ürün olunca paylaşmayalım mı yani ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
papara ne ya iyice suyunu sıkıyorsunuz her şeyin, ergen veled olsam bile 3tl gelcek diye papara mapara verilerimi verip ekstra platform kullanmazdım.
:D papara da kullanın diyenlere üzülüyorum cidden.
-
Nasıl çöp oluyor tahtayı farelermi kemirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün yeni gelebildi. Sanırım çok sipariş aldılar ki üretip üretip paketlediler ve o aceleyle marangoz tozu tortusu üstünde geldi. Üstüne çok kötü kokuyor, yanmış plastik kokusu gibi.
Bir de plastik ayaklarının vida yerlerinin çoğu boş, birer ikişer vida takıp yollamışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X