Şimdi Ara

YANIYOR LAPTOP MASASI 29.90 ÜCRETSİZ KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katlanabilir Çok Amaçlı laptop masası Ceviz 59,00 TL yerine 29,90 TL

urun.n11.com
    Katlanabilir Çok Amaçlı laptop masası Ceviz Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/koltuk-sehpasi/katlanabilir-cok-amacli-laptop-masasi-ceviz-P509109529

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldım teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanışsız, aldık bi denedik duruyor öylece. Kullanırım diye alırım diyenler varsa eğer :)

(Bu ürün bu satıcı mı bilmiyorum,trendyoldan almıştım,ürün aynı, ayağı tel ve katlanır ayak bendeki.) Satıcıya bir garezim yok yani,tanımam etmem, almadım da bu satıcıdan (aynı satıcıysa bilmiyorum.)bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 1 Kasım 2021; 18:18:7 >
  • Kargo ücreti parasına işe yarar bir ürün gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlandik tesekkurler

• benimde aklımda vardı bayadır . çalışma ya da mause u çok kullanma durumlarında ergonomik yönden kolu ağrıtabilir belki ama . ben daha çok yatarken laptop ısısını hissetmemek ve düzgün bir şekilde durmasını sağlamak için aldım. 3o tl ye denemeye değer :)

• pek kullanışlı değil, yine bu fiyata trendyoldan almıştık ama çocuklar için iyi hem çalışmak hem de üstünde bir şeyler yerler işte :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşırı adi aşırı dandik. 2 adet almıştım 3-4 haftada çöp oldular.

• Ben de aldım teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene önce ben de aldım. Arkadaşların anlattığı ile aynı kalite mi bilmiyorum ama o kadar memnuniyetsiz değilim. Biraz ağır. Kolları kilitli değil bir iki sefer üzerinden kayıp düşürüyordum laptopu ama bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim.

• Kullananlar ürünün bir fotoğrafını paylaşabilirmi acaba ona göre alacağım bende

• Sağ taraftaki "Bu ürüne bakanlar bunlara da baktı" kısmında aynı ürün ve fiyattan farklı satıcılarda var.

• Yararlandık teşekkürler.

• 6 ekimden bu yana 30 TL. 35 38 TL den düşmüş sanırım. Çok sıkça da gezinirken veya çok satanlarda çıkar bu tarz ürünler. Kullanışsız gibi geldiği için almadım hiç ama faydalananı da vardır muhakkak.

• bende 1.5 yıl önce aldım yatakta tembellik eder kullanırım diyordum ama 2-3 kere kullandıktan sonra kenara atıldı boş duruyor.

• 22/9 kupon vardı parçalanan 100/40'dan onu kullanmak için alayım bari  

• Geçen sene aldım ayakları plastik 1 haftada ayaklar kırıldı çöp oldu.

• Satıcı ilginç biri. Kafasına göre yolluyor galiba. Soru Cevap kısmına bakın derim.

• paparayı unutmayın, teşekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.