Şimdi Ara

YANIYORUUUUUUUUUUUMMMM!!! ÇOK ACI ÇEKİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün doktora gittim ayağımda tırnak batması vardı.Pazartesi günü bugüne (Cuma) randevu almıştım.Bugün gittim.

Hastanede doktor ayağıma böyle ufak şişe tüp gibi birşeyin içinden gaz gibi birşey sıktı.Kurutup dondurmasına yarıyormuş.2 kere o tüpün içindeki gazı ayağımda tırnağın batan yerine uyguladı.Acısı 15dk. da falan geçer dedi.Ben geçmezse ne yapacağımı sorduğumda "geçer, geçmezse ağrı kesici alırsın" dedi.Hastaneden çıktığımda saat 11:30 falan olmalı.Şu an saat 14:20 lerde.Hala acıyor ve birazcık ağrıyor üstelik 1 tane ağrı kesici aldım.Birazcık hafifledi fakat ayağımın yara olan yeri mor olmuş bir vaziyette.Sızlıyor yani.Doktora giderken bile bu kadar acımıyordu şimdi feci bir şekilde canım yanıyor.Ne yapmalıyım doktora da gidecek halim yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter Days -- 9 Mart 2007; 14:30:00 >

• geçmiş olsun.. Okurken ayak parmaklarımı tuttum niyeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neverwinter Days

Bugün doktora gittim ayağımda tırnak batması vardı.Pazartesi günü bugüne (Cuma) randevu almıştım.Bugün gittim.

Hastanede doktor ayağıma böyle ufak şişe tüp gibi birşeyin içinden gaz gibi birşey sıktı.Kurutup dondurmasına yarıyormuş.2 kere o tüpün içindeki gazı ayağımda tırnağın batan yerine uyguladı.Acısı 15dk. da falan geçer dedi.Ben geçmezse ne yapacağımı sorduğumda "geçer, geçmezse ağrı kesici alırsın" dedi.Hastaneden çıktığımda saat 11:30 falan olmalı.Şu an saat 14:20 lerde.Hala acıyor ve birazcık ağrıyor üstelik 1 tane ağrı kesici aldım.Birazcık hafifledi fakat ayağımın yara olan yeri mor olmuş bir vaziyette.Sızlıyor yani.Doktora giderken bile bu kadar acımıyordu şimdi feci bir şekilde canım yanıyor.Ne yapmalıyım doktora da gidecek halim yok?

Sana müdahale eden doktoru ara durumunu bildir ne yapmam gerekiyor diye sor. Aslında doktora geri git ve morardığını söyle sağlık bu ihmale gelmez. İyileşeceği yerde neden morarsın ki? Bir an evvel doktorla tekrar iletişim kur ya da yanına git görsün ayağını. Geçmiş olsun.

• ALLAH daha beterinden saklasın ara doktoru bilgi ver derim bende......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.