arkadaşım denemeni mümkünse trafikte yapma yada o günü söyle trafiğe çıkmayalım o yanlama drift çok güçlü arabalarla yüksek devirlerde olur eğer acemiysen takla atar sakat kalır yada birilerini katledersin yada ölürsün. MİLLETE BAK YAA ADAMA BİRDE VİRAJ İÇİNDE YANLATACAKLAR ARANIZDA HANGİ BABAYİĞİT VİRAJ İÇİNDE YANLIYOR. HA VİRAJ DEDİĞİM HAFİF YOL EĞİMİ DEĞİL GERÇEK VİRAJ BENCE SAÇMALAMAYIN. O İŞİN EĞİTİMİNİ ALMALISIN VE ÖZEL ARBA HAZIRLAMALISIN .
BEN YANLIYORUM evet arkadaşım ben yanlıyorum arada. yanladığım oluyor ama çevreye de dikkat etmek lazım mümkün olduğunca yolun boş vakitlerini seç. bmw 3 serisinin araçları ile megane hb ile ve type-r ile çok zevkli oluyor. bu araçların hepsini deneme hatta hatta hemen hemen hepsiyle yanlama imkanı oldu. insanın rallici ve modifiyeci arkadaşlarının olması bayağı bir güzel oluyor. ama en büyük zevki bir arkadaşımın 225hplik impreza wrx inde almıştım(yalnız yanlamaların çoğunu trafiğe kapalı alanda yaptım).
YAHU DÜZ GİTMEK VARKEN YAN GİDİP NE YAPACAKSIN Kİ?
abi zevki başka oluyor
Aman dar virajda yanlama Sonun benimkine donmesin , yanlarken cukura dustuk on lastik de patlayınca sonumuz bariyerler de bitti Hala arabam serviste
Yanlarken cıktıgımız kaldırım.
Bu arada cimde yanlamayı denemeyen varsa tavsiye ederim
Fast and the Furious: Tokyo Drift.. Dün akşam seyrettim, baktım herkes salondan yanlaya yanlaya çıkıyor, ben dahil
Fiatci hocamız açıklamıştı uzun uzadıya. Bir arat istersen
bu arada topic de kaşarlanmış baya 4 Ağustos 2005
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
Aman dar virajda yanlama Sonun benimkine donmesin , yanlarken cukura dustuk on lastik de patlayınca sonumuz bariyerler de bitti Hala arabam serviste
Al işte
bu resim fotoshop lu
quote:
gecmis olsun kardes daha dikkatşi olmalısın
ya resim cidden yapma durmuo mu ya?? banami ole gelioo!! kardes sakin yanlis anlama inaniom sana da resim sahde duruo sanki!! bide hizli ve ofkeliyi izleyenler bayagi varmis hee
önce eğitim sonra sert süspansiyon ve ince lastik şart
quote:
Orjinalden alıntı: cncrd
quote:
Orjinalden alıntı: efe_04
yanlamak cok zor bı ıs arkadasım kafana takam baska bı arkadasın anketınde bu konuda bıraz bılgı verdım ve bye bye gtı ımzasıda cok guzel olmustu ıkı arkadas bı gun gazladık bırı 306 gtı bırı typr mıdır nedır typr alınca arkasına yazdırmıstık:D
valla brovo hocam saatinide tuttursaymışsın tam 1. yılda tekrar olacakmış
fazla zaman olmamis ama bir yil dedigin nedirki goz acip kapayana kadar gecer.
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
ya resim cidden yapma durmuo mu ya?? banami ole gelioo!! kardes sakin yanlis anlama inaniom sana da resim sahde duruo sanki!! bide hizli ve ofkeliyi izleyenler bayagi varmis hee
yuhh yani onada p.shop dedin ya.
Al buda fnish
denzel lastık nsl patlar ya ben kafaya taktım onu yepyenı araba markası neydi lastıklerın bu vw de matador diye acaıp dandık bi lastık takıyolardı gercı audi yapmaz dıyorum ama aynı grup bellı de olmaz..bu arada bu bahsettıgım lastık 1 hafta ıcınde balon yaptı, 1 ayda ustunden parçalar koptu .. hatta bi adamın otobanda 160 la giderken patlamıs allahtan çarpmamıs bı yere..
abi yannış annamada bu finish diye verdiin ilkinden daaaaaa fotoşop gözüküooo çok sarhoşum dieeee bana mı oleeeee geliooo anlamadım bide çok sarhoşum dieee şey aklıma geldi sarhoş foruma girmek yasak dieee bi kural varmı yada şu promilden yukarı girilmez falan dieee ne bilim aklıma geldi???????
quote:
Orjinalden al�nt�: trapezoid
denzel last�k nsl patlar ya ben kafaya takt�m onu yepyen� araba markas� neydi last�kler�n bu vw de matador diye aca�p dand�k bi last�k tak�yolard� gerc� audi yapmaz d�yorum ama ayn� grup bell� de olmaz..bu arada bu bahsett�g�m last�k 1 hafta �c�nde balon yapt�, 1 ayda ustunden par�alar koptu .. hatta bi adam�n otobanda 160 la giderken patlam�s allahtan �arpmam�s b� yere..
Arabanin yerle tek baglantisi lastiklerdir. Bu arabalara o kadar dandik lastik takilacagini sanmam. Yani baska bir yerden kisarlar bence. Ama oyle birsey yapiyorlarsa ayiptir. Belki ithalatci ucuz lastik kullanmistir diyecem ama bilemiyorum. Kus serisindeki lastik bile bu kadar kotu degildir
geçmiş olsun hocam yazık olmuş valla
quote:
quote:
Al buda fnish
yavvvvv ben baya ayıldım ama arabanın sağa bakınca crop çizgilerini ice net görüyom resmen fotoşop bu not(içmeyi durdurmadım başladıımdan daha sarhoş olabilirim cropları gördüümüm sanıyom belki ama aslında yoklar ben çok sarhoşum)
hangisiki sarhoşmuyum fotoşop mu?
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
quote:
quote:
Al buda fnish
görüyom
Ne insanlarsınız be kazalı resmede photoshop dediniz ya Keske pshop olsaydı da 10 gun evde arabasız yatmasaydım Salı gunu alıyorum artık yan man yok
Bu arada lastikler michelin di ama on sag balon yapmıstı onu da cukura sokunca oldu galiba.
Neyse canıma bişe olmadı , arabanın da kaportada bişe yok , on tampon degisti sadece arka tamponda boya.
Burdan dogusun servisine de Araba 1 haftadaır bitik gibi bişe ama hala oyalıyorlar.Aceba saat bası iscilik falan hikayesi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: lord of chaos
yavvvvv ben baya ayıldım ama arabanın sağa bakınca crop çizgilerini ice net görüyom resmen fotoşop bu not(içmeyi durdurmadım başladıımdan daha sarhoş olabilirim cropları gördüümüm sanıyom belki ama aslında yoklar ben çok sarhoşum)
hangisiki sarhoşmuyum fotoşop mu?
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
quote:
quote:
Al buda fnish
görüyom
Madem o kadar dikkat ediyorsun bazı noktaları biraz düşün.
Diyelim photoshop , foto çok düşük çöz. bir foto üzerinde oynama yapmak çok zor aşırı profesyonel insanın bile dokunuşları belli olur. Böle çöz. bir fotografta , aracın geçim fonlarını yapmak çok çok zor bir iş. Aracın camlarının ıcınden baktıgında arka fon çok doğru ve hatasız olarak gozukuyor. Böle bi şeyi yapman için aracın camını ortadan kaldırman. Ondan sonra tekrar özel bir cam bulman gerekli bütün yansılamaları bu cama yapman gerekiyor. Ondan sonra arabanın ön kaput tarafına bakarsanız , ağaçların yansımasını görebilirsinizç. Bu çöz. bi fotoya bunu yapmak çok prof. gerektirir ve ne yaparsanız yapın belli olur.
Resim photoshop falan degildir. Crop yapmayı ögrenip , burda iddaa larda bulunmayalım.