Şimdi Ara

YANLAMA YAPMAYI BİLEN VAR MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CNCRD hocam muhabette ne yavv 1 yılda falan ben anlamdaım bıraz acıklarmısın ?
  • 3 sene evvel bi yanladım arabada bi alıştı daha düz gitmedim hep yan hep yandan... (sallarım)
  • crop yapmayı öğrenip burda caka satmıyorum eskiden reklamcıydım insanlar fotoşop diye bir programın varlığından haberdar olmayı bırak çoğu insan bilgisayar görmemişken ben ankaranın ilk bilgisayarlı grafikerlerini izledim o zaman lise 1 deydim yaş 26, arabanın sağ köşeleri çok keskin geldi gözüme, bide sol tarafta turuncu bir kısım varki gün batımının ışıkları arabanın sağından başka hiç bir yere vurmamış, bu kadar kotu kaliteli bir resimde bu tarz aynamalar çok zor olduğunu yazmışsın, en kolay oynama yüksek kaliteli bir resim alırsın oynarsın bmp den jpeg e çevirirken kaliteyi bozarsın ve bütün hataların resim tarafından çevirme işlemi sırsında kaybolur

ha hala bu resim fotoşop dur kesin demiyorum ama bana hala öyle gelio...
    quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

yavvvvv ben baya ayıldım ama arabanın sağa bakınca crop çizgilerini ice net görüyom resmen fotoşop bu not(içmeyi durdurmadım başladıımdan daha sarhoş olabilirim cropları gördüümüm sanıyom belki ama aslında yoklar ben çok sarhoşum)

hangisiki sarhoşmuyum fotoşop mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

geçmiş olsun hocam yazık olmuş valla
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

ya resim cidden yapma durmuo mu ya?? banami ole gelioo!! kardes sakin yanlis anlama inaniom sana da resim sahde duruo sanki!!
    bide hizli ve ofkeliyi izleyenler bayagi varmis hee

yuhh yani onada p.shop dedin ya.

Al buda fnish

YANLAMA YAPMAYI BİLEN VAR MI

görüyom

Madem o kadar dikkat ediyorsun bazı noktaları biraz düşün.

Diyelim photoshop , foto çok düşük çöz. bir foto üzerinde oynama yapmak çok zor aşırı profesyonel insanın bile dokunuşları belli olur. Böle çöz. bir fotografta , aracın geçim fonlarını yapmak çok çok zor bir iş. Aracın camlarının ıcınden baktıgında arka fon çok doğru ve hatasız olarak gozukuyor. Böle bi şeyi yapman için aracın camını ortadan kaldırman. Ondan sonra tekrar özel bir cam bulman gerekli bütün yansılamaları bu cama yapman gerekiyor. Ondan sonra arabanın ön kaput tarafına bakarsanız , ağaçların yansımasını görebilirsinizç. Bu çöz. bi fotoya bunu yapmak çok prof. gerektirir ve ne yaparsanız yapın belli olur.

Resim photoshop falan degildir. Crop yapmayı ögrenip , burda iddaa larda bulunmayalım.

Bu arada geçmiş olsun , makineye nazarlık olmuş.

• quote:

crop yapmayı öğrenip burda caka satmıyorum eskiden reklamcıydım insanlar fotoşop diye bir programın varlığından haberdar olmayı bırak çoğu insan bilgisayar görmemişken ben ankaranın ilk bilgisayarlı grafikerlerini izledim o zaman lise 1 deydim yaş 26, arabanın sağ köşeleri çok keskin geldi gözüme, bide sol tarafta turuncu bir kısım varki gün batımının ışıkları arabanın sağından başka hiç bir yere vurmamış, bu kadar kotu kaliteli bir resimde bu tarz aynamalar çok zor olduğunu yazmışsın, en kolay oynama yüksek kaliteli bir resim alırsın oynarsın bmp den jpeg e çevirirken kaliteyi bozarsın ve bütün hataların resim tarafından çevirme işlemi sırsında kaybolur

ha hala bu resim fotoşop dur kesin demiyorum ama bana hala öyle gelio...
    quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

quote:

yavvvvv ben baya ayıldım ama arabanın sağa bakınca crop çizgilerini ice net görüyom resmen fotoşop bu not(içmeyi durdurmadım başladıımdan daha sarhoş olabilirim cropları gördüümüm sanıyom belki ama aslında yoklar ben çok sarhoşum)

hangisiki sarhoşmuyum fotoşop mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

geçmiş olsun hocam yazık olmuş valla
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

ya resim cidden yapma durmuo mu ya?? banami ole gelioo!! kardes sakin yanlis anlama inaniom sana da resim sahde duruo sanki!!
    bide hizli ve ofkeliyi izleyenler bayagi varmis hee

yuhh yani onada p.shop dedin ya.

Al buda fnish

görüyom

Madem o kadar dikkat ediyorsun bazı noktaları biraz düşün.

Diyelim photoshop , foto çok düşük çöz. bir foto üzerinde oynama yapmak çok zor aşırı profesyonel insanın bile dokunuşları belli olur. Böle çöz. bir fotografta , aracın geçim fonlarını yapmak çok çok zor bir iş. Aracın camlarının ıcınden baktıgında arka fon çok doğru ve hatasız olarak gozukuyor. Böle bi şeyi yapman için aracın camını ortadan kaldırman. Ondan sonra tekrar özel bir cam bulman gerekli bütün yansılamaları bu cama yapman gerekiyor. Ondan sonra arabanın ön kaput tarafına bakarsanız , ağaçların yansımasını görebilirsinizç. Bu çöz. bi fotoya bunu yapmak çok prof. gerektirir ve ne yaparsanız yapın belli olur.

Resim photoshop falan degildir. Crop yapmayı ögrenip , burda iddaa larda bulunmayalım.

Bu arada geçmiş olsun , makineye nazarlık olmuş.

Buyrun ilk bilgisayar gormus insan.

Kim arabasını kazalı hale getirmek icin p.shoplarlar ki? Biraz mantıklı olalım.Photoshop u ilk gorenlerdenim diyorsun ama hala ilk gordugun gibi duruyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 6 Ağustos 2006; 19:53:31 >

• type_r ve megan onden cekıs sen yanlamıyor kaydırıyorsundur sonrada yanladını sanıyorsundır:D:D:D
    quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

arkadaşım denemeni mümkünse trafikte yapma yada o günü söyle trafiğe çıkmayalım o yanlama drift çok güçlü arabalarla yüksek devirlerde olur eğer acemiysen takla atar sakat kalır yada birilerini katledersin yada ölürsün. MİLLETE BAK YAA ADAMA BİRDE VİRAJ İÇİNDE YANLATACAKLAR ARANIZDA HANGİ BABAYİĞİT VİRAJ İÇİNDE YANLIYOR. HA VİRAJ DEDİĞİM HAFİF YOL EĞİMİ DEĞİL GERÇEK VİRAJ BENCE SAÇMALAMAYIN. O İŞİN EĞİTİMİNİ ALMALISIN VE ÖZEL ARBA HAZIRLAMALISIN .

BEN YANLIYORUM
    evet arkadaşım ben yanlıyorum arada. yanladığım oluyor ama çevreye de dikkat etmek lazım
    mümkün olduğunca yolun boş vakitlerini seç. bmw 3 serisinin araçları ile megane hb ile ve type-r ile çok zevkli oluyor. bu araçların hepsini deneme hatta hatta hemen hemen hepsiyle yanlama imkanı oldu. insanın rallici ve modifiyeci arkadaşlarının olması bayağı bir güzel oluyor. ama en büyük zevki bir arkadaşımın 225hplik impreza wrx inde almıştım(yalnız yanlamaların çoğunu trafiğe kapalı alanda yaptım).

• Photoshoptan anladığını iddia eden arkadaş, o arabanını köşelerinin öyle gözükmesinin sebebi, fotoğrafı çeken insanın elini titretmesi, kalitesiz amatör bir fotoğraf olması sebebidir...

Burada bilmişlik taslıyorsunuz ama yani bişi bilseniz gam yemicem... Ömründe fotoğraftamı çekmedin birader?

Ben amatör fotoğrafçılıkla kendi çapımda ilgileniyorum benim kadar fotoğraf bilgin yok...Kalkmış şöle yaptım böle yaptım diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 21 Ağustos 2006; 19:12:48 >
  • Aferim size
    umarım sonunuz böyle olmaz.

'El freni' şovu yaşlı çifti öldürdü
    "
    El frenini çekip otomobilini kaydırmak isteyen ehliyetsiz genç, takla atarak kaldırımdaki çiftin üstüne düştü.
    Doğum günü kutlaması yapan gençlerin içinde bulunduğu otomobil, Büyükçekmece sahil yolunda gece yürüyüşü yapan 66 yaşındaki Kazım Kutlu ile 57 yaşındaki eşi İlhan Kutlu'nun üzerine uçtu. Takla atarak üzerlerine düşen otomobilin altında kalan talihsiz çift, feci şekilde öldü. Aracı kullanan 19 yaşındaki Ferhat Bikliç adlı genç, göz altına alındı. Üç kız arkadaşıyla birlikte doğum günü partisinden gelen Bikliç'in, ehliyeti olmadığı öğrenildi. Alkollü olduğu öne sürülen genç sürücünün, otomobilin el frenini çekerek dönmek isterken takla attığıkaydedildi. Kaldırımda yürüyen çiftin üzerine düşen otomobil, yol kenarında bulunan doğalgaz borularını da patlattı. İçinde dört kişinin bulunduğu otomobil yol kenarında bulunan bir ağaca çarptıktan sonra durabildi. Uzun süre çalıştıkları Almanya'da emekli olduktan sonra gelip Büyükçekmece'ye yerleşen Kazım ve İlhan Kutlu çifti, saat 23.00'de yürüyüşe çıkmıştı. Sahilde yaklaşık iki saat kalan yaşlı çift, yürüyerek evlerine dönüşe geçmişti. Uzun süre ambulansın gelmesini bekleyen yaşlı çiftin, olay yerinde yaşamlarını yitirdği bildirildi.
    Ali BALCI-Deniz DERİN/SABAH -18.08.2006
    "

• Allah rahmet eylesin , ben artık ne el freni cekiyorum nede yanlıyorum.Hzıın ne kadar sakat bişe oldugunu anladım.Arabanın hakimiyetini kaybedince zaptetmek imkansız!Ne fren ne de baska bişe arabayı durdurmuyor maalesef.

Artık yavaş yavaş gidiorum muzigimi acıp
  • artık türkiyede hayt çok ucuz.kesinkararı verdim.gidiyorum bu ülkeden..of yeter yaaaa.dellenecem.

• Tokyo driftteki elemanlar gibi yapıcaksanız yapın onlar gibi olmaz derseniz hiç yapmayın boşverin
  • ben hergün yanlıyorum diyecem şimdi içinizden neler diyeceksiniz
    şaka maka arabam zaten arkadan itişli(740i 4.4 286hp)
    araçta sonuçta stabilite kontrol ve patinaj kontrol var. ancak bmw nin dsc sini bilrsiniz başta biraz kaydırır sora toparlar sürüş keyfi için. örneğin ankarada olanlar anlarlar demek istediğimi,
    simon bolivar bulvarındaki serender pastanesini bilirsiniz sedat simavi sokaktaki. ordan çıkarken yol geniş ve araba yok diye herseferinde tam gaz çıkıyorum ve araç orda çok güzel yanlıyor. asfaltta orda şansıma kaymak gibi... çok güzel bir duygu diyebilirim... aracın ileri doğru fırlamaya çalışırken aynı zamandan arkadanda kaydığını hissetmek gerçektende zevkli...
  • Oww o audinin hali ne ya geçmiş olsun yanlız araç küsell çıkmış bariyere helal olsun, bu arada tokyo drift te yanlama diye çevrildiği için yanlama demek biraz komik duruyo. drift olarak o kelimeyi kullanmak daha mantıklı ve insan kulağına hoş gelio bence.
  • looo bu topıck hayla yasıyormmu yokmu surayı oldurcek bırı:D:D:D

• nasıl yanlama boylemii

http://www.hemen-paylascom-/download/1523860/ESER_SHOWW.wmv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelim -- 8 Eylül 2006; 1:12:06 >
  • toprak yolda 100 km yle corsa yla göt attırmaya çalıştı arkadaş gecesı kabus a döndü

• quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

toprak yolda 100 km yle corsa yla göt attırmaya çalıştı arkadaş gecesı kabus a döndü

Anaa bana dönmüş sonu Yalnız bunun burnu kırılmış

• Ben yanlıorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.