Bu sene ösym neden puanları yanlış hesapladı anlamış değilim birçok aday dilekçe vs. ile düzeltti. Acaba başarı seviyesini yüksek göstermemek için mi yaptı ne ??
Ya cogu kiside 10 yanls var. Özellikle az soru cevapladım diğen kisilerde de 10 net. Hiç bakmadım diyenlerde 10 net falan diyor ne kadar dogru bilemem. Bu 10 net takıntısından bir sürü kisi itiraz etmis. Cevremde de böyle sonuclara rastgeldim. Bu işte bir iş var artık anlamadım. Aslında her itiraza 5 lira istemis Ösym bilerek bile yapar ne de olsa tamamen duygusal bu işler para gelsin yeter
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
Ya cogu kiside 10 yanls var. Özellikle az soru cevapladım diğen kisilerde de 10 net. Hiç bakmadım diyenlerde 10 net falan diyor ne kadar dogru bilemem. Bu 10 net takıntısından bir sürü kisi itiraz etmis. Cevremde de böyle sonuclara rastgeldim. Bu işte bir iş var artık anlamadım. Aslında her itiraza 5 lira istemis Ösym bilerek bile yapar ne de olsa tamamen duygusal bu işler para gelsin yeter
ösym nasıl puanları yanlış hesapladı anlamış değilim.Bir oyun var işin içinde
Yanlış sayısı fazla görünenler itiraz ediyor ve böyle bir sorun var görünüyor, peki doğru sayısı fazla görünenler var mı? ne kadar bu sayı? Varsa ne adil sınav sonuçları ama...
quote:
Orijinalden alıntı: barmil
Bu sene ösym neden puanları yanlış hesapladı anlamış değilim birçok aday dilekçe vs. ile düzeltti. Acaba başarı seviyesini yüksek göstermemek için mi yaptı ne ??
Engelliler sınavına girenler hariç, düzelten var mı bildiğin?
quote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
quote:
Orijinalden alıntı: barmil
Ben engelliyim, engeli salonundan girdim. Matematikte 2 yanliş beklerken 8 tane yanlışım var. Dilekçeyi pazartesi yolladım hala değişme yok