Şimdi Ara

Yanlış işlemciyimi gönderdiler? Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce internetten Q6600 aldım. sitedeki özelliklerinde "REV G0" yazıyordu fakat işlemci elime ulaşınca kutusunu evirdim çevirdim "REV G0" yazısını bulmadım. Acaba bana gönderdikleri işlemci "REV G0" değil mi ? İade etmem mi gerekiyor. Çünkü ben "REV G0" olduğu için ordan yoksa başka bir siteden alırdım yani. Bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kricx -- 8 Aralık 2007; 19:39:07 >

• Başlıktaki pls ne demek?
    Yok şaet ingilizlerden yardım istediysen tamamen ingilizce yazsaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Başlıktaki pls ne demek?

bu arada tak işlemciyi cpu-z ile bak revizyonu neymiş ona göre geri verirsin
  • kutunun üstünde sadece SLACR gibi bir kodu var cpu z de go diye goruyorsun
  • go değil o G0 (G, Sıfır). Bazı arkadaşlarda Go diyorda doğrusunu tekrar vurgulayayım dedim.
  • Arkadaşlar lütfen dilimizi doğru kullanmaya ve yabancı sözcüklerden arındırmaya dikkat edelim.
    Örneğin; bazı arkadaşların engel kelimesi yerine handikap kelimesini kullanması gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

Arkadaşlar lütfen dilimizi doğru kullanmaya ve yabancı sözcüklerden arındırmaya dikkat edelim.
    Örneğin; bazı arkadaşların engel kelimesi yerine handikap kelimesini kullanması gibi...

quote:

Başlıktaki pls ne demek?

Bura başka bir forumu anlayamadım, CPU bölümü yazıyo bunuda değiştirelim ozaman ingilizce ya. Arkadaş bir soru sormuş, siz sonuna eklediği PLS yazısına kilitlenmişsiniz. Pes doğrusu, Pes

Soruyu cevaplayın bence, kimseye kişilik dersi vermeye kalkmayın... Herkez istediği kısaltma yada terimleri kullanmakta özgür, kimseye zarar vermediği sürece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 8 Aralık 2007; 12:46:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlız şunuda unutmayın ki dil anlaşmak için var.Pek çok insan PLS'nin ne anlama geldiğini bilmeyebilir.Biraz daha dikkatli olmakta fayda var...
  • mesaj,kategori,blog,email,hardware,favori,topic,forum gibi bir sürü kelime.Bu siteyi kuranlar bile dikkat etmemişler veya türkçe karşılıklarını bulamamışlar,Üyelere fazla kızmamak lazım değilmi.
  • yanlışlık yok arkadaşım slacr g0 revizyonudur.
  • Kusura bakmayın bende karşıyımdır pls vb. gibi kelimelere fakat sabah işe gitmeden önce yazdığım için aceleyle yazdım ve dikkat etmedim. Knighttan kalan bi alışkanlık ama bende kullanmamaya özen gösteriyorum ve sizin gibi tepki gösteriyorum. Tekrar kusura bakmayın. Başlığıda değiştirdim bu arada

İşlemciye gelince şuan evde değilim eve gidince bakarım tekrar kutuya. PC yi yeni topladım ve ekran kartıyla harddisk gelmedi o yüzden bilgisayardan bakamayacağım şimdilik. İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kricx -- 8 Aralık 2007; 19:44:00 >
  • Arkadaşlar bendede Q6600 var yaklaşık 1 hafta önce alındı ama G0 olan cinsindenmi bilmiyorum arkasındaki product key yazan kısmında "BX80...Q6600SLACR" yazıyor bu yeni çıkan G0 cinsindenmidir?Ve diger Q6600 dan ne farkı vardır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.