Şimdi Ara

Yanlış plakaya yazılan ceza!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • park cezası yemişim, e-devlete girdim mesaj gelmiş plakanıza ceza yazıldı diye. ama benden 750km uzaktaki bir şehirde yazılmış ceza

şimdi bu cezanın tebliğ edilmesini bekliyim diyorum. belki o zamana kadar fark ederler de kendileri siler diye ama. silmezler sanırım değil mi ?

ne yapacağız ? cezayı öde sonra itiraz et diyorlar genelde ama öyle mi yapalım ?

• Tebliğ edilmesi bazen aylar sürüyor.

Hiç beklemeden önce cezayı yazan ilçe trafiğe telefonla ulaşıp düzeltme durumunu sorun (bazen dilekçe gönder, kameraya bakalım diyebiliyorlar). Yardımcı olmazsalar önce cezayı ödeyin sonra da itiraz edin. İtiraz ederken ceza esnasında nerede olduğunuza (ve aracın nerede olduğuna) ilişkin delil varsa onları da dosyaya ekleyin. Plaka yazan yakıt fişi, işyeri/ev garajı vs. varsa kamera kaydı, hgs kaydı... aklınıza ne gelirse.
  • teşekkürler hocam.
    aslında daha önce okumuştum arayın düzeltiyorlar diyorlardı da siz yazınca aklıma geldi, ilçe trafiği aramak.
  • İl trafik şube numarasını buldum aradım, gerekli birimin numarasını verdiler aradım not aldılar akşam 5 i geçiyordu, sabah kendileri aradı iptal edildi dediler.

Cezayı Eds otomatik kesmiş, bilgisayar 81 olan plakayı 31 olarak okumuş dediler.

Şimdi sorguladım ceza görünmüyor e devlette.

Sıkıntı yok çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bu kadar basit. Geçmiş olsun.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Acele etmiyim diyordum da çok da uğraştıran bişey değilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.