Siparişimden farklı ve çok daha pahalı bir ürün gönderildi. Ne yapmam gerekir? Geri göndermek istemiyorum Aradılar geri gönderirmisiniz dediler. Adıma irsaliyeli geldi ürün geri vermezsem ne olur? |
Yanlış ve çok pahalı ürün gönderiminde ne yapılmalı?
-
-
Neyin yerine ne geldi -
Göndermeyip başına bişey gelmediği senaryoda dahi ahlaki değil. Satan adamın zararı var ortada ne geldi bilmiyorum ama geri gönder. -
Hırsız mısın?
-
Alınan ödeme ile kesilen fatura sipariş vs hepsi kanıt.
Adresinize avukattan icra takibi yakın zamanda gelir. -
Kağıt üstünde herşey düşük fiyatlı ürüne ait.ahlaki olan iade etmen.
-
Sahtekar diye blokladım. İleride ikinci el bölümünde ürün falan satar, dolandırılmayalım...
-
Utanmadan bir de "ürün geri vermezsem ne olur?" diye soruyor, konu açıyorsun. Bu dünyada hırsız olursun ve ahırette bunun bedelini acı bir şekilde ödersin.. İşte bu olur!
-
ne olur hırsızlığa girer soluğu mahkemede alırsın senin evini elinden alsalar geri vermeseler ne olur? önce ifadeye çağırır karakol sonra adliye savcılık ifadesi ürünü elinden alırlar bide ceza yersin
@valek ürünü gönder geri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 18 Ocak 2024; 12:26:14 > -
6 sene evvel tanınmış bir firma bana iphone göndermişti.
Benim siparişim yoktu ama.
Yine de banka hesaplarımı ve kartlarımı kontrol ettim, her hangi bir ücret tahsil edilmemişti.
Üstelik fatura da benim adıma kesilmişti.
Bir süre bekledim baktım arayan soran yok sarı sitede nakite çevirip kart borcumu kapattım...
-
Sebepsiz zenginleşme davası açılır, delilleriyle haksız olduğunuz ispatlanır, mahkeme ve karşı tarafın avukatlık masrafları size kitlenir. -
GezenziyoutubeSeni Kolpacı Seni #shorts #shortsvideo #shortvideo #subscribe #follow #kolpaçinohttps://www.youtube.com/shorts/xKjEr7jDJ9c?si=8pqurw5K06lMqXXB
-
Eskiden Hepsiburada da
böyle şeyler olurdu
Mesela bir ürün aldın
temin edemedilerse sana
bir üst modelini,bir boy büyüğünü
vs yollarlardi
İade etmek için arayınca da
Geri göndermeyin
biz sizi mağdur etmemek için
böyle yaptık derlerdi
Evidea da da benzer durum yaşadım.
Bir ürün gelmişti ama
kapağı farklı renk geldiydi.
İade etmek istedim ama kabul etmediler
biz size istediginiz renk kapağı
yollayacağız dediler.
Aynen istedigim kapak geldi.
Yanlış gelen kapakları da tekrar
iade etmek istedim yine kabul etmediler.
Sizde yedek kalsın dediler.
Ücretini hesaplayın vereyim dedim
bunu da kabul etmediler.
Bizim hatamizdir bu bizden olsun dediler.
Ama sana gelen durum farklı.
Hem kul hakkına girer
Firma çalışanı bir hata yapmış olabilir.
Sen ürünü yollamayinca belki
cebinden ödeyecekler
belki adamı kovacaklar.
Birde böyle düşün.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sahtekar diye blokladım. İleride ikinci el bölümünde ürün falan satar, dolandırılmayalım... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X