Şimdi Ara

yanlış yazınca kelimenin altında kırmızı çizgi oluyordu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
32.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar microsoft word programında yanlış kelime yazınca kelimenin altı kırmızı renkle otomatik olarak çiziliyordu ben başka bir ayar yaparken yanlışlıkla pasif hale getirmişim sonra da aktif hale getiremedim

• Pencerede alt tarafta bir kitap simgesi var. Ona sağ tıklayıp "yazım hatalarını gizle" seçeneğine tıklarsan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kant -- 20 Şubat 2007; 19:20:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

Pencerede alt tarafta bir kitap simgesi var. Ona sağ tıklayıp "yazım hatalarını gizle" seçeneğine tıklarsan olur.

dediğini yaptım olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: barrichello

quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

Pencerede alt tarafta bir kitap simgesi var. Ona sağ tıklayıp "yazım hatalarını gizle" seçeneğine tıklarsan olur.

dediğini yaptım olmadı

bu arada ikinci mesajımı kardeşimin rumuzuyla atmışım
  • ARAÇLAR MENÜSÜ SEÇENEKLER KOMUTUNA TIKLA GELEN MENÜLERDEN YAZIM VE DİLBİLGİSİ DENETİMİ Nİ SEÇEN ÜSTTEKİ KUTU İŞARETLİ OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikan -- 21 Şubat 2007; 14:09:52 >
  • hallettim sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dğn_01 -- 21 Şubat 2007; 20:09:51 >
  • Çok işime yaradı teşekkürler
  • Office 2016 için yazıyorum:
    "Dosya> Seçenekler> Yazım Denetleme> Şunun için özel durumlar> Yalnızca bu belgedeki yazım hatalarını gizle" sekmesindeki klik işaretini kaldırın. Sonra da "Tamam"a tıklayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.